licitatie

Discuție în 'Probleme generale' creată de motanu_1990, 9 Iul 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ce se intampla cu licitatia?nu mai apare nimic.sa inchis si nu am apucat eu sa citesc?

2. licitatie...nu, conectare la pagina de client...nu,ce mai merge in parametri?

3. OP32-Today at 1:51 PM

@everyone Reminder to players on the following servers that the next set of merges are set to take place tomorrow (servers expected to go into maintenance at 3am CEST): GB2 -> GE5
    RU3 -> RU1
    RU5 -> RU6
    DE7 -> DE4
    Auctions on these servers have now been disabled to prevent bids being lost during the merge process. Merges are expected to take up to 48 hours to complete. Please do not try and log into these servers whilst they are merging as you will get stuck - we will announce when they have been completed. The next set of merges will be announced at a later date.
    Sursa: Discord
    Licitația nu merge pentru că mâine GB2 și GE5 se unesc și s-a oprit licitația pentru a nu pierde credite în timpul procesului de ”unire”.