JPA pierdut din nou și probleme de conectare

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de _»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™], 21 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Vorbeam ironic,Silviu.Asa sa spus si duminica ,dar pauza...Pierdere de timp...

2. costyn.rom

costyn.rom User

salutare imi poate spune cineva de ce nu m mai pot loga pe pagina de start de la ora 17:45 si nu ma pot loga imi merge foarte greu incarcare.

multumesc

3. Citeste posturile

4. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Deoarece probleme . Asa-i si la mine , asta este , asteptam remedierea.

5. costyn.rom

costyn.rom User

si cat tine
    cat tine problema asta?

6. Nici macar Home Page nu se incarca......

7. costyn.rom

costyn.rom User

Pe data de 24-09-2014 nu mam putut conecta de la ora 17:45 pana la ora 20:30 azi 25-09-2014 nu mam putut conecta de la ora 17:45 pana la ora 18:45 va rog sa se rezolve problemele astea cat mai repede pe Eg5

Va multumesc

8. -DEAD_1

-DEAD_1 User

Domnilor asta e o mare bataie de joc , dar imi pare bine ca domnii admini o dai mereu cotita . Nu e vina lor ei doar anunta si dau ban >))).Incerc de 30 de minute sa ma conectez . Rusine

9. Vă rog efectuaţi o ştergere de cookies şi cache şi încercaţi să vă conectaţi. Ar trebui să funcţioneze.

-DEAD_1, măsoară-ţi vorbele sau folosim unitatea noastră de măsură! :rolleyes:

10. florentin

florentin User

am facut poarta beta la cristaloni cu xxx3 si xxx4 si dupa ce iam trimis im colt ati dat restart cand mai aveam 2 sau 3 pe harta iar restul in colt eu mai primesc munitia inapoi :)) da da da!!! acelas BP nu ai la ce sa te astepti si asa mai sunt cativa jucatori o sa se lase si astia

Seth[RO] apreciază asta.
  11. rattyionut

rattyionut User

,,Salut piloti,

Dorim sa va informam ca am decis sa compensam toti pilotii care au ajuns in a doua lupta in Jackpot Arena din 21.09.2014 si au fost afectati de problemele tehnice pe care le-am intampinat, si care au dus la anularea acestui event.

Astfel, toti jucatorii care au ajuns in runda a doua a JPA vor primi o mica compensatie constand in un bonus de logare de 500 EE. Acest bonus va putea fi colectat prin logarea efectiva pe contul de joc, incepand din 26.09.2014 orele 18:01 (ora serverului) si va fi activ timp de 72 de ore.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca acest bonus nu va fi adaugat in mod automat pe conturile de joc daca nu va conectati in perioada de timp mentionata.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create si speram sa rezolvam situatiile care au dus la aparitia acestor probleme.

Echipa voastra DarkOrbit,,
    si restu ce primesc ?
    asta e bataie de joc ptr toti jucatori darkorbitu-lui.

12. normal ar fi sa primeasca toti compensatii deoarece aproape nimeni nu a putut sa se conecteze in ziua eventului.ce daca nu sau inscris la JPA?compensatia ar fi normal sa o ia toti care nu au putut sa se conecteze.si ei au avut de suferit din cauza aceasta

13. Bravo staff-ului numai cei care au fost la JP nu s-au putut conecta in ziua aceea. Ce sa mai si zici....:confused:

14. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Te inseli amarnic, eu nu am intrat in JPA si nu m-am putut conecta ceva timp (aproximativ 2 ore)

15. toata lumea sa plans ca de la 16:30 si pana a doua zi nu sau putut conecta,iar tu spui ca 2 ore...inseamna ca tu erai singurul de pe do care juca

16. EmYy_1995

EmYy_1995 User

:)) la mn pe sv dupa 2 , 3 ore aproximativ(am si precizat) mergea conectarea cu greu , da mergea ;).

17. rattyionut

rattyionut User

idee era ca foarte putini vor primi ceva dupa acesta ,,catastrufa,, de la jp

18. florentin

florentin User

oare voi nu va dati seama de ce face bp asa? ca sa nu mai dea jp si asa nu se mai stie daca mai ia cineva am si eu prieteni care a ajuns in semifinala sau chiar in finala si lea cazut jocul si lea scris ca au fost distrusi si au pierdut asta e mana la bp ce e chiar assa de greu de observat

19. ...şi după logica ta minunată, banii au fost daţi unui interpus, special creat de BP, probabil angajat al acestora sau vreo mătuşă a directorului, astfel încât banii să rămână în familie, nu-i aşa?! :rolleyes: ...sau poate s-a tocmit BP cu câştigătorii, să facă jumi-juma, tot mai bine decât nimic... ...că dacă e joc, firma se joacă şi de-a contabilitatea...

Ai un clasament JPA, accesibil prin intermediul contului de joc, unde poţi vizualiza numele câştigătorilor JPA din partidele declarate valide.

Data viitoare când mai faci asemenea afirmaţii, fără a avea nici cea mai mică susţinere documentară, părăseşti doar dus acest forum! ...sau poate că ai şi atunci murim de curiozitate să vedem şi noi...

20. ai cum sa dovedesti?
    daca estai atent vei vede la pagina de hall of fame ca este o rubrica cu cei care au castigat jp-ul.
    asa ca dovedeste innainte sa mai postezi afirmati dintrastea. o_Oo_Oo_O