jucătorii noi dezavantajaţi ?!!!

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de WIΖΛΓΔ, 15 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

ce fericiţi trebuie să fie noii jucători care s-au apucat ieri de joc şi care n-au cheltuit sute de ore din timpul lor pentru a finaliza nişte misiuni care acum nu mai au nici o valoare vizavi de punctele de rang. şi noi ceilalţi, cei care am consumat muniţie şi uridium pentru a finaliza vechile misiuni, ar trebui să fim fericiţi că nu am fost penalizaţi prin retragerea uridiumului, experienţei şi onoarei obţinute din acele misiuni.
    eu nu mă bucur pentru cele peste 20k puncte de rang pierdute şi nici pentru noile misiuni acompaniate de recompensele lor minuscule.

Veneficus apreciază asta.
  2. Las` ca n-are cum sa-i multumeasca pe toti... Plus ca cel putin 90% din jucatorii vechi au fost eliminati la valurile de banari, deci 10% nu vor resimti lipsa vechilor misiuni.

Important e sa fie fericiti jucatorii noi...

my2cents

3. nu cred ca jucatori vechi sunt dezavantajati,doar in privinta gradului,in rest nu e mare pierdere ,uitandute pe misiuni de la nivel 18 recompensa 80 uri si asta e recompensa mare:eek:,bn mai sunt si cele k adversari care pot ajunge la 1000 urudium;),deci nu va mai plangeti nu e in avantajul playerilor noi chiar de o sa faca rank ,ii bati pana devine pilot de baza :D

4. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

ideea e puţin mai complicată de atît !

Veneficus și (D3adlyDr0id) apreciază asta.
  5. din pacate...oricum mi-am facut PET level 15 in 2 zile de la level 12!!! : ))

6. Cehn

Cehn User

"+Misiuni completate(max.200)x 100 = 20.000
    Asa arata, pt. misiuni, formula de rang.
    Puteți calcula ce va aduce acel 20.000 în comparație cu milioanele de npc-uri produse" in vremurile imemorabile :D .
    O abureala, importanta doar pt. începători.

Modificat ultima dată: 16 Ian 2014
  7. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

nu ştim dacă această formulă mai este valabilă. poate face cineva o precizare oficială.

8. GaBy

GaBy User

parerea mea este ca toata lumea este dezavantajata , findca pe mine nu ma incalzeste cu nimic acele puncte de experienta care se dau acuma la misiune , pe mine ma intereseaza recompensa in uridium , daca stau sa ma gandesc , au zis una si a iesit alta , ziceau ca misiunile noi o sa fie bogate in recompense , cand ma uit la misiuni maxim este de 10 mii parca si doar una am vazut , in rest sunt ciudate acele misiuni de 85 de uri , eu stau sa bag zeci de mii de uri in upgrade in cufere si la o misiune primesc 85 uri , ma gandesc unul nou cate npc trebuie sa faca saracul sa ajunga minim full lf3, inainte te mai ajutai cu misiunile mai reduceai costurile la anumite iteme , acuma ..... :D

WIΖΛΓΔ și ..777.. apreciază asta.
  9. "Formula" o regăseşti pe contul de joc, chiar în secţiunea de calcul al punctajului de rang.

10. boss.x3

boss.x3 User

cea mai mare prostie!misiunile noi dau experienta cu milioanele pe cand uridium pana in 2000(din ce am vazut eu,nu le.am luat pe toate la rand ca sa fiu sigur).cum poate un jucator nou care are nevoie mult mai multa nevoie de uridium decat de experienta sa ajunga macar full lf3?o sa vedem jucatori de lvl 17-19 care au deabia 10-20 lf3 max.

11. Misiunile noi nu dau cine stie ce uridium ,insa experienta da foarte multa din punctul meu de vedere ,tocmai ce am facut una simpla si 'banoasa' , 7 milioane onoare pentru 50 de paladium colectat si cea cu 250 ,insa nu-mi aduc aminte fix cat am primit ,16mil daca nu ma insel..
    In concluzie misiunile noi sunt o binecuvantare , plus ca eu unul imi pierdusem interesul pentru joc , insa acum ,cel putin pentru un timp mi-am recapatat cheful de joc :D

12. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

din acea "formulă" despre care vorbiţi dumneavoastră lipseşte precizarea "max. 200" !
    tocmai asta ar fi interesant de ştiut, sistemul vechi de misiuni avea limitarea contorizării pentru punctele de rang la maximum 200 de misiuni, adică oricîte misiuni speciale făceai peste cele 200, ele nu mai intrau în calcul pentru punctele de rang. misiunile noi anunţate de pianoman depăşesc cifra 200 deci o formulă corectă şi lipsită de echivoc mi se pare a fi necesară.

ps:
    tocmai asta e ideea, să nu te mai "ajuţi" cu misiunile ca să evoluezi ci cu "plasticul" sau celularul. :eek:

Modificat ultima dată: 17 Ian 2014
  13. sincer in ochii mei jocul asta in loc sa evoluieze se duce la fund nustiu ce fac cei de la conducere deacolo dar sigur nu fac treaba buna pentru jucatorii cinstiti si care vor sa se distreze nu sa se streseze pe jocul asta,si bineinteles pentru cei care nu prea baga bani in joc.sa inteleg prin ceia ce fac ca nu prea mai au nevoie de noi cei care nu bagam bani in joc !!!! :eek::mad::confused:

