jucătorii noi dezavantajaţi ?!!!

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de WIΖΛΓΔ, 15 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ..777..

..777.. User

nu va mai certati ...poate sa-mi explice si mie cineva cum un sergent sef cu 264 de ore jucate in DO , sa liciteze pe aegis + design veteran 3.800.000.000. Multi ar fi tentati sa spuna ca sunt credite de la clan....dar stau eu si ma intreb cine ar da atatea credite unui incepator...aproape 4 miliarde e ceva si se fac destul de greu..???? parca asta era tema...jucatorii noi dezavantajati...se pare ca nu prea

2. Poate s-a folosit de vreun bug.; ii poti face suport. Daca luam in considerare cea de-a doua varianta (ca e incepator), poate fi un prieten care a jucat inainte si care a fost banat sau care a jucat cu respectivii pe alt server, iar acel clan vrea sa il ajute pt ca il cunoaste.

3. CooL|HD

CooL|HD User

Sincer se poate sa aiba atatea credite pentru ca orice jucator care se apuca acum de joc, poate se reapuca, are prieteni si ai pot da credite din clan...deci e foarte posibil ;)

4. Hermes

Hermes Guest

Sunt multe posibilitati, una fiind ca este contul mai mic al unui jucator vechi si cu multe credite care cu ajutorul clanului creste si acest cont mic.

5. RedStar

RedStar User

Alta posibilitate ar fi sa iti faci un clan , sa creezi 20 de nave , dezvolti skylabul la toate , zilnic vinzi cu cele 20 de nave materii prime . Dar asta ar fi contrar CCG, nu ? :) Poate nu ar strica ca suportul sa verifice si aspectul asta ;)

6. Hermes

Hermes Guest

Daca ai un caz real si cunosti macar unul dintre conturi, te rog adreseaza-te suportului si cu siguranta se vor lua masurile necesare.

7. Arezan

Arezan User

"masurile necesare"...care ar fi acelea???
    aspectul conturilor multiple si colaborarea dintre ele in vederea obtineri de credite l-am discutat cu suportul jocului acom 2 ani iar raspunsul primit a fost foarte clar (mai am si acum raspunsul lor pe e-mail) :
    creditele obtinute astfel sunt impozitate si din acest motiv actiunile de acest gen nu intra la pushing.

WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  8. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

tare asta cu impozitul !
    au mai schimbat şi ei politica, au strîns şurubul (vezi recompensele alea minuscule de la misiunile astea nou nouţe). acuma, între noi, chestia cu conturile dintr-un clan pentru adunat credite e de grădiniţă, nici nu ar trebui băgată în seamă, ăla care face treaba asta chiar munceşte, da sunt metode mult mai "inginereşti" de a te umple de credite, acolo ar trebui umblat !

Veneficus apreciază asta.
  9. Atunci n-ar fi mare dificultate în a ne furniza şi nouă, nr. ticket-ului (acel Ticket#....) prin care ţi-a fost furnizat respectivul răspuns, nu-i aşa? ...aşa, de dragul iexactităţii!

10. Arezan

Arezan User

[Ticket#2010111610024315] ...

11. Hermes

Hermes Guest

"daca eu si un prieten" vorbim de doua conturi diferite , pe care joaca persoane diferite. Unde ar fi pushing-ul la transferul de credite din clan , catre unul din aceste conturi ? Pushing ar fi daca aceste conturi ti-ar apartine doar tie, logarea pe ele s-ar face doar de catre tine. Asta inseamna cont multiplu, ceea ce in tichetul respectiv nu se regaseste. Asadar raspunsul colegilor nostrii de la suport a fost cat se poate de clar si corect in ceea ce priveste..."eu si un prieten" si transferul de credite catre unul din conturile acestea din fondurile clanului. Tichet care nu are legatura cu situatia dezbatuta in aceasta tema :

12. Arezan

Arezan User

"daca eu si un prieten avem doua conturi pe aceasi adresa de mail"

si raspunsul...

"Transferul de credite de la clan nu intra in interdictia de pushing. Deci poti sa trensferi fara nici un fel de problema."

se pare ca ai o satisfactie sa tot...spui ca-i ciuta cand eu o tin de coarne...

...e greu asa-i?!

