LAG INFERNAL

Discuție în 'Probleme generale' creată de *©*NietzSScheaN*©*, 14 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Apoi vad ca e greu sa intelegi ce zic. Si din moment ce zici ca tu nu intampini in problemele 'apocaliptice' care sunt descrise in aceasta tema, eu zic sa te conectezi la serverul corect. Poate, poate, intr-o zi o sa incepi sa intelegi si tu problemele cu care se confrunta jucatorii de zi cu zi, si nu doar cei de ocazie cum dai de inteles ca ai fi tu.
    Vii si spui ca asta e un joc "on-line". Intr-adevar, ai dreptate. Dar oare asta este singurul joc "on-line" din zilele astea? Lasa-ma sa iti raspund eu: NU. Ai incercat sa joci alte jocuri sa vezi cum se comporta, comparativ cu ce intampinam noi aici? Cred ca dupa ce iti raspunzi la ultima intrebare, ai sa vezi ca argumentul tau cu "este un joc "on-line"!", nu se prea potriveste.

2. S-ar putea să ai dreptate însă, sunt convins că nu capacitatea mea de percepţie este problema! Vezi tu, există un principiu în domeniul informaticii, GIGO. Mai pe limba ta, te alegi cu ce semeni, de aceea nu îndrăznesc să te contrazic. :rolleyes:

Care este sever-ul corect: EG, EG2, EG3, EG4, EG5, EG6, EG7, AG, AG2, AG3, AG4 sau AG5? Eu pe astea mă conectez, ce-i drept ocazional, în funcţie de problemele apărute şi / sau reclamate de utilizatori. Când sunt probleme deosebite, există posibilitatea să mă conectez pe fiecare dintre ele chiar de mai multe ori pe zi.

Pe lângă server-ele de joc, mai mă conectez şi pe cele de chat şi pe portalul BP dedicat raportării şi urmăririi problemelor sesizate de utilizatori şi / sau alţi moderatori / administratori.

Urmăresc diverse sesiuni de comunicare media susţinute de dezvoltatorul jocului.

Comunic cu diverşi utlizatori în cadrul server-ului pe care joc, reţinând diverse informaţii pe care aceştia le transmit cu privire la diverse aspecte ale jocului (dinamică, experienţă de joc, erori, bug-uri, programe nepermise etc. etc.)

Întocmesc şi rapoarte de "feedback" către dezvoltatorul jocului, rapoarte ce se bazează pe problemele / opiniile formulate de utilizatori
    şi / sau moderatori / administratori, eventuale propuneri ale acestora, pe care le colectez şi le sintetizez etc. etc.

După toate astea şi lăsând deoparte experienţa mea "nesemnificativă" în cadrul jocului, dau repede în ghioc şi formulez răspunsuri şi în cadrul forumului, rezolvând şi anumite categorii de probleme ale utilizatorilor, atât cât îmi permite poziţia în cadrul echipei.

Tu, cum analizezi situaţia generală a jocului. Să înţeleg că jucaţi pe server-ul minune "corect"?! :rolleyes:

Realizările tale, pe contul tău de joc, sunt cu mult, mult mai modeste decât ale mele. Dacă ţinem cont şi de faptul că în istoricul contului tău de joc este reţinută o anumită însemnare care întinează (şi justifică în parte) chiar şi actualele realizări ale tale, le-aş putea caracteriza chiar infime.

În locul tău nu m-aş grăbi să fac comparaţii iar de înţeles, nu am lăsat să se înţeleagă aşa ceva. Ţi-am zis la începutul acestei intervenţii că mă bizui pe faptul că nu am probleme în ceea ce priveşte capacitatea mea de percepţie. ;)

Pe lângă DO, mai joc în mod curent încă 3 jocuri online. Ce-i drept, unul îl joc cam de 2 ani, altul cam de 1 an iar pe cel de-al treilea, de destul de recent.... şi în nicunul dintre cazuri nu vorbim de celebrul "shooter", ăla îl jucam încă de pe vremea când Pentium III începea să-şi dea duhul! ;) Se pune că am încercat? :rolleyes:

Comparativ, m-am lămurit în privinţa multor probleme ce apar în mod curent în cadrul DO şi nu doar sub aspectul dinamicii jocului / jocurilor online. Ba mai mult decât atât, având experienţa DO, am observat că se poate şi mai rău, la "case" mai celebre decât BP!

