laser prometheus

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Yistrin, 18 Feb 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Yistrin

  Yistrin User

  explicati mi si mie ce vor sa spuna cu ,, Bonus daune scatter 200,,la atributele laserului prometheus? si cu ,,Bonus timp latență daune 5 secunde,, daca se poate
   
 2. AtributValoareLaserele Prometheus nu pot fi upgradate.
  Obținute în urma finalizării rețetei la Asamblare.
  Daune210Resurse necesare:
  • 75 x Chei de pradă
  • 200.000.000 credite
  • 15.000 x UCB-100
  • 2.500 x RSB-75
  • 6.000 x Rinusk
  Bonus daune scatter200
  Bonus timp latență daune5 secunde
  Bătaie600
  Variație daune25%
  Multiplicator daune contra NPC* Black Lightx3.5
  este cel mai tare laser
  cel bun ,cel urat,cel rau ,citeste aici
  https://board-en.darkorbit.com/threads/hyperplasmoid-vs-prometheus.123832/
  hiperplasmoid vs Prometeu
  Discuția în „Newbies” a început de Λℓмоѕт • Fαмоυѕ, 8 martie 2019.
  Stimate cititor de forum,
  dacă doriți să participați activ pe forum, alăturând discuții sau lansând propriile subiecte sau subiecte, vă rugăm să vă conectați mai întâi la joc. Dacă nu aveți un cont de joc, va trebui să vă înregistrați pentru unul. Așteptăm cu nerăbdare următoarea vizită! CLICK AICI
  Pagina 1 din 2
  12Următorul>
  Λℓмоѕт • Fαмоυѕ
  Λℓмоѕт • Fαмоυѕ
  Utilizator
  Hei, așa că am făcut o mulțime de cercetări pentru care dintre aceste lasere este mai bun atât pentru distrugerea PvP, cât și pentru extraterestre. Cred că este foarte clar că Prometeu este mai bun pentru distrugerea extratereștrilor (în special Blacklight, în timp ce orice altceva nu este la fel de bun); Am rupt partea PvP în secțiuni;
  Așadar, cel mai evident este că acesta face mai multe daune la fiecare 5 secunde prin dublu sau cu 28.350 daune. Este mult? Ei bine, nu chiar pentru că acele atacuri între cele 5 secunde de reîncărcare (de exemplu, dacă presupunem că ataci de patru ori cu aceeași muniție (UCB-100) în acea perioadă este de fapt în jur de 2.240 mai puțin. Deci este mult mai aproape decât ar putea părea la început.
  Bineînțeles, aceste cifre trebuie făcute pe baza unei fotografii cu laser mediu, fără a lua în considerare variația completă.
  Dacă nu sunteți hiperplasmoizi, cred că Prometeu este mai bun, dar dacă nu sunteți, nu știu. Am făcut câteva PvP împotriva prometheiului complet cu hiperplasmoid și se pare că depinde de modul în care luptați și nu există unul care să fie cu adevărat mai puternic sau un câștig automat.
  Dacă vrei să-mi citești firul despre asta, te simți liber, dar m-am îmbolnăvit atât de mult de toți, spunând că Prometeu este mai bun doar pentru că are 200 de daune de bază în plus la fiecare 5 secunde, așa că l-am contestat și rezultatele sunt destul de interesante dacă este de fapt mai bun sau nu.
  Adevărata întrebare este realitatea; Utilizarea Prometeu va face din nou molia viabilă? Dacă molia primește orice fel de tampon, atunci se va datora punctelor de lovit scăzute atunci când utilizați plin de aceste lasere.
  Încă nu sunt 100% sigur, ceea ce este mai bun, dar Prometeu nu este mai puternic până la punctul în care vei câștiga automat cu ei.
  Λℓмоѕт • Fαмоυѕ, 8 martie 2019 # 1
  WarriorAngus și ReallyInstable ca acesta.
  Wirwerdenniesosein
  Wirwerdenniesosein
  Utilizator
  Dezbaterea despre hiperplasmoizi în raport cu laserele de prometheus se reduce la capacitățile lor statice și dinamice.
  În timpul unei întâlniri PvP, orice beneficiu pe care îl oferă hiperplasmoidul încetează atunci când HP-ul tău scade sub suma suplimentară HP% pe care a acordat-o. Pe de altă parte, indiferent de cât de scăzut este HP-ul dvs. atunci când folosiți lasere de prometheus, beneficiul pe care îl oferă durează până când distrugeți nava dvs. sau când se termină întâlnirea.
  Prometeu este în mod clar arma superioară folosită în majoritatea navelor și este mai versatil în majoritatea întâlnirilor PvP Dark Orbit, cu excepția, poate, dacă combinați hiperplasmoizii cu o citadelă sau un centurion de design HP - dar aceasta ar fi o dezbatere pentru o altă timp.
  Arta evadării: supraviețuirea în orbita întunecată
  Cu respect,
  Czerka
  2014: USA EAST 3 [ΞИV ¥] | Navele distruse # 83
  2019: GLOBAL EUROPE 1 [TҒL] | USA East [ΞИV ¥]
  Prezent: GLOBAL EUROPE 1 [βǿss] & [ŁσŴ] | Zeta Best Times # 2
  Wirwerdenniesosein, 21 aprilie 2019 # 2
  olleH îi place asta.
  . † ι ¢ є_gяιмσιяє †.
  . † ι ¢ є_gяιмσιяє †.

  sursa este edificatoare
   
  Modificat ultima dată: 23 Feb 2020

Distribuie pagina asta