Licitatie

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de *N!NO*, 21 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *N!NO*

*N!NO* User

Salut, mi s-au luat creditele licitate, dar nu am primit nici boosterele nici mesaje ca le-am castigat sau ca ar fi fost supralicitate... Nu sunt singurul care am patit asta. Ce se intampla? Cand voi primi boosterele? Sper sa se repare...

Doofenshmirtz114 apreciază asta.
  2. relax

relax User

Am urmarit forumul si am vazut multe postari de genul si persoane care se "plang" ca au probleme cu licitatiile.. creditele luate, iteme neacordate etc. Sincer sa fiu nu mi s-a intamplat niciodata, in privinta niciunui item, iar pe serverul pe care joc eu am vazut prea putine reclamatii in acest sens. Probabil nu li se intampla tuturor sau nu se intampla tot timpul, speram ca se va rezolva eroare care deja, dupa cum am spus mai sus, este cunoscuta

3. COZMIN

COZMIN User

salutare.
    S-a intamplat si la mine aseara, doar trimite tichet la suport si asteapta rasp din partea lor.
    ps: momentan nici mie nu mi-au raspuns.;) dar nui graba

4. Hermes

Hermes Guest

Aceasta problema se rezolva cu supportul si sunt convins ca raspunsurile v-au sosit deja.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.