LOW

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de MR*SPIKE, 9 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. MR*SPIKE

MR*SPIKE User

Fratilor se tot aude pe forum-ul hispanicilor(spanioli-sudamericani) ca cei care omoara doar century falcon intrun low adormind-ul sau congeland-ul o sa primeasca ban. E un zvon care deocamdata nu e oficial sau nu se stie cand vor incepe sa dea ban la lumea care face asta Voi care stiti mai multe decat spaniolii, imi puteti spune ceva? Poate raspunde vreun ADMIN?

Daca am scris aiurea sa ma scuzati Nu e ptk sunt incult sau altceva da sunt plecat de mic si nu am facut scoala in ROMANIA

2. S-a rezolvat si problema asta,dute linistit in Low ca nu mai pupi tu century falcon

multumim desteptului care a fost cu ideea sa modifice LOW.

3. P!x3lL

P!x3lL User

Daca ar fi sa o luam asa mai bine de jumate din jucatorii ar trebui sa primeasca ban, pe eg3 de ex toata lumea face low care are o nava cat de cat buna.

Dar de acuma se aude ca nu se mai blocheaza falconu.... asteptam un admin sa ne raspunda !

4. din cauza la low nu mai gaseai membri pe care sai bati pe harti sau cand dadeai de ei erau plini de munitie bustere...

5. Hermes

Hermes Guest

Problema exploit-lui din LOW este posibil sa se fi rezolvat, prin noua comportare a NPC-lor din acest portal.

Furios^^ apreciază asta.
  6. poi dute si tu in low daca vrei,ca deea este portalul ala e un fel de hades pt grup sa faca uri xp iar acolo poti sa cresti usor dronele dupa ce le repari fara sa te sacaie nimeni,si tot acolo poti face uri sa dai la porti nu sa stai sa aduni pala cu zilele.

7. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

corect .daca te tine fa tata low pana crapi dac nu taci si fa npc pe harti sau aduna pietricele sa faci GG:confused:

8. imi place noul low, numai, pe langa faptul ca imi trebuie premium, imi trebuie si pc nou, frumos...

9. ***N!NO***

***N!NO*** User

Ce vorbesti dom'le? Inainte sa apara kamikaze faceai LoW in 3 insi lejer. Fugeai pana se mai tineau dupa tine doar cele care erau mai rapide, restu' se retrageau in mijloc si le luai mai tarziu. Acu' asteapta mult si bine sa se mai retraga vreo unu'.

Acu' trebuie aegis, kami, "avioane"... si dureaza mai mult decat inainte... O mare varza, tre' sa stai numa' pe goana, sa dai kami si sa te repari cu nava... Ca de NPC-uri nu mai scapi! O mare tampenie. Jocul e plin de laguri, iar cand ai toata hoarda aia de NPC dupa tine , o secunda e suficient sa fii bubuit.

Mai bine s-ar renunta la harta, sa o scoata efectiv cu totul, ca si asa merge cum merge jocul...

Seth[RO] apreciază asta.
  10. Ce e nino nu-ti mai prieste low-ul..... daca esti xxxx si nu stii sa joci asta e, esti invatat doar cu smekerii ....:))))

Mod edit: Atenţie la modul de adresare!

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Apr 2014
  11. torteto

torteto User

Eu as propune sa se scoata harta LOW , barem sa se mai maresca zona de paladium pe 5-3 si sa fie scoase minele

12. Ce ar fi sa se scoata paladiumul? Si asa nu e bun de nimic pentru mine. Hai sa vorbim fiecare din perspectiva lui. Fiecare harta are rostul ei. Daca voi nu aveti aegis si premium nu e problema altora, care vor sa stea in low.
    Si daca s-ar putea sa bage NAZ in 5-3...:eek::eek::eek:

Modificat ultima dată: 10 Apr 2014
    Silviu și OLĐ^SHATTΣЯHAИĐ apreciază asta.
  13. torteto

torteto User

ma mie nu-mi mi-ar parea rau daca scoate low dar daca eu as fi fost Dezvoltatorul jocului as fi facut tot posibilul sa am jucatori eu mi-as fi dorit sa propun o harta 5-4 in care sa fie numai cutii bonus fara npc ... sau sa dea vouchere macar de 1000 GG sau de sarbatori 15.000 GG si 150.000 uri nimeni nu ar fi murit si plus jucatoii s-ar fi bucurat

14. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

e tare asta cu NAZ-ul !:);)
    da pe bune acum, dacă ar fi naz în 5-3 ar fi aproape cum a fost în LOW :) şi mă întreb ce s-ar face marii vînători de nave afk care sunt obişnuiţi să-şi facă rangul în 5-3 cheltuind uridiumul obţinut în LOW. ;)o_O

15. Deja ai hartile PvP unde gasesti doar cutii bonus, fara npc. De restul propunerii tale nu am ce sa zic. Pur si simplu ai niste idei geniale cu 100% sanse de implementare :D:D Unde gasiti ideile astea? Le visati noaptea?

Modificat ultima dată: 11 Apr 2014
  16. Atata zarva pentru nimic, doritorii de palladium stiu unde e harta 5-3, cei care cauta sau au cautat probleme stiu ce-i asteapta in harta respectiva... majoritatea am/au pus semnul de "Bine ati venit" pentru minoritatea provocatoare...

17. torteto

torteto User

da Elena nu visez , imi imaginez :D

18. Silviu

Silviu User

Există setări grafice minime pentru PC-urile ce nu pot face față, caută rotița magică și joacă-te pe acolo, vezi ce obții.

De ce să se renunțe la hartă? Că nu ai tu "avioane" pentru a-i face față singur? Adună-îi un grup și conlucrați pentru a distruge Century Falcon. LoW a fost gândită ca o poartă de grup deci folosește-o ca atare. Și încearcă să faci fiecare val în parte, nu trebuie să hoinărești pe toată harta ca să activezi toate valurile.

Dacă nu ești în stare să faci portalul acela acum când funcționează corect, nu te du și gata. Iar harta 5-3 e mai mult decât pomană, dar voi nu vă săturați.

Atunci la ce mai sunt NPC-urile pe 5-3, căci, cu NAZ nu ar putea fi atacate și vice versa. Și apropo, dacă te duci la portalele companiei tale de pe harta 5-3 ai parte de tot NAZ-ul pe care ți-l dorești.

Cum a spus și _»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™], deja găsești pe hărțile PvP cutiuțe fără a fi deranjat de NPC-uri.
    Și cât despre cadourile ce le vrei de sărbători, nu ți se pare că ceri cam puțin? Poate vrei și o vacanță cadou în Maldive, Dubai, sau oriunde îți trece prin minte, go wild.

19. A fost o afirmatie facuta pt nemultumitii care se plang ca sunt bubuiti pe acolo. Banuiesc ca nu i-ar deranja un NAZ macar fata de inamicii piloti. O harta unde sa poata culege nestingheriti si sa faca npc fara ca nimeni sa ii poata bubui. Sa se mareasca zona de paladium si sa se scoata minele (fusese mai sus o idee splendida referitoare la acest lucru).

Eventual sa se dea uridium si GG "moca" in fiecare duminica, pt ca fiecare duminica este o sarbatoare. Este ziua in care ar trebui sa nu facem nimic, ziua in care ne odihnim si suntem recompensati pentru restul saptamanii in care am muncit din greu :D:D

Modificat ultima dată: 4 Mai 2014
    Cristian și Silviu apreciază asta.
  20. eu fac de foarte mult timp low si vad ca s-au scos cam 40% din npc-uri.dc?