LAG pe toate hartile

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de **İEDÜ**, 17 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

Ce naiba a ti facut fratilor la jocul asta ?? Cu 40 de fps nu pot sa ma misc pe nici o harta fara sa ma blochez cel putin 5 sec la fiecare click nu mai zic ca m au pocnit npc urile din partea opusa.Daca mai vrei sa sari si portalul deja te ridici cu pretentii sper sa rezolve cineva aceata problema:(

2. aceeasi problema si la mine.e greu tare de cateva zile ,nu te mai poti juca cum trebuie, de lupta ce sa mai zic? nici nu pot pune klik pe inamic.

3. nu imi dau seama ce ati schimbat ca merge mai rau ca inainte.se incarca greu se blocheaza

merge foarte rau se incarca greu se blocheaza

4. ai dreptate merge foarte rau se blocheaza totu ,trebuie reaviat pagina ca sa poti juca. pun si eu o intrebare daca programatori vostri sint incapabili de a face jocu acesta sa mearga de ce ii mai tineti,schimbatii . acest joc merge bine cind e mega hepy hauer cind e de strins banii in rest de de risu lumi.asta imi da de inteles ca BP urmareste numai profitu si nu tine cont de situati in care se afla acest joc adica colaps total .parerea mea ori facecti sa mearga bine jocu ori inchideti tot ca este imposibil de jucat in aceste conditi .rusine pentri echipa tehnica trezitiva la realitate nu visati (reveniti cu picioarele pe pamint ,ca spatiu nu va prieste)

Hideous_Hog apreciază asta.
  5. !!(-.-)!!

!!(-.-)!! User

Nu programatori sunt de vina, de exemplu si mie imi mergea foare greu si se bloca,(nu am un pc performant imi sacada si c.s) asta era cu Chrome dupa aceea am trecut pe Opera de atunci nu se mai blocheaza , dar sa stiti ca depinde si de pc/laptop , internetul a evoluat necesita mai mult spatiu la memoria ram. Nu sariti una doua ca BP este devina , evolutia este si noi ca oameni trebuie sa ne adaptam.

6. cum nu depinde de programatori de exemplu ;te portalezi intro mapa si te trezesti blocat intre portale si iti arata ca esti in radiati si nu poti face nici logaut si mori in radiati si trebuie sa reaviezi pagina, alta tu initiezi un atac si inamicu te trage si tu nu poti ca iti arata atac intrerupt,in schimb adversaru te pote trage nu poti face nimic decit sa fugi , alta ai stiva goala si vrei sa trimiti ceva din skailab si iti spune ca nu ai spatiu suficent, dai reavio la pagina si te trezesti cu jumate de stiva ,robotu de reparatie te repara dupa 20 de secunde cu conditia sa schimbi formatia uav .astea sint de la conecsiune eu nu cred eu zic ca sint erori de programare pentru ca nu e prima oara se intimpla mereu. am o conexiune foarte buna si pc performant cind nu merge nai cei face stingi totu si incerci mai tirziu cind nu sint multi jucatori on lain ca sar putea sa mearga. de ce nu e un bug sa dea ceva in plus ,sint buguri cre dau numai erori . joc de ceva timp si pot face o comparatie cind o conexiune nu merge bine si cind e o eroare de programare

Modificat ultima dată: 20 Apr 2014
    Cristian apreciază asta.
  7. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Eu cel putin fata de um mergea inainte acuma imi merge foarte bine , nustiu cum e la voi .. da zic de mine. Da cand ma joc nu ma joc si cu alte pagini deschise pe langa , pe desktop de pilda e foarte liber sa mg. mai bine...eu asa fac si is multumit de rezultate.

8. poate joci alt joc ,ca la noi adica la marea majoritate merge foarte rau si nu se face nimic in acest sens aceste probleme persita de cel putin jumate de an ( adica de cind sa introdus sitemu anti bot. aici trebuie facut ceva pentru ca ceva nu e facut cum trebuie,si apar aceste probleme)

9. -=Nommo=-

-=Nommo=- User

Probleme sunt si la licitatie , in ultimele 2 minute ingheata licitatia.. si este destul de deranjant cand vezi ca licitezi pe ceva si uita sa-ti actualizeze oferta !
    Faceti ceva urgrnt !

10. !!(-.-)!!