==H*Y*P*E*R*I*O*N==, Bismut și relax apreciază asta.
  3. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Imi pare foarta rau dar Castravete Cu Tupeu are foarte mare dreptate, problemele de joc sunt asa cum spune el. Ex. seara dela ora 7-8 harta 4-3 depe global 1 merge de parca sta :) harta 4-2 si 4-1 functioneaza destul de bine si nu sunt singurul din clan care se plange de acest motiv !!!

4. COZMIN

COZMIN User

Bună seara.
    Aşa cum au relatat si cei de mai sus , afirm şi eu că jocul are probleme, te blochezi pe hartă, intre timp ce te baţi, culegi ,etc. Daca întri în poarta nu ai cum să o faci. Cu această problemă mă confrunt din 14 august.
    Problema nu se manifestă doar la mine, toţi cei din clanul meu au aceasi problemă, indiferit de pc-ul folosit sau viteza la internet.
    La început aceste probleme de joc erau în week-end, dar de vineri 7. oct. 2016 această problemă se regăseşte pe joc în fiecare seară după ora 19:00. Mai precizez faptul că în ultimile trei zile harţile 4-1 şi 4-2 sau comportat mai bine faţă de celelalte, ( adică acel blocaj se producea mai rar ).
    Joc pe Europa Globală
    Sunt membru VRU
    O seară faină.

Modificat ultima dată: 12 Oct 2016
    cipau și căţeaua_leşinată apreciază asta.
  5. Buna seara ce se intimpla cu acest joc ? se spune ca sa inbunatatit calitatea dar merge din ce in ce mai rau de citeva zile se bloheaza in harta 4-3 foarte rau

cipau apreciază asta.
  6. Puteti sa estimati un timp in care acest trafic va fi rezolvat?

7. Daca nu ai inteles din posturile precedente, cei m-ai multi de aici faceau referire la serverul EG.

Atata timp cat tu te conectezi 'ocazional' pe joc, nu cred ca esti in masura sa contrazici cele spuse, nu dear de mine, ci de multi altii aici. Si da, intr-adevar, faptul ca ai posibilitatea sa te conectezi pe orice server de joc, nu inseamna ca si faci asta. Just saying...

Exact asta este ceea ce trebuie sa faci, nimeni nu se asteapta la mai mult. Cred ca stim toti de aici ca nu ai tu nici o posibilitate de a fixa problemele tehnice din joc. Dar nu incerca sa pari inteligent, cand ideile ti se bat cap in cap.

O sa ma opresc aici, nu prea am rabdare sa iti dau un reply la fiecare idee de-a ta. Threadul o sa vorbeasca de la sine...

*!*JollyJoker*!* apreciază asta.
  8. Corrosive nu te supara dar dupa parerea mea e prea multa discutie , cred ca decat sa dai reply-urile astea de 5 km mai degraba semnalai mai departe problema (care exista si nu ne-o imaginam noi) si reveneai cu un raspuns concret . Suntem atatia aici care iti spunem acelasi lucru si tu ne zici ca la tine merge , poate iti merge cand intri dimineata sau in cursul zilei , dar seara cand majoritatea din noi venim de la servici nu merge si nu stiu cum sa-ti zic dar unii din noi bagam ceva bani in jocu asta si cred ca atunci cand raportam pe forum o anumita problema ar trbui sa primim un raspuns concret nu reply-uri arogante cum ai tu obiceiul sa dai . Si daca "alte case mai mari" au probleme asta nu inseamna ca si DO trebuie sa aiba sau e ceva normal . Ne-am cam saturat sa bagam premium , boostere , sa luam pachete cu drone cu rabat etc... si cand sunt eventuri sa nu putem juca . Si cred ca mai bine ai incerca sa ne intelegi si sa ne ajuti cumva , pentru ca asta e treaba ta ca administrator , nu sa ne spui noua care e experienta ta de joc si ce jocuri mai joci tu si cum e la altii etc... . Pe mine ma intereseaza cum e la DO nu cum e la altii si sincer nu ma intereseaza nici experienta pe care o ai tu , aia e problema ta . Noi vrem sa faci ceea ce trebuie sa faci , sa ne spui clar ce se intampla , se lucreaza , nu se lucreaza la problema sau ce cauzeaza problema sau daca nu stii macar spune asta ca nu stii ce se intampla si ca o sa raportezi problema mai departe . Nu vrem povesti si romane , vrem niste raspunsuri clare si nu cred ca cerem prea mult .

