Limita credit clan

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de ....OK!, 11 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ....OK!

....OK! User

NU inteleg de ce ati pus limita de credite la clan , chiar nu inteleg. Cum vreti ca cei noi sa poata deveni buni , pe servere care au o vechime ....? Cine nu vrea sa dea credite pune cota 0 sau iese din clanul respectiv , creditele sunt doar pentru cei mici.... spuneti ca vreti sa faceti mai usor jocul , dar prin credite cei mici erau ajutati , de ce ati mai bagat navele la licitatie? , mai bine le lasati cu uridium , muncea fiecare pt un aegis , citadel sau designuri ! nu sa bagati limita la credite ! Cum vreti sa ajunga cei mici cat de cat buni ? inainte toti foloseau bot si mai stiu eu ce ... asta i/a ajutat , dar pe cei noi ? ce ii ajuta ..... Faceti alegeri mai bune , daca doriti utilizatori activi si cat mai multi . Sugerez sa luati limita de credite sau , Deschideti servere noi , ca pana la urma fiecare player cauta sa fie cel mai bun sau macar printre cei mai buni .

2. Scrie direct la dezvoltator daca vrei asta ,daca tie nu iti convine asta poate altora le convine,admini nu au voie sa faca nimic fara sa stie dezvoltatorul e ceva absolut logic
    Si acum sa iti zic cateva defecte la taxa cu credite: iti faceai un clan invitai inca 2-3 colegi sa te ajute cu credite,puneai taxa 5% si iti faceai un cont mic si il bagai in clan dupa o luna de stat acolo aveai toti irisi,full lf3,scuturi B02,aegis(si alte nave,design-uri) dupa care asta care a facut contul se poate gandi sa il vanda altcuiva pt o suma de bani...

3. SwizX

SwizX User

Ai dreptate dar ar fi o treaba daca spre exemplu sunt in clanul 1234 am cotizat la el inainte sa parasesc clanul puteam lua X milioane credite , pleca in clanul ABCD stau 1-2 saptamani , cand ma reintorc in 1234 sa pot lua acele X milioane pe care l-am cotizat , sau o alta idee ar fi sa poti lua cat cotizezi , nimanui nu i-ar comvenii sa stranga de un design sa dea la clan 10 milioane la zi (1%) si sa poata lua doar 5 mil ...

4. justedy97

justedy97 User

:) Cum spunea si domnul -.-AVATAR-.- :"Aceasta limita numai ce a fost introdusa pentru a da curs plangerilor referitoare la utilizatori care au credite aproape nelimitate prin diverse metode, si din cauza carora utilizatorii fairplay nu aveau sanse sa mai achizitioneze cam nimic de la targ."

Si are foarte mare dreptate. Eu pentru un IRIS stateam cate o saptamana sa strang credite de la alieni sau din laborator si abia reuseam sa cumpar drona cu 60.000.000 credite. Daca ar scoate limita cred ca ar trebuii sa licitam cate 250.000.000 pentru o drona...

5. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

A
    Asa cum a fost deja mentionat de catre cei care au intervenit, si carora le multumesc pentru aceasta, ai chiar din Aprilie 2014 un anunt referitor la aceasta situatie!