LAG INFERNAL

Discuție în 'Probleme generale' creată de *©*NietzSScheaN*©*, 14 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Veneficus

Veneficus User

hehe...a ramas afara peste noapte si la prins inghetul... festivalului fericit de iarna Darkorbit...

2. Pe langa faptul ca e un lag infernal si nu poti face absolut nimic, eventul de anul acesta este un esec TOTAL! Recompense de tot rasul la misiuni care te plimba prin "n" harti si te pun sa aduni nu stiu cate cutii...
    As vrea sa stiu si eu de ce dupa fiecare relogare pierd camuflajul? Am pierdut doua cpu-uri de camuflat incercand sa indeplinesc minunata misiune "o vorba de la intelepti" unde trebuie ca in 3 min sa ajung pe 3 harti diferite... Asa sarbatoriti 10 de la infiintarea jocului? Punand la incercare nervii jucatorilor? Este foarte relaxant sa vad ca nu pot da relog pentru ca sunt atacat de nu stiu ce lordakia sau saimon in conditiile in care am activat camuflajul... GG Bigpoint. Cel mai reusit event EVER! Daca era gandit de un copil de 7 ani, iesea muuult mai reusit.

3. da nici porti nu pot face,credeam ca e lag doar pe harti rusine mare.sa va fie ,o seara placuta tuturor

4. .Spanacus.

.Spanacus. User

Fratilor faceti ceva cu lagul asta infernal?

5. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

eu cred ca da :) stau si se uita la el ca si la bradutul de Craciun ;))

==H*Y*P*E*R*I*O*N== și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  6. sud00

sud00 User

tin sa precizez ca de la ora 7 30 la ora 17 00 jocul este ok pe globala 1 ,dupa acea ora gata nu mai te poti conecta asta este de ceva timp .

7. sar putea ca acea ora sa fie o ora de varf si ca prin urmare jocul sa poata intampina peobleme .
    ora de varf .... afica sa se afle pe server un numar foarte mare de jucatori
    E DOAR O PRESUPUNERE

afica
    scuze pentru greseala

Modificat ultima dată de către moderator: 5 Dec 2016
  8. COZMIN

COZMIN User

Salut ,
    Consider că daca asta ar fi problema atunci , după ce jocul se blocheaza pe la 17 :00 - 18:00 atunci la 20:00 cand mai toată lumea se deconteaza ar trebui se functioneze ''brici'', însa cu toate aceastea jocul pana la restartul de dimineaţă este blocat. Excepţie facand ultimile două zile cand joi seara harta 4-3 a mers miraculoas imediat după terminarea ''prime time-ului'' si aseara adica vineri 2. dec. 2016. cand dupa ora 1 :00 a inceput să functioneze unele din mapele verificate.
    O seară bună.

9. ecsTasy

ecsTasy User

Felicitări Bigpoint, dintr-un clan de 30 de romani de pe EG1(toți cotizanți, premium rabat, duplicator etc etc) mai joaca decât 4. Restul s-au orientat către alte jocuri care le pot oferi satisfacție. Țineți-o tot asa, tratați-ne cu dezinteres total și în curând veți fi "împliniți" din toate punctele de vedere!

==H*Y*P*E*R*I*O*N== și ships83 apreciază asta.
  10. degeaba ne batem gura ca nu ne baga nimeni in seama nici macar corosive ba mai mult multumesc pt banul primit corosive ca atita poti

==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  11. .Spanacus.

.Spanacus. User

Faceti odata ceva cu jocul asta sau astepatati sa se lase toti playeri?

12. .Spanacus.

.Spanacus. User

Si in alte dati lagul incepea de la ora 19:00 acuma incepe de la 17:00 deci este mai rau .

13. Faptul că înaltele dvs. feţe împărăteşti nu catadicsesc a se preta la citirea forumului nici măcar din an în Paşte, bag de seamă pentru faptul că această activitate pare a fi cu mult sub demnitatea lor, asta nu înseamnă că problema existentă pe EG1 este ignorată, cel puţin nu de noi cei din echipa de administrare / moderare:

...şi au fost şi alte intervenţii ale mele, pe acest subiect! :rolleyes:

-mallboro-ro-, cu plăcere, oricine aţi fi şi orice aţi fi făcut pt. a merita o sancţiune. Sunt ferm convins că aţi câştigat-o pe merit, noi nu facem favoritisme! ;) Pot şi mai mult, depinde cât insitaţi dvs.

