Sugestie Jakpot Arena

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de andreusMMM, 18 Aug 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord cu realizarea acestei sugestii ?

1. Da

34 vot(uri)
    82,9%
  2. Nu

7 vot(uri)
    17,1%
  1. Bismut

Bismut User

Explicatimi asta: 2,7mil scut si daune de 300k cu x2 - dauna maxim +820k

Atata timp cat datele de conectare la ACP nu erau ale lui nu vad unde ar fi problema, nu este greu ca un admin sa fie intepat cu un keylloger pe teamspeak, skype sau unde mai vorbesti cu el.

Sтєρнαη apreciază asta.
  2. Nu despre cum poţi accesa "panoul de control al unui admin" este vorba şi nici despre cine şi cum ar putea să o facă.

Este vorba de ceea ce poţi face şi ce nu cu "panoul de control al unui admin" iar eu tocmai asta v-am explicat în intervenţia anterioară.

Fiind conştient de "bug-urile" existente la un moment dat în cadrul jocului, dvs. îmi cereţi să vă explic cum "2,7mil scut si daune de 300k