LAG INFERNAL

Discuție în 'Probleme generale' creată de *©*NietzSScheaN*©*, 14 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. O precizare .
    Am win 7 x64 ultimate .
    Nu stiu cit de mult conteaza dar la mine merge I. E. , pe mozilla nu ma pot juca .

2. Am sesizat aceleaşi probleme în cursul zilei de ieri, seara.

Se pare că după reiniţializarea server-elor de joc, respectivele "neplăceri" au dispărut.

Mai întâmpinaţi astfel de probleme pe Firefox?

Cehn apreciază asta.
  3. exact.pe modul ecran intreg lagul dispare

4. Nu de lag era vorba ci de o mişcare nefirească, haotică a navei atunci când încercai să o manevrezi cu mouse-ul pe hartă.

Cehn și styv86 apreciază asta.
  5. nu s-a rezolvat nimic...e lag de 5 minute... stau si alerg eu uberisibeloni nu ei pe mine :))

6. De 10 minute nu mai functioneaza kamikaze in poarta si e lag

7. ADY

ADY User

E lag maxim.. eu ma plimb cu nava pe harta iar petul nici nu se misca

8. Vladut

Vladut User

Nici o schimbare,doar in cazul in care activez ecranul intreg,atunci e ok.

9. Problema a fost raportată către departamentul tehnic.

Cehn apreciază asta.
  10. COZMIN

COZMIN User

În continuare avem probleme cu blocarea jocului, iar pet-ul ramane unde l-ai deschis. Se pare că azi a început înca de la ora 14:00
    Succes

*N!NO* apreciază asta.
  11. COZMIN

COZMIN User

Eu, împreună cu trei colegi de clan (alţi se uită la film deja) nu puteam să faceam poarta ''Tunelul Terori''. ( se blochează non stop)
    Servar : Europa Globală.
    Nu am aşteptări prea mari, decat să trimiteţi această reclamaţie, persoanelor abilitate.

Mulţumesc,
    O seară bună.

₱₳₦Ị₭ și .***pandora***. apreciază asta.
  12. mobob

mobob User

problema cu lagul neobisnuit pe fierfox a aparut si la mine...daca trec in modul ecran in treg ,problema dispare.
    ca fapt divers,problema a aparut imediat dupa ce am facut update la adobe flash player...

13. CapoHrx

CapoHrx User

Nu are legatura cu update ul la Flash, eu l-am facut dupa ce a aparut lagul, si nu sa rezolvat problema. Inainte de probleme mergea perfect cu Mozzila. Si pe Chrome tot este lag. Ajung la portal apas ''J'' si mi zice ca inca n am ajuns :eek:, astept prea mult pana pusca kamikaze si clicul il nimeresc din a doua sau treia incercare. Deci tot nu e ok. Asteptam minunea de luni:p

14. mobob

mobob User

ce sa zic...acum folosesc chrome ,si merge bine.doar pe mozila este lagul ala.de fapt nici nu stiu daca sa zic ca e lag.e mai mult un delay.adica dai click,si il executa dupa aproximativ 10 secunde.

15. acuma petul nu mai merge deloc indiferent ce ora e

COZMIN apreciază asta.
  16. PE EG 1 este mai accentuoat lagul si harti blocate ,eu ma joc me eg 3 eg 1 ,pe 1 este aproape blocat 80%

dar se cunoaste problema mai discutam si noi de plictiseala :D seara buna!!

Modificat ultima dată de către moderator: 24 Oct 2016
  17. Ati incercat sa jucati si de pe browser-ul Maxthon??
    Desii am un pc bun mie pe Maxthon mi se misca cel mai bine jocul fata de Chrome/Mozila/Opera/etc.
    Apasa pe Maxthon >>>Mod Edit: Data viitoare nu puneţi link direct pt. executabil! Puteţi pune link spre site şi de acolo se descurcă fiecare<<< pentru descarcare daca vrei sa il incerci,sa nu descarcati ultima versiune de Maxthon pentru ca scartaie putin :) descarcati-o pe ce-a care v-am puso.

EDIT:Link de descarcare browser Maxthon: http://www.maxthon.com/blog/maxthon-cloud-browser-4-4-1-800_beta-is-released/

Modificat ultima dată: 26 Oct 2016
  18. Seth[RO]

Seth[RO] User

Am incercat tot felul de istorii de browsere, eu am doua probleme:
    1 - pe aproape toate browserele jocul refuza sa functioneze in 3D, cu exceptia Mozilla Firefox (nu, nu e pc-ul de vina, e un i5 cu 8gb ram, ssd de 256gm si placa video R9 280 de 3Gb) - am facut inclusiv reinstalare de windows si...culmea, aceeasi situatie
    2 - de cateva zile intampin un lag ciudat in momentul in care ecranul se aglomereaza cu nave (doar nave, nu intampin problema cu npc-uri) - la spaceball de exemplu, sau asta-seara la statie, cand erau mai mult de 5-6 nave in ecranul meu, dadeam click si...nava misca abia dupa 3-4 secunde. Acelasi lucru cu activat-dezactivat pet-ul, schimbat formatii sau orice altceva as fi comandat sa faca. Cum numarul de nave din ecran scade, totul functioneaza corect! Am verificat sa fie totul updatat, diver video, versiuni flash player, etc, totul fara rezultat!
    Are cineva idee cum pot rezolva problema asta? Pe alte sisteme din casa totul functioneaza corect (pe al fratelui insa nu am acces sa ma joc eu, iar laptop-ul meu nu e suficient de puternic incat sa duca 3d-ul la un framerate suficient)...

19. COZMIN

COZMIN User

Bună seara
    Am început şi eu poarta în urma cu 20 minute , ( 17: 56) şi mergea binişor, dar după 10 minute mă blochez nu pot să trag pe npc, abia pun click , petul ramane blocat unde il deschis, prin urmare nu merge kamikaze şi nici nu pot folosi functia autocolectare la cargo,cuti.
    Cum facem, îmi schimb programul de lucru ? Se pare că dimineaţa merge, cel puţin duminică am reuşit pana în 12 să o termin, uni colegi de clan au facut poarta dimineaţă şi mergea în condiţi optime.

Aş dori să ştiu cum decurg lucrarile la remedierea problemei, a trecut o săptămană de la începerea eventului şi cred că am finalizat doar de 3 ori poarta şi asta nu din lipsa mea de timp, ce din cauza faptului că seara nu merge jocul. (sesizari la suport am facut şi totodată am scris şi aici).
    Vă scriu acest mesaj, ca o informare asupra faptului că problema persistă. Vă mulţumesc.
    Europa Globală.

O seară bună si spor la joc.

20. Viorel_77

Viorel_77 User

nu am avut lag la poarta, a mers kami in poarta ff bine,in schimb nu merge in pvp:)