Cum aş putea să vă spun ce se va întâmpla cât timp problema încă persistă? După ce se va rezolva, vom afla împreună dacă dezvoltatorul jocului va compensa în vreun fel utilizatorii de pe EG1 pt. problema întâmpinată.

styv86 apreciază asta.
  14. Cocolino

Cocolino User

buna ziua
    Se multumeste dl. ©ØrrØsivΞ pt raspunsurile primite.
    Situatia este destul de ciudata, spre exemplu ieri a inceput lag-ul pe la ora 15:30, s-a amplificat dupa 17:00 iar pana la ora 01:00 a fost paralizat tot servarul. Din cate stiu la ora 01:00 hartile 4-1 si 4-2 au functionat normal, 4-3 si 4-4 aveau probleme, celelalte harti nu le-am verificat.
    Dupa rasp de mai sus se pare ca inca dvs. nu aveti un raspuns din partea departamentului tehnic si prin urmare mai trebuie sa asteptam, timpul va face lumina in toate, sper doar sa se gaseasca o rezolvare de durata.
    Servar : Europa globala
    O zi buna

©ØrrØsivΞ
    Problema a fost readusă în atenţia dezvoltatorului jocului de mai mulţi administratori / moderatori.

Anterior, cei de la tehnic implementaseră o soluţie pt. a elimina problemele de pe EG1 însă, se pare că nu a fost tocmai cea mai bună soluţie.

Postat pe 16. 11. 2016

Deoarece nu s-a revenit cu nici un raspuns in toata perioada asta, cei sus mentionati de dvs. au avut impresia ca au ramas singuri in aceasta ''batalie''. Eu personal sunt de parere ca sunteti persoana de legatura intre noi si cei de la tehnic si prin urmare trebuie sa avem o colaborare cat mai buna, iar daca ne repetam zi de zi cu aceasi problema, este doar un feed-back de care banuiesc ca aveti nevoie, atata timp cat s-a spus ca se lucraza.
    O zi buna si spor la joc.

Modificat ultima dată de către moderator: 5 Dec 2016
  15. .Spanacus.

.Spanacus. User

Voi spuneti ca ati dat moderatorilor ei dc nu reusesc sa gaseasca problema ?

16. În primul rând, este inutil să vă conectaţi cu difertite conturi de forum...pt. mine rămâneţi una şi aceeaşi persoană, indiferent cum vă schimbaţi discursul.

În al doilea rând, apreciez "feedback-ul" însă asta nu înseamnă că trebuie să confirm fiecăruia în parte că problema persistă atâta timp cât ea persistă iar în tema de faţă, nu s-a specificat altfel de către vreun membru al echipei de moderare / administrare.

Da, am transmis problema către echipa tehnică iar aceasta a găsit cu ceva timp în urmă şi o soluţie. Din nefericire, soluţia nu a fost viabilă.

N-am pomenit nicăieri că "nu reuşesc".

17. in momentul de fata de 10 minute si pe eg5 este un lag de nu se mai poate face nimic pe nicio harta .1-2 fps cel mult am acum de la 46-50

18. .Soryn26.

.Soryn26. User

SE TOT BLOCHEAZA ,NU POTI SA COLETEZI O CUTI BINE CA TOTUL E BLOCAT DAR CE SA MAI ZICEM DE 1 NPC SA FACI SAU ALCEVA,CAND LUATI MASURI,TOATA LUMEA SE RETRAGE DE PE SERVAR DIN CAUZA ASTA,PROBLEMA NU E DE AZI DE IERI

19. .Spanacus.

.Spanacus. User

Vorba lui Sorin cand o sa pierdeti toti playeri o sa gasiti soluti la lag asta cred cai deja a treia luna cand seara jocul nu merge

20. mobob

mobob User

::))
    pai cind nu or sa mai fie playeri,logic,nu o sa mai fie nici lag....