Sugestie KAMIKAZE

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de SwizX, 8 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti ca si kamikaze sa nu mai ia dmg la membrii din grup de companie diferita ?

Sondaj închis pe 19 Iun 2015.
  1. DA

27,3%
  2. NU

72,7%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SwizX

SwizX User

Stiti acel moment cand ajutati pe cineva din alta companie (fie un prieten fie un coleg de clan) si folositi modulul kamikaze , iar celalalt jucator este lovit , provocand discomfort .

-Avantaje jucator : nu mai incasezi dmg (kamikaze) de la membrii din grup , care apartin altor companii.
    -Avantaje dezvoltator : Multumirea jucatorilor :D
    -Dezavantaje jucator : Nu cred ca sunt .
    -Dezavantaje dezvoltator : Timpul alocat .

tatybybu apreciază asta.
  2. relax

relax User

Nu, este singura scuza valida pe care o pot folosi atunci cand distrug membrii de clan din alta companie decat mine atunci cand suntem in grup. Pa

3. rattyionut

rattyionut User

tie tear conveni ca esti mmo si vrei sa ajuti pe cnv de la eic.

4. Nu văd comentariile celor care sunt împotriva unor asemenea colaborări, între jucători aparţinând diferitelor companii!

La verva pe care au arătat-o în a sublinia cât de nocive sunt clanurile interasiale, mă aşteptam să desfiinţeze această propunere.... :rolleyes:

5. Am votat nu..De ce?
    Fiindca stau cu amicul din compania adversa la cub iar pet-urile bubuie amandoua odata....

:)

6. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

pai ce farmec mai are jocul daca kamikaze nu da dmg la inamici ?
    mai bine s ar implementa un booster de cooldown pentru modulele petului asa cum exista si pentru abilitati la nave

7. rattyionut

rattyionut User

fa tu te rog.

8. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

presupunînd că propunerea asta trece de furcile caudine ale regulamentului de pe forumul ăsta sunt curios cum va înainta echipa prounerea către dezvoltatorul jocului !?
    1. "kamikaze sa nu mai ia dmg la membrii din grup de companie diferita ?"
    sau
    2. "kamikaze sa nu mai dea dmg la membrii din grup de companie diferita ?"

interesant ar fi de ştiut si cum va stabili echipa rezultatele sondajului cînd fiecare votant poate înţelege ce doreşte el.

Veneficus apreciază asta.
  9. SwizX

SwizX User

ma refer strict cand esti in grup !

degaba am incercat ... se poate inchide ?

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Iun 2015
  10. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

La cerere...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.