Loading...

Discuție în 'Probleme generale' creată de ZΞU§-ƘILLΣℜ, 5 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. De ce se incarca asa greu? pana acum 2 -3 ore imi mergea fff bine, acum nici sa ma mai conectez cu nava nu ma lasa.

2. Da, mie la fel, dau start si ramane pagina neagra nu se incarca harta de joc

3. GaBy

GaBy User

la fel pe europa globala 5 , dau start si ramane pagina neagra :(

4. Va rog sa schimbati pe alta mapa daca aveti hale doar numai la x-1 sau x-3 sau oriunde vreti.
    O sa iti apare. :D

5. probleme intampin si pe EG 6. Ma- tinut aproape o ora iesit din joc in conditiile in care am 5 zile onoeare 50 %. De asemenea nu pot trage gg-uri pentru porti. Cand remediati?

6. BlingMen

BlingMen User

Salut! Am si eu o problema, dupa ce ii dau start la joc, se incarca treaba aceea cu "Status conexiune" in gol. Te rog ajuta-ma nu stiu ce are. Am asteptat si 30 de minute si tot nu s-a incarcat. Care ar putea fii problema ?

Salut! Am si eu o problema, dupa ce ii dau start la joc, se incarca treaba aceea cu "Status conexiune" in gol. Te rog ajuta-ma nu stiu ce are. Am asteptat si 30 de minute si tot nu s-a incarcat. Care ar putea fii problema ?
    Dovezi : http://imgur.com/n9upca0

Modificat ultima dată de către moderator: 25 Mai 2016
  7. Aţi efectuat o ştergere de Cookies şi Cache?

8. BlingMen

BlingMen User

Da, am sters tot istoricul .. Altceva ce as putea face ? Problema aceasta se repete pe toate browserele.

9. În acest caz, contactaţi suportul jocului. Eu vă pot confirma doar că autentificarea pe pagina de joc se efectuează fără probleme.

10. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

scoateti ruterul din priza pt. 1 min si mai incearca o data, poate ai probleme cu ruterul sau ( cu netul , depinde ce viteza de net ai )