Lag in toate Galaxy Gate

Discuție în 'Probleme generale' creată de ZΞU§-ƘILLΣℜ, 8 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ESTE LAG MARE IN PORTI, va rog sa rezolvati lagul din porti pentru ca din cauza lagului nu reusesc, si stati calmi nu am probleme cu netul.

2. Din câte se poate observa, nu s-a "agitat" nimeni altcineva pe acest subiect. Personal n-am sesizat aşa ceva pe parcursul efectuării vreunei porţi galactice.

Faptul că vă funcţionează YouTube, Facebook, un alt joc on-line etc. etc. nu reprezintă o garanţie că "nu am probleme cu netul". Am mai explicat în trecut: este un joc on-line, calculatorul dvs. (şi nu numai) nu este conectat direct la server-ul BP, informaţia PC-Server-PC parcurge, de la caz la caz, diverse rute, rezultatul fiind diferit de la utilizator la utilizator, în funcţie de anumite considerente tehnice dar şi geografice.