Laser Prometheus

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de †*Pù®€¤G€Ψ∀ζț*†.ΛMG, 7 Iun 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Buna ziua . Nu am mai jucat timp de trei ani acest joc si vad ca s au schimbat destul de multe ...am mai multe intrebari ...Cum obtin laserul prometheus ? , in cutiile albastre/rosii/verzi gasesc astfel de laser ? Materialul rinusk il gasesc sa il achizitionez sau doar de la omorarea npc'urilor ?Am level 20 si vad ca acele misiuni cu cele 10 lasere prometheus mie nu imi apar in centrul de comanda ? Cam astea ar fi intrearile astept un moderator sa ma lamureasca
   
 2. Veneficus

  Veneficus User

  aici gasesti raspuns la intrebarile tale.
   
 3. Ok mersi frumos . Dar cu misiunile de la centru de comanda mie de ce nu imi apar , tin sa precizez ca am lvl 20 si mi - a spus cineva ca e pana la lvl 18 asa este ?. Ca este o misiune daca o termini iti da 10 lasere prometheus ...
   
 4. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  nu există o misiune cu recompensă 10 lasere prometheus ci o serie de 10 misiuni care au ca recompensă fiecare cîte un laser prometheus şi toate aceste misiuni se desfăşoară în noile hărţi B L !
  misiunile care te interesează încep să apară de la level 17 dar ele sunt setate în regim de: "finalizezi una - apare următoarea" prima misiune din seria respectivă se numeşte "în limite" însă, din păcate bp, în uriaşa lui grijă care se revarsă asupra jucătorilor şi a propriilor conturi a condiţionat finalizarea primei misiuni din seria respectivă de renunţarea la upgradările cu seprom pe care le ai pe lasere şi rachete. cît priveşte celalată serie de misiuni ele vor fi disponibile doar după ce vei atinge nivelul 22 şi vei finaliza o misiune numită "sabotajul tăcut" în care trebuie să distrugi 17500 de sabotori !
   
  CapoHrx și Sℓαγεr077 apreciază asta.
 5. Adica trebuie sa nu mai am nici pe laser nici pe rachete seprom ca sa imi arate misiunea ?
   
 6. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  nu, caută misiunea şi ai să vezi că pentru finalizarea ei, condiţia finală este să upgradezi laserele şi rachetele cu promerium. după ce faci asta se termină misiunea şi primeşti primul laser prometheus.
   
 7. Okk am inteles dar mie nu imi apare nici o misiune nici in centrul de comanda nici la misiuni ... absolut nimic ... poate o fi vreo problema cu contul meu .
   
 8. Daca stii tu unde gasesc misiunea spune mi te rog unde o gasesc ca mie nu imi apare nicaieri ...
   
 9. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  trebuie să o cauţi cu atenţie după nume. am scris mai sus, misiunea se numeşte în limite şi ar trebui să fie ultima din şirul misiunilor tale disponibile. caută cu atenţie trebuie să o găseşti !

  ps: sfatul meu, şi nu doar pentru tine, este să începeţi să faceţi aceste misiuni din hărţilr BL abia după ce aţi consumat toate laserele upgradate cu seprom. pînă atunci puteţi distruge npc-uri impulse consumînd astfel laserele cu seprom iar pentru obţinerea cheilor verzi necesare asamblării laserelor prometheus nu faceţi porţi zeta căci costul este de trei patru ori mai mare decît dacă cumpăraţi cheile din shop chiar şi fără reducere.
   
  Modificat ultima dată: 8 Iun 2019
  styv86 apreciază asta.