lag

Discuție în 'Probleme generale' creată de špïη†εςα†⊕ruL, 6 Mai 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. de când ați băgat hitac pe Globală5 este un lag de te bat saimonii, nu mai poți să faci nimic
    De asemenea, hitacul vostru o ia razna uneori și merge invers și o ia și pe alte hărți decât pe cele pe care trebuie el să meargă

2. :)

3. špïη†εςα†⊕ruL

1)..daca te bagi la hitac,esti tare....
    2)..de ce te sperie,...te bat saimonii?
    3)..lag....sa nu uitam,de acu ceva ani ,cand nu se ,finaliza ,alfa gate ..lag ,
    decat cu ajutorul ,minimap ..era cv ..nuu?
    4)..multi factori ,influenteaza problemele ce apar...
    no comment

4. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Mentioneaza pe ce globala ai jucat caci pe global 1 nu a fost lag, a fost numai in hades spre seara ( dimineatza nu a fost seara a fost )

5. Bismut

Bismut User

magontec și špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
  6. eu sunt cam mititel așa și mă mai bat și saimonii :(
    nu toți suntem așa mari ca tine

7. La fel si pe europa gloabala 7 , un mare lag :(

8. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Ala esti tu ? poza mai reusita nu ai gasit :)) ti se potriveste si caracterul :))

Tibles, WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
  9. pot spune ca nu doar eventurile strica jocul ci si jucatori ce îngreunează serverul cu anumite programe ce ai avantajează in oarecare fel, am vazut multi jucatori ce folosesc aceste programe si cred ca serverul e afectat din cauza lor, lagul e la mama lui si la eventuri , dar eu cred ca tot din cauza jucătorilor, de exemplu pe globala5 la hitac e plin de full spartane, jucatori din kill, ce sunt sigur nu doar cred ... ca au programele autolok sau ish bug , (puteti zice ca ish bug a fost rezolvat dar inca stiu vreo doi jucători ce il au )
    programele respective îngreunează jocul la hitac , mai pui ca sunt si vreo câțiva jucători din clanul MOD ce și-au făcut cuib pe 1-4 cu programul de distrus npc-uri.
    Inainte era mare lsf pe hărțile priratilor , acum faci pală in 60 fps :) .
    Și totuși nu stiu de ce nu mai vezi acel CM sau nava de poliție pe globala5.
    macar daca ar mai fi poliția pe hărți nu sar mai depăși viteza (daca intelegeti).

10. Și până la urmă ce dumnezeu ??? te duci la hitac cu pheonix??? hai dao in ceapă ca te-ai facut de cacao

11. pe globala 5 cei din clanu kill sigur nu folosesc nimic:D.doar ca unii din ei nu mor :eek:ca si cativa din jdd care ca si cei cativa din kill nu mor oricat ai trage in ei ,dar asta pentru ca stiu juca:p ,nu ca folosesc ceva:rolleyes: si au si calculatoare de ultima generatie si nu au lag

*SONIA*RO* apreciază asta.