!!(-.-)!! User

E nu am un laptop performant si totusi imi merge bine dar, daca ar fi asa cum zici tu ca e de la "programatori" nu crezi ca tot forumul ar fi plin de plangeri si jucatori nu ar mai juca, este adevarat ca sunt unele probleme care afecteaza doar anumiti jucatori de aceea sa inventat "Suport" adreseazate lor si raporteaza bugul/eroarea in sectiunea
    Raportări de buguri/erori doar asa poti fi ajutat, alte soluiti......
    Aici s-a mai discutat o tema de genu :
    http://ro.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=111936

11. ce sami zica cei de la suport (multumesc pentru semnalizatione) cu asta se termina conversatia la suport am trimis si vidio si tot nu au facut nimic, zic ca aceste probleme se pot rezolza si pe forum.de vorbe sint satul vreau sa se intimple ceva concret in acest joc sa mearga mai bine nu mai rau . daca ar merge bine nar fi reclamati

12. X47B

X47B User

ce altceva ar putea "sati" zica cei de la suport? sa vina sa iti curete sistemul de operare si calculator pentru a merge mai bine? chiar daca e un joc pe browser consuma destul de mult, o data pe ora nu strica sa dai un refresh la pagina pe joc. Uneori mi s-a intamplat sa deschid DarkOrbit pe 2 browsere diferite si sa-mi mearga bine pe amandoua, cum va merge voua foarte greu nu inteleg... cum a spus si cineva mai sus, daca ar fi de la joc, ar fi mult mai multe plangeri si nu doar pe forumul romanesc ci pe toate...
    Oricum ca si parere personala cred ca voua si farmerama v-ar merge greu.

!!(-.-)!! apreciază asta.
  13. si eu am un leptop bun,,vaio,, si merge naspa rau de ceva vreme, am fps 50-61 dar jocul merge sacadat de vreo saptamana doua.

14. am mai spus cred ca voi nu jucati acest joc sau sinteti pusi sa dati raspunsuri bune .eu sint expert in pc nu ma invata tu cum sa fac un sistem sa mearga bine ca stiu mai bine de cit tine .si acum cind scriu merge naspa am portalat in 4-5 si mam trezit ca sint mort in 2 secunde fara a vedea cine ma omorit si cum . eu joc pe italia 1 si aici sint o multime cu aceiasi probleme .citeste toate forumurile inainte de a spune prosti. rusine

15. EmYy_1995

EmYy_1995 User

joc darkorbit;)

16. X47B

X47B User

citesct toate forumurile si la cat de coerent scri in limba romana ma indoiesc ca sti mai multe decat mine despre calculatoare, retelistica, browsere web sau jocuri flash dar ma rog, daca sti atat de multe cum iti explici ca mie si multora ca mine ne merge jocul de la bine in sus, iar tu mori in portal ? daca ar fi de la ei ne-ar merge tuturor greu, toti am muri in portal, in porti s.a.m.d.

17. !!(-.-)!!

!!(-.-)!! User

Eu joc pe EG 2 si pana acum nu s-a plans nimeni de astfel de probleme, poate ai dreptate poate sunt probleme cu serverul Italia 1, trebuia de la început sa precizezi pe ce server joci, o sa îl incerc si eu ca sa nu vorbesc în ne cunostinta de cauză.

18. Cehn

Cehn User

"Eu joc pe EG 2 si pana acum nu s-a plans nimeni"

Cu nimeni vorbesti tu.
    Lagul este evident.

19. Nu mai dati vina pe BP , schimbti-va netul , eu fac liceul si trebuie sa stau cu gazda in oras(fiind dintr-un sat) am internet si acasa si la gazda , acasa am de la o firma locala internet si am un lag ca naiba, la gazda am net de la rds prin wireles , acolo merge super bine jocul :/ depinde si de viteza netului..

!!(-.-)!! apreciază asta.
  20. am internetu foarte bun merg 4 pc cu o viteza de 120000 kbites/s in aplod si downlod ,tote merg bine (adica alte jocuri care se joaca onlain si au nevoie de multa banda de internet) merg super inafara de acest joc am testat viteza ,pingu si sint ok. sint zile cind nu sint multi jucatori onlain merge cit de cit cum vine simbata deja serveru Bp merge greu .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.