LAG!!!

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de *N!NO*, 25 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. *N!NO*

*N!NO* User

Ce se intampla de este lag atat de des? 2-3 secunde se misca, 10-15 secunde se blocheaza tot! Nu se poate face o poarta, nu mai vorbim de vanatoare... Tot clanul are aceeasi problema(suntem toti pe ts), indiferent de harta.

Server EG1

Restul informatiilor nu conteaza, pt. ca de regula nu intampin lag decat f. rar!

Modificat ultima dată: 26 Ian 2015
  2. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Dacă e neinteresant nu interveni.
    Omu se plânge de ceva normal , nu este așa să se afle lumea în treabă , în cazul tău poate este .
    Uite aici o temă legată de problema ta.
    Sper că ți-am fost de ajutor.
    Mult noroc.

3. Corina-ro

Corina-ro User

Spaceball e organizat de dezvoltator,nu am de unde sa stiu de ce a fost lasat atata timp,poate se fac scanari,etc.

4. relax

relax User

Nici nu situ ce sa zic.. va las sa va plangeti voi de lag, cat vreti. Nu am ce sa comentez, pentru ca nu am lag, deci prin asta contrazic afirmatia "Problema lag-ului e generala si nu e de 2-3 zile,e de mai mult timp,sa speram ca dezvoltatorul o sa rezolve cat de curand problema".. pentru ca nu am avut nici acum mai mult timp..

5. personal sunt convins ca are legatura si cu spaceball ceea ce se petrece pe eg1, plus ca am inteles ca nu s-ar fi restartat server-ul azi dimineata.
    mai bun decat ce?
    Intel Xeon; Quad core ,3,10 GHz, 12 GB RAM?

6. fa-ne o vizita pe eg1 , pe 1-2, 4-4 si alte harti si o sa te convingi singur.

7. Jurjstyle

Jurjstyle User

Pe Eg1 ( Ge1 ) e un caz mai special .. Una e sa ai lag din cand in cand iar asta e sa ai lag de 20 secunde dupa un click pe minimap sau sa astepti alte 10 secunde sa se redreseze imaginea . Nu e vorba de calculator aici deoarece e un lag general ( adica il au toti playerii ) dar foarte intersant din totalul de cam 30 de mape , sunt unele precum ( 2-4 ) unde nu exista lag fara sa stiu de ce . Probabil ca spaceball e un ajutor pentru aceasta problema dar ar trebui sa se manifeste mai ales in 4-4 .. nu sa se extinda pe tot serverul .

8. La noi pe server e incontinuu spaceball si prime time, de 30 de ore. :D

*N!NO* apreciază asta.
  9. Dupa cum spune si titlul temei am si eu o mica nedumerire.Pe EG6 este spaceball si prime time de peste 30 ore si as dorii sa stiu daca este normal si nu este vreo eroare BP.Multumesc

10. Jurjstyle

Jurjstyle User

Se cunoaste si a fost transmis catre suport ( este un bug/eroare ) . Asa e pe toate serverele probabil .

11. SOLO

SOLO User

De ieri merge foarte rau serverul ,foarte mult lag ......ne anunta si pe noi cineva daca se va rezolva problema?

12. pe tot serverul este asta insa nu stim cand se va termina unii playeri zic ca nu s-a dat restart la server si spaceball continua mai bine de 24h!

13. Eu nici nu pot intra pe joc, nu se stabileste conexiunea. Dar nimeni nu ne spune nimic.

14. SOLO

SOLO User

De aceea am si facut acest topic poate ne raspunde si noua cineva

15. Nu cunosc în ce măsură Spaceball are sau nu legătură cu lag-ul creat însă, echipa tehnică a fost deja anunţată asupra acestor aspecte. Ceea ce este cert, este faptul că Spaceball nu trebuia să ruleze şi la această oră.

Probabil, va urma un restart pt. remedierea acestor neajunsuri.

16. Echipa tehnica a fost anuntata inca de ieri de la ora 15 , doar ca..... nimic.

17. Echipa tehnică nu sunt fochişti ca să lucreze la "foc continuu" şi au şi ei duminică în calendar. S-a încercat remedierea problemelor prin "remote", de la ei de acasă, însă nu s-a reuşit.

Azi sunt la muncă şi, cu siguranţă, vor remedia problemele ...doriţi cumva şi detalii cu privire la ce metodă vor folosi, cum, în ce fel, ce modifică în program etc. etc.? :rolleyes:

18. Lag ca lag dar nu te poti nici conecta pe EG1 :(

19. Tocmai ce (pare) sa isi fi revenit pe EG1. Doar ca de ex pe 2-4 apare inca Spaceball, iar cand sari pe 2-3 dispare, iar la fiecare salt intre portale sistemul imi afiseaza un mesaj: Mega Happy Hour dureaza inca 1 minute!

Modificat ultima dată: 26 Ian 2015