Lf4 (Doar o idee)

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de »STEΛLTHBOMB3R«, 13 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord cu aceasta metoda ?

Sondaj închis pe 31 Ian 2014.
  1. Da

0 vot(uri)
    0,0%
  2. Nu

100,0%
  3. Nu! (sunt mic)

0 vot(uri)
    0,0%
  4. Nu! (am full lf4)

0 vot(uri)
    0,0%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. In ciuda procentelor reduse de a gasi un lf4 in cufere si costul mare de a construi o poarta cu un procent faborabil m-am gandit la o a 3-a metoda de a obtine lf4-ul dorit
    In skylab langa cele trei sectiuni (skylab/tech factory/upgrade) sa apara o a 4-a sectiune : ''Produ lf4'' si m-am gandit la o povete prin care sa implementati acest poisibil patch (Dupa o soarta cruncena in cautarea laserului de provenienta piratereasca, cercetatorii nostri au strabatut tainele fizicii cuantice si matematicii iar prin numeroase esecuri s-a ajuns la un triumpf marcant
    -Toate informatiile fiind date concentrate bazandu-se doar pe elemente fundamentale
    -Mai pe scurt dragii nostri piloti ,cerintele obtinerii lf4-ului se intind pe o lista pretentioasa)

Construirea laserului lf4
    -Un laser lf3 de lvl 16
    -6.000 unitati de seprom
    -6.000 unitati xenomit (o noua intrebuintare al xenomitului care trebuie trimis de pe nava in skylab , laserul lf4 fiind potrivit doar pentru pilotii veterani , jucatorii cei neexperimentati vor avea greutati in obtinerea lf4-ului pe aceasta cale )
    -100.000 uridium
    -timp de producere 120 ore

Presupun ca acest pret este unul potrivit pentru un lf4 avand in vedere ca media
    de lf4 este undeva la 9.9-10 mil uridium pentru 45 lf4
    >1Lf4=220.000 Uridium
    45 lf4(Premium+Rabat)= 45*154.000 Uridium , Un lf4 fiind 154.000 (aproximativ)[Erori: norocul ]
    Avantaje BP :Clientii vor fi multumiti de o cale sigura de a obtine lf4 , achizitionarea
    pachetelor de tip premium , achizitionarea monedei de joc uridium va fii in crestere
    avand in vedere un pret fix al laserului v-a tenta utilizatorul sa cumpere cat mai mult uridium sau chiar pachetele de ajutor
    Dezavantaje Bp :Costul total al unui numar n de lf4 poate varia in pret , costul fiind
    mai mic decat prin calea cuferelor pirateresti (costul poate sa fie mai mic iar achizitia uridiumului sa fie mai mica , astfel Bp nu isi indeplineste profitul)

Avantaje Utilizator : Metoda sigura de a obtine lf4 , unii playeri n-au noroc
    Dezavantaje Utilizator : Noile intrebuintari de utilizare a materiilor si tendinta martiala a celorlalti utilizatori de a pune mana pe laser cat mai rapid (pe calea cea sigura) care il costa pe utilizator maxim 204.000 aproximativ (100k uridium fix+104k uridium folosit pe upgrade)
    Costul poate fi scazut cu ajutorul Pachetului Rabat + Premium pana la 145.800 uridium /Lf4 (nu intra in calcul Upgrade Hour)

Daca aveti comentarii sau pareri , justificati-le !

Modificat ultima dată: 13 Dec 2013
  2. SeeKeeR

SeeKeeR User

Cu 220.000 uridium imi iau aproape 150 de cheite si daca am noroc pot lua 3-4 LF4.

Am votat NU .

3. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Sondajul este gresit realizat fiind selectabile toate variantele de raspuns.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.