13. Hermes

Hermes Guest

Tu degeaba o ti de coarne, ca s-ar putea sa descoperi ca nu e capatul potrivit.
    Nu este important faptul ca cele doua conturi erau pe aceesi adresa de mail (in cazul discutat), important era faptul ca nu erau conturile tale de care sa te folosesti DOAR TU. Chiar atat de greu de inteles este ce reprezinta pushing-ul ?! Sau poate ai personalitate dubla si "tu cu prietenul tau" erati una si aceeasi persoana, caz in care ma vad nevoit sa iti dau dreptate si sa consider ca raspunsul colegilor de la suport a fost eronat !:eek:

14. SILUR0

SILUR0 User

"am dubla personalitate si o dezvolt pe a-3-a":D

15. Arezan

Arezan User

ma faci sa rad cu logica ta Hermes...
    in cazul discutat eu si "prietenii" mei (20 la numar sa se potriveaca cu povestea de mai sus) ne-am facut cele 20 de conturi in discutie si nu facem altceva cu ele decat sa le crestem skylabul si sa le folosim pentru a "dona" clanului din care facem parte,clan din care doar eu binevoiesc a scoate credite...
    pot fi eu acuzat de pushing??? dupa spusele celor de la suport nu...

dupa spusele tale daca acei 20 de "prieteni" sunt doar eu cu personalitate multipla gata sunt numa bun de pus in lat...

daca tot ai ajuns sa-ti contrazici colegii de la suport lamureste-ma si pe mine cu ceva...
    cum naiba dovedesti tu ca prietenasii in discutie sunt autentici sau imaginari???

e si mai greu asa-i?

stitii,nici mie nu-mi place parazitii:))

Modificat ultima dată de către moderator: 6 Mar 2014
  16. ursulet81

ursulet81 User

Daca 5%*1000credite*20 de jucatori=1000...(nu mai punem la socoteala X% la retragere)
    Cat scoatem pe saptamana din skylab cu vanzare de promerium?
    Se merita sa-ti dublezi creditele pi saptamana prin vanzare de promerium din skylab cu ajutorul a 20 de conturi?
    Tre sa ai ceva la tartacuta sa muncesti la 20 de conturi...:D:D:D.
    O fi priceput cineva ceva din calculele mele?
    O fi contrar CCG si OZN pentru dezvoltator metoda; eficienta clar nu-i :).

17. Hermes

Hermes Guest

Se pare ca logica ta a ramas intre coarnele ciutei.
    In tichetul tau erau doua persoane, tu si prietenul tau, dupa spusele tale, daca ai mintit atunci poate ar trebui intr-adevar sa rog suportul sa te penalizeze pentru pushing. La intrebarea pusa de tine suportului , ai primit raspunsul corect. Daca tu ai fost/esti incorect este treaba scriptului sa te identifice si sa-ti aplice penalizarea pentru pushing. Orice actiune care poate fi incadrata in textul din aceasta tema va fi penalizata ca atare.Cazul tau din tichet si ceea ce s-a discutat in aceasta tema sunt total diferite , iar daca tu nu vezi logica, ai o problema :

Cazul din tichetCazul din tema
    2(20) conturi, 2(20) proprietari diferiti20 de conturi, proprietar unic
    Transfer fonduri din clan catre unul din conturiTransfer fonduri din clan catre un singur cont

Problema de a verifica interactiunea dintre conturi nu este de competenta suportului. Suportul ti-a raspuns la o intrebare si te-a considerat de buna credinta. De verificare, depistare si penalizare se ocupa scripturi care pot identifica extrem de precis interactiunea dintre doua sau mai multe conturi sau departamente specializate care pot face acest lucru. Nu stiu sa-ti spun pe ce criterii, IP, mail, etc. nu e treaba mea sa-ti dovedesc tie ceva, in cazul in care vei fi prins si se va ajunge in justitie, tu va trebui sa dovedesti ca esti nevinovat.
    Logica mea e corecta in cazul in care intrebarea ta a fost pusa corect la support si aratand o situatie adevarata. Daca tu , prietenul tau, personalitatile voastre multiple sunteti acelasi proprietar care se bucura de foloase necuvenite dintr-o actiune care se incadreaza la pushing, da, este in opozitie cu C.C.G. si va fi penalizata corespunzator.

18. Ai permisiunea mea de a cita, ad-litteram, utlimul răspuns dat de colega noastră de la suport, la întrebarea "va rog sa i-mi explicati mai concret ce nu am voie [...]" adresată prin Ticket#2010111610024315.

19. Arezan

Arezan User

se pare...intradevar...

daca am mintit...
    foarte precisa exprimarea ta...
    daca...

raspunsul dat de suport a fost:

"Transferul de credite de la clan nu intra in interdictia de pushing. Deci poti sa trensferi fara nici un fel de problema."
    evident ca prima parte a raspunsului :

"Transferul de credite de la clan nu intra in interdictia de pushing"

se aplica ambelor situatii expuse de tine mai sus indiferent de contextul intrebarii la care sa dat raspunsul...

interesant punct de vedere...eu credeam ca acuzatiile trebuiesc in primul rand dovedite...dar ce stiu eu??? dupa logica unora de pe aci regulile se mai schimba...

logica ta asa cum ti-am spus si in postul anterior ma face sa rad...
    in fine e ultima postare pe tema asta...
    m-am plictisit ...

20. Arezan

Arezan User

nu am nevoie...
    de permisiune...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.