linux..cu flash player functional in full screen??

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de OLDSHATERHAND, 9 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. am jucat acest jok de 4 ani incoace...de ceva timp,merge din ce in ce mai rau
    stiu ca s-au marit cerintele hardware pt jok
    dar nu toti ne permitem quad core..minim 16giga ram
    cindva reuseam sa fac o gamma fara probleme,cap-coada...acuma primesc lag instant de la saimoniti,desi am peste 70 fps
    am auzit ca ar exista ceva linux...ce ar reusi sa ne faca sa mai jucam...inca...acest jok
    as dori ceva lamuriri concrete
    linux..flash player full screen functional
    in domeniu..multumesc

2. SILUR0

SILUR0 User

eu acum sunt pe linux, dar nu merge mai bine jocul.
    poate altcineva sa ne lumineze...

3. În tema Linux ???, un utilizator ne împărtăşeşte din experienţa sa cu Linux.

În urma sesizării deficienţelor respective către suportul tehnic DO, ni s-a precizat că, în afară de referinţele în privinţa ratei cu care se adună palladium-ul în cazul utilizării S.O. Linux - care nu se verifică -, restul le vor avea în vedere pt. a le rectifica.

Cu toate acestea, deşi se depun anumite eforturi pt. ca jocul DO să poată fi rulat utilizând şi sistemul Linux, recomandarea oficială a dezvoltatorului jocului este aceea de a se utiliza sistemul Windows atunci când se rulează jocul DO.

4. multumesc de raspuns,se poate inchide tema

5. Spor la joc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.