Licitatie saptamanala

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de °☆☠ĶØŠTΫ☠☆°, 26 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut ,
    As vrea sa stiu si eu de ce nu am primit design Lightning de la licitatie?? Am bagat 1.550.000.000 C pt el...26.10. 23:52Oferta înregistrată- 1,550,000,000 C. Am facut suport si nu mi-a raspuns nimeni inca...As vrea sa stiu daca este normal sa castigi si sa nu primesti item-ul castigat..pt ca la istoricul licitatiei apare ca am castigat item-ul si pe cont nu il am si nu am nici mail de confirmare ca am castigat...de ce??? Si sa zicem ca arata gresit si a licitat cineva peste mine de ce nu am primit creditele inapoi??

2. Cehn

Cehn User

Vengeance ai?
    Cine sa-ti raspunda la ora asta?

3. Vladut

Vladut User

Nu te ingrijora,pe forum nu rezolvi,trimite la suport.Am intalnit aceeasi situatie,s-a rezolvat imediat...dimineata :)

4. Da am veng...normal ar trebui sa fie cineva on la suport...

5. Hermes

Hermes Guest

Chiar asa ? Crezi ca se lucreaza in 3 schimburi ?
    Cu siguranta problema va fi remediata la prima ora . Cum in forum nu avem cum sa te ajutam,

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.