Licitatii

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de (-A-L-E-X-), 13 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut. Am observat ca tot ce este in shop este si in licitatii, este ok asa. Dar s-a adaugat un design nou pentru vengance, "PUSAT" si eu porpun sa se adauge si acest degins la licitatii, ori la zilnic ori la saptamanal,dar la zilnic e mai ok pentru ca la inceput o sa se bage prea multe miliarde pe el si pentru saptamanal este prea greu si prea mult de asteptat + concurenta mare.
    P.S.: Oriunde numai adaugati-l va rog.

2. Vladut

Vladut User

Cand o decide dezvoltatorul....

3. mobob

mobob User

::))
    cum sa iti zic,aici e ca la filme...
    intii,apare in cinematografe....apoi,dupa ce in cinematografe deja nu prea mai e de actualitate,il scot si pe dvd....

4. Care mai este farmecul jocului daca totul se poate cumpara pe credite? "Hai sa punem si LF4 la licitatie"
    Pana la urma si firma BigPoint trebuie sa aiba un venit.Cu Premium si un Pachet Avantaje Rabat vei cumpara Designul PUSAT cu doar 175.000 Uridium,
    Prima varianta : stai la cubikon sau deschide porti si vei avea uridium sa il cumperi
    A 2-a varianta : bagi 20 euro in joc la Mega Happy Hour si nu te mai obosesti

5. si eu vreau sa se deschida alpha beta gamma pe credite:cool:

6. Hermes

Hermes Guest

Interventie corecta, multumim.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.