9. wscs

wscs User

Buna seara,ce se intampla cu acest lag in special seara?

cipau apreciază asta.
  10. mariaRo

mariaRo User

da e un lag foarte infernal nustiu ce se intanpla la urmatoarele eventuri... seara de seara ora 7-7 dimineata laaaaaaaaaaaaaaaaaaag lol

cipau apreciază asta.
  11. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Domnule Corozive, ca sa nu mai fie discutii incercati sa va logati pe harta 4-3 europa globala 1 si incercati sa culegeti ceca sau macar sa sariti potalul inapoi !

cipau apreciază asta.
  12. E destul de rau ca nu se iau masuri privind problemele de lag de pe serverul eg1, cam in fiecare seara mai ramanem 2-3 care apoi ne imprastiem pe la vre-un film online, e trist.

cipau apreciază asta.
  13. Domnule Corrosive fa un log-in pe EG1 acum, nu maine dimineata, si vezi ce lag este si cati se plang de lagul existent, incearca sa afli ce se intampla si daca se cauta o solutie, sa stim si noi, ca sa nu mai cotizam aiurea la BP.

cipau apreciază asta.
  14. cipau

cipau User

Ia lasa Domnul meu forumul si intra pe joc cu noi si juaca ca sa vezi cum merge jocul si lasa de dat comentarii inutile si vrajeli de doi lei .Daca poti sa dai un raspuns concret la problemele tehnice va rog sa dati .Dar nu mai nega ceia ce uamenii vad si vad si iara vad zi de zi seara de seara pe acest joc.Intelege ca aveti un server ce merge fuarte rau ca si o masina pe drumurile moldovei .O seara faina

Modificat ultima dată: 12 Oct 2016
  15. În posturile precedente (asta însemnând de la intervenţia lui *©*NietzSScheaN*©* / Duminică la 21:27 şi până la ultima mea intervenţie din această temă - Miercuri la 17:46), 2 utilizatori au menţionat server-ul (AG2 şi EG 5), la alţi 2 utilizatori pot "ghici" eu server-ul la care fac referire (EG1) iar tu nu faci referire la niciun server, doar baţi câmpii la modul general.

Ţi-am zis de "GIGO", dar poţi continua să ţii capra de coarne şi să zici că-i ciută, nu se supăra nimeni!

Bineînţeles: "Motto: Olteanul când a văzut girafa la grădina zoologică a zis: aşa ceva nu există!":rolleyes: ...e de prisos, mai mult nu poţi!

Evident, din următoarele intervenţii reiese că este o anumită problemă ce afectează strict server-ul EG1, lucru pe care nu-l contest, atâta timp cât eu vorbeam de:

Problema respectivă a fost raportată către tehnic în cursul după amiezii zilei de ieri.

16. cand o sa se rezolve lagul facut de acel trafic de care tot vorbiti? pentru ca se intampla asta de la inceputul lunii si nu sa rezolvat nimic in legatura cu asta!!

17. AENZUB

AENZUB User

de cand a inceput in seara asta HELIX BLITZ SALE nu sa mai putut juca , ce sa mai vorbim de amplificatoare si de tot restu fara cuvinte ( Europa Globală 1 )

18. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Asta este eventul de astazi :)) lag de sta nava pe loc :)) BP !! f. frumos din partea voastra :((

19. COZMIN

COZMIN User

Aceaşi problemă ca zilele trecute , se blochează şi nu poţi face nimic.
    A început odată cu venirea seri (ora 19:00), am încercat să fac o beta nu a mers , la 30 min am intrat in gama , abia am batut struneri.
    La ora 01:05 am sărit in Poarta terori. se blochează , nu reuşesc să bat lordakile.
    In felul ăsta nu se poate juca.
    EG server.
    Există info. cu privire la problemele care se repetă in ultimul timp ?
    Noapte bună.

20. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

domnule Cosmin! info este !!! jocul nu functioneaza caci avem noi TS-urile deschise !!!