Lipsa bonus 10% damage design Tyrannos Centurion

Discuție în 'Probleme generale' creată de morfaila, 28 Noi 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. morfaila

  morfaila User

  Salut,
  Am obtinut prin asamblare un design de Tyrannos Centurion.
  Nu imi afiseaza bonus-ul de 10% damage care ar trebui sa apara ca un amplificator de 10% daune in meniul de amplificatoare.
  Imi poate confirma cineva daca este sau nu o eroare?
   
 2. -VERSACE-

  -VERSACE- User

  De ce? La venom/diminisher iti apare in booster-list damage-ul? La altele scutul? De cand apare la lista de boostere bonusul navei? :))) Nu apare, stai linistit ca il ai. Daca esti/erai nesigur testai direct pe un streuner in x-1 cum dai cu centurion simplu si cu tyrannos.
   
 3. ***3333***

  ***3333*** User

  da ai dreptate cu tyrannos centurion ,nici mie nu mi apare bonusul dr 10% dmg si cred ca nici nu il am ,fiinca nu se vede diferenta.
   
 4. Bonusurile de nava se dau automat fara afisare(dmg, hp, scut,viteza).
   
 5. Poltargot

  Poltargot User

  In trecut, se putea vedea bonusul de daune de la nava pe care o aveai. Imi amintesc sigur ca puteam sa vad "+5% daune de la Enforcer" cand ma uitam acolo. Testeaza-ti daunele pe inamici mai slabi cu un singur laser si compara-ti rezultatele. Daca nu se aplica bonusul de daune, asta-i chiar josnic din partea celor ce au facut jocul asta.
   

Distribuie pagina asta