jucătorii noi dezavantajaţi ?!!!

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de WIΖΛΓΔ, 15 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mai baieti si fete care jucati treaba i ca nu suntem noi care jucam de multi ani dar i treaba ca si eu eram ce am facut vro 208 misiuni deci nui putin dar ma multumesc cu ce am chiar daca or dat misiunile noi ar trebui sa fiti multumiti ca daca naveam misiunile nu intram atiti de multi in harti si i lag frate de cind cu misiunele astea dar fara ele eram aceleasi nici eu nus multumit cu punctele dar ce sai faci astai jocu scz deranj

2. ursulet81

ursulet81 User

...treaba i ca, pentru un jucator nou resetarea misiunilor vechi din conturile jucatorilor vechi si avantajul amplificatorului 50% EXP prezent la finalizarea tuturor misiunilor noi nu-l vor ajuta cu nimic in cursa de a ajunge in primi xx jucatori :).
    Unde-i avantajul?(resetarii misiunilor vechi).:D

3. LOVE#STAR

LOVE#STAR User

Is bune doar ca cresti in nivel ...urii la pamant vom ajunge sa vedem pe mapa playeri de lvl20 care dabia invata sa selecteze o munitie:cool:

WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  4. pliciul

pliciul User

brava bre!

din nou tara arde si "musca" se piaptana...

identic cu anularea punctelor de rang de la streuneri si lordachia...
    majoritatea au investit timp sau bani sau amandoua pentru punctele de rang in cauza iar bp le anuleaza fara a cere parerea nimanui.

murdara treaba...caracteristica bp...cu alte cuvinte din treaba asta sper sa inteleaga toti jucatorii ca in relatiile cu dezvolttorul acestui joc nu detinem nimic si nu avem nici un drept.

app.
    postarea nr.0003.
    primele nu mai sunt...
    probabil sunt prea acid in exprimare pentru unii de pe aici,iar daca intreb cu ce am gresit in postari pentru a nu repeta greseala incalc regulamentul si iau ban pe cont 15 zile...

carcteristic...

5. COZMIN

COZMIN User

A-ti pierdut 20 000 puncte de rang si plangeti de parca nu mai aveti milioane ;) sunteti fenomenali ;)
    Succes

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  6. ursulet81

ursulet81 User

Nu s-au pierdut ci au fost resetate punctele date de misiunile vechi.
    Nu se plange nimeni dupa cele 00x misiuni facute si anulate la aparitia celor noi, doar ne intrebam unde-i avantajul dat jucatorilor noi?
    Uite putin mai jos s-ar putea sa-ti fi scapat prima postare din tema:

7. COZMIN

COZMIN User

Cautati nod in papura degeaba , ce avantaje si dezavantaje tot vreti sunt misiuni noi si cu asta basta. cat despre ''doar ne intrebam unde-i avantajul dat jucatorilor noi?''
    e ironica ca astfel nu inteleg ;)) pana la urma cine a facut misiunile vechi a primit uridumul + toate cele , iar acuma sunt altele daca nu se stergeau erati mai fericiti multi dintre voi si astfel nu mai era tema de discutie .
    Ar trebui sa va procupe mai mult lag-ul din joc si felul cum se misca , nu toata lumea isi permite pc de ultima generatie si ar trebui ca jocul sa mearga acceptabil pe majoritatea.
    Numai bine ;)

Modificat ultima dată: 27 Ian 2014
  8. pliciul

pliciul User

ai dreptate dintr-un singur sens...
    tot ce facem aici ca si pe joc de altfel facem DEGEABA.

totusi pentru ca te vad nelamurit de ce unii fac atata tam-tam pe tema puncte rang stroneri-lordachia si misiuni incerc sa te luminez putin...

1. BP in loc sa stearga din clasamente definitiv toti jucatorii care au butat neincetat 3 ani de zile cat a mers,penalizeaza pe toata lumea bagandu-i pe toti in aceasi oala si anuleaza punctele de rang oferite de npcu-ri pe care unii (cei mai multi) le-au obtinut fraudulos folosind programe interzise iar altii in mod cinstit ...
    daca tie ti se pare corect fii sigur ca unuia care a stat ore in sir la calculator facand npc-uri nu i se pare.

2.misiunile anulate reprezentau un etalon al jucatorului iar cei care le-au facut nu le-au facut pentru recompense ci pentru a se evidentia fata de ceilalti jucatori lucru care a necesitat investitie de timp si din partea unora bani.
    BP anuleaza aceasta evidentiere obtinuta cu greu de unii (mai ales de cei care au jucat corect) anuland astfel cauza/scopul/credibilitatea jocului in sine...

un jucator care in 3 ani a facut peste 200 de misiuni iar azi se trezeste ca are acelasi numar de misiuni ca si un jucator care joaca de 2 zile ce incredere mai poate sa aiba in dezvoltatorul acestui joc?

in situatia data te poti astepta ca la un moment dat BP sa anuleze tot echipamentul care il avem si sa reseteze toate punctele de experienta si onoare fara sa consulte pe nimeni si fara sa dea o explicatie cuiva...fapt care inainte de anularile despre care vorbim nici nu mi-ar fi trecut prin cap...

app postarea nr.0004.

primele 2 au disparut ca si unele din raspunsurile pe care le-ai primit de la alt forumist...care...nu are voie sa intrebe cu ce a gresit in postarea respectiva de i-a fost stearsa ca incalaca regulamentul si ia ban pe forum 15 zile...

ps.
    stiati ca?(ca tot am vazut ca se poarta intrebarea) in caz de ban pe forum dureaza sub 30 de secunde sa-mi fac alt cont pe joc pentru a avea acces la forum...