14. AndreiZmf

AndreiZmf User

Ai partial dreptate, eu am level 18 si nu am decat 12 lf-3, insa eu am adoptat o alta strategie de joc. Eu am strans cutii la greu in decembrie, mi-am luat pet, modul de colectare cutii si 4 protocoale de lvl 3, spearhead si am cules la greu. Pot spune ca mi-a mers bine, am 24 scuturi bo-2, 4 havocuri, 18 puncte de cercetare, 170k uridium. Depinde totul de strategie, trebuie adoptat un stil de joc adecvat. Nu-i nevoie de uridium din misiuni cand sunt atatea cai de obtinere a acestuia. Intotdeauna poate fi privita si partea plina a paharului. Inainte sa duci la level 8 petul, dura ceva mai mult, dar cu noile misiuni ai nevoie de 1 zi, maxim.
    Un sut in partea dorsala este mereu un pas inainte!

Modificat ultima dată: 19 Ian 2014
  15. desi da putem sa recunoastem misiunile nu dau cine stie ce uri, sunt cat de cat usoare si ajuta foarte mult mai ales pt cei cu pet.va faceti griji ca ajungenti la lvl 17-18-19 cu 15lf3??? pt ce exista licitatia?? credite dak stii km faci puhoi pe zi. cind ma apucasem io pe EG2 aveam lvl 11 de abia intrasem in 2-6 si mi se pare k aveam big boy si doar 2 sau 3 lf3(vb de o perioada de vreo 3 ani). la cubi intro saptamana m-am facut cu goli cu 15lf3 2 irisi si 4BO-02. akm jok pe eg7 si ieri am facut 52 de mil credite si 18k uri(inca nu am nici 1 lf4, doar 20 lf3, 6 bo-02 si 7 irisi, lvl 16(lvl de jok) plus 10 pct la registru si pet lvl 9.STIMA!!!!!

16. Total neadevărat! Nu exista impusă vreo limită, personal având mai mult de 200 de misiuni efectuate înainte de modificarea sistemului de misiuni.

În afară de misiunile pe care le puteai accepta din vechiul sistem de misiuni şi, ulterior, de la NYX, au fost o serie de alte misiuni (unele apărute temporar datorită unor erori tehnice, altele valabile în urma unor anumite event-uri etc.) care s-au contorizat.

Una din motivaţiile dezvoltatorului la introducerea actualului sistem de misiuni, a fost şi aceea că, vechiul sistem de misiuni nu a fost echitabil pt. toată lumea, tocmai din acest motiv, faptul că nu toţi au "prins" anumite misiuni.

17. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

eee nu ! exista undeva pe vechiul forum o precizare care vorbea despre această limitare. altfel nu aveam de unde să o scoatem, doi utilizatori diferiţi şi care nu se cunosc.
    vreţi să spuneţi că aceste misiuni sunt "bătute în cuie" şi că nu vor mai apărea şi alte misiuni cu ocazia unor eventuri doar pentru ca jucătorii noi să nu fie "dezavantajaţi" !?
    curioasă "optică". mă întreb cine contabilizează "avantajele" jucătorilor vechi care, de exemplu, au cumpărat cu 1500 de uridium o cheie de cufăr şi au "prins" un lf-2 pe care în prezent îl cumperi cu fabuloasa sumă de 250k de credite ! :rolleyes:

18. Aştept şi link-ul către acea precizare...

Cert este că aveam mai mult de 200 de misiuni efectuate, iar eu nu am fost o excepţie. Cu siguranţă există numeroşi alţi utilizatori care îţi pot confirma că au avut mai mult de 200 misiuni efectuate şi contorizate la calculul punctajului de rang.

Cu siguranţă vor mai fi misiuni în cadrul diferitelor event-uri însă cum nu există alte precizări în momentul de faţă, nu pot decât să cred că acele misiuni vor fi de sine stătătoare, respectiv vor conta doar în cadrul realizării event-ului / achievement-elor.

Cât despre actualul număr de misiuni standard (oferite de NYX), de asemenea nu se specifică viitoare modificări ale numărului acestor. Chiar şi vechiul sistem de misiuni standard a fost unul rigid, suferind introducerea unui număr limitat de misiuni noi, prilejuit doar de schimbări semnificative în conceptul jocului (ex. apariţia "piraţilor").

CCG Bigpoint:

"Art. 1.2.13 Jocurile şi serviciile sunt actualizate, adaptate, extinse şi modificate permanent. [...]"

"1.2.15 Utilizatorul nu poate revendica menţinerea jocurilor şi/sau a serviciilor în versiunea disponibilă la încheierea contractului. [...]"

19. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

precizările pe care le faceţi în partea finală a răspunsului nu schimbă cu nimic adevărul spuselor mele. cum retorismul întrebării mele era mai mult decît evident, trio-ul din clipul pe care l-aţi postat nu face decît să confirme: întradevăr "familia" ne recomandă pe toţi, cu sau fără ghilimele, acolo unde vrem să fim dar şi acolo unde nu ne-am dori să ajungem niciodată, însă mai cu seamă, ne recomandă pentru unde suntem, şi ceea ce suntem în momentul de faţă.

20. La care întrebare faceţi referire?! Să nu-mi spuneţi că la:

...pentru că nu e o întrebare, cel puţin nu în această construcţie sintactică.

Cât despre "retorismul" intervenţiei dvs. nu pot decât să îmi permit să vă dau dreptate, evident, nu cea pe care susţineţi că aţi avea-o.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.