•ALL_STARS• și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  9. Hermes

Hermes Guest

Este a doua oara cand faci referire la niste postari care ti-ar fi fost sterse si ai fi primit si ban 15 zile. In aceasta tema nu exista nici o postare de a ta stearsa pe acest cont sau pe altul si nici un cont nu a fost banat. Deci, ori visezi, ori nu esti in forumul care trebuie.
    Cunosti faptul ca in mai putin de 20 de secunde poti sa iei ban pe IP , atat pe forum cat si pe contul de joc , lucru care te-ar impiedica sa mai creezi conturi noi sau sa joci pe cele vechi ? Dupa care sa te rogi 30 de zile la suport pentru deblocare ? Bineinteles ca in acest timp ai avea mai mult timp liber pentru joaca in aer liber, sanie , ski ,etc.

10. pliciul

pliciul User

Hermes...primele 2 postari de pe acest cont puse in alta tema deschisa de mine au fost sterse si am fost banat pentru nerespectarea regulamentului...in fine probabil in prima postare am fost prea direct iar in a doua am gresit intreband cu ce am gresit in prima...
    Deci,ori visezi,ori nu te-ai acomodat tu inca cu noul forum.

cunosti faptul ca poate acum sunt la un internet cafe iar maine pot fi cazat la un hotel cu retea wireless iar poimaine la un prieten cu alt ip...pe care dintre ele ???
    sa fim seriosi...din cate vad eu si in noul forum ca si in cel vechi nu faceti altceva decat sa amenintati si sa tratati cu nonsalanta si cu aere de superioritate clientii firmei careia (spune-ti voi) ii aparati interesele...

app.postarea nr. 0005

ps. suntem off...

Modificat ultima dată: 28 Ian 2014
  11. Hermes

Hermes Guest

Intr-adevar se pare ca nu esti in forumul care trebuie.

Cunosc foarte bine , mult mai multe aspecte ale acestui forum si in general despre IT decat tine, de aceea acesta va fi ultimul avertisment. Invata sa faci diferenta intre verbele a avertiza si a ameninta.

12. Vladut

Vladut User

Va certati degeaba,la urma urmei omul are drepate sa nu fie multimit.Dupa aproape 4 ani de joc ma trezesc ca am 0 misiuni finalizate...o lasam asa nu? Mda,sanatate sa fie...

13. pliciul

pliciul User

in primul rand i-mi displace discutia si cum o spuneti voi de multe ori nu e nici locul nici momentul insa la insistentele tale nu ma pot abtine sa nu raspund.

spui sa invat sa fac diferenta intre cele doua verbe...care...in contextul tau au o legatura intensa...cu toate ca nu prea am inteles la ce si de ce anume mi-ai dat ultimul avertisment,stiu clar ca desi sunt musafir in acest forum voi aveti uratul obicei sa tratati musafirii cat se poate de neprimitor riscand astfel sa primesc iar ban pe forum fara sa stiu de ce.

intrebare:

putem sa ne etalam nemultumirile pe care le avem fata de joc in acest forum?

daca da spune-mi te rog si mie in care sectiune pot sa deschid o tema cu acest subiect.
    am multe nemultumiri fata de ce sa intamplat si se intampla in acest joc si pe acest forum si nu cred ca sunt singurul...

daca nu...poate ma lamuresti si de ce...

app postarea nr.0006

Modificat ultima dată: 29 Ian 2014
  14. Hermes

Hermes Guest

Atat timp cat nemultumirea este facuta cu bun simt si modul de adresare catre Echipa de Moderare este cuviincios, poti posta oricand si oriunde in acest forum , respectand bineinteles regulile de postare. Nu admit acuzele nefondate, mai ales atunci cand nu dai nici o referire la tema sau motivul penalizarii. Asa cum am mai specificat, in aceasta tema nu ti-a fost sters nimic si nici penalizat nu ai fost. Daca te referi la faptul ca ai fost penalizat , iar postarile sterse , intr-o alta tema, da este foarte adevarat si pentru ca insistenta a fost din partea ta , nu a mea poate ca ar trebui sa se stie de ce. Ai fost penalizat intr-adevar pentru ca limbajul folosit nu era compatibil cu acest forum si cu cel mai elementar bun simt. Cu acest mod de adresare nu vei avea niciodata loc in acest forum. Si da, poate esti musafir, dar la mine in casa nu permit nici macar unui musafir , sa-mi intre cu bocancii plini de noroi si sa ma improaste cu vulgaritati si obscenitati. Ii trantesc usa cat mai precis in nas si-l trimit de unde a venit, chiar asigurandu-ma ca nu va mai ajunge niciodata in casa mea. Am acest drept si prin functia pe care o indeplinesc si datoria. Poarta-te ca un musafir civilizat si vei fi tratat ca atare. La asta se referea avertismentul, vrei sa mai postezi , fa-o pastrand decenta si respectand pe cei care te pot ajuta sau care-ti pot transmite nemultumirile mai departe. Nu te conformezi vei posta unde vrei tu, dar nu aici.
    Verticalitatea ta mi-a fost dovedita de lasitatea de care dai dovada, scriind de pe un cont mic, evitand sa postezi de pe contul/le mari. Oare de ce ? Ca doar poti sa te loghezi din diverse locuri, asa cum corect spuneai mai devreme ...?!;) Iar noi cei de aici habar nu avem de IT si cu ce se mananca acest forum , joc, etc. !? :D
    Aceasta este ultima mea interventie privind acest subiect, orice alte comentarii off topic ducand la stergerea lor.

kill529 și 文ж`Я~Λ~Đ~Ų`ж文 apreciază asta.
  15. pliciul

pliciul User

nu am facut acuze nefondate asa cum afirmi mai sus.primele doua postari mi-au fost sterse lucru pe care pana la urma l-ai admis iar eu nu am afirmat nicaieri ca acele postari faceau parte din aceasta tema,aceasta afirmatie i-ti apartine.

am specificat ca aciditatea exprimarii mele deranjeaza pe unii de pe aici insa in sinea ta (daca nu mai stii ce am scris in acele postari recitestele ca doar poti) stiu sigur ca i-mi dai dreptate.insa de aici pana la a-mi face modul de exprimare lipsit de bun simt e un pas mare...
    din cate am citit in regulamentul vostru jignirile de orice fel nu sunt admise.

si...da ...sunt musafir aici insa acest forum nu este casa ta...iar in privinta vulgaritatilor si obscenitatilor te rog sa exemplifici.
    cuvantul xxx de care ma acuzi tu aici ca e obscen si vulgar face parte din vocabularul limbii romane si nu se apropie nici pe departe de cea ce incerci tu sa etalezi in mod exagerat.

...

verticalitatea mea nu se pune in discutie in acest forum si nu in acest fel.
    la fel ca si tine doresc ca in forum sa am un nume diferit de cel din joc,si cred ca dorinta acestui anonimat nu are de a face cu verticalitatea mea.
    din nefericire dupa introducerea noului forum in momentul logarii am ales fara sa vreau sa am acelasi nume pe forum cu cel din joc iar acum nu mai pot modifica acest lucru.
    i-mi voi mai face un cont cu vechiul nume din forum "Arezan" ...

se poate sterge dupa citire...

Modificat ultima dată de către moderator: 10 Feb 2014
  16. Hermes

Hermes Guest

Aciditatea si vulgaritatea nu au nimic in comun, drept urmare nu pot cita acele postari sterse. Nu conteaza ce parere am eu, poate in esenta iti dau dreptate, dar in ceea ce priveste modul de exprimare ai dezacordul meu total. Nu te-am jignit cu nimic, daca am incercat sa apelez la bunul simt, pe care , in naivitatea mea, cred ca-l are orice persoana. Posibil sa ma insel. Cat despre existenta unor cuvinte in vocabularul limbii romane, sunt de acord, ele exista, dar nu le poti folosi in orice mediu. Iar aici in forum cu siguranta nu le vei folosi, decat acceptand consecintele, adica suspendarea contului de forum.

17. ursulet81

ursulet81 User

Asta-mi da dovada ca tu esti aici pentru a te răfuii cu moderatorii....si nu de ai transmite un mesaj dezvoltatorului.
    Pliciul îi un obiect și obiectele nu...;).
    O portie de râs ti face sa faci febra musculara la stomacel in cel mai rau caz prin ce texte mai vârâm in forum, intelegi?
    Mai bagă o glumă ca de aciditate si vulgaritate suntem sătui.
    --------------------
    Am inteles noii jucatori sunt avantajati cu aceasta resetare, dar cu uberlordakia ce ati avut de numa 2`ă puserăți in dita mai harta?

18. nu cred ca sunt avantaje si dezavantaje am citit multe postari an care sa zice despre relati i mai multe nu cred ca este asa nu trebuie sa ai relati an dark sa fi un bun jucator de dark eu pot sa zic nu sunt ful dar nici rau am cont de 6 luni si pana acum am vazut numai discuti .sa nu uitam ca este vb de un joc distrativa ....

19. pliciul

pliciul User

hmm..
    i-mi amintesti de un forumist de pe forumul vechi pe nume Mircea Nelu....
    e tarziu ...

app:ultima postare de pe contul asta...revin la vechiul meu nume "Arezan"...

20. ursulet81

ursulet81 User

Pliciul sau "Arezan".... user-e nu te cunosc si pe mircea_nelu il gasesti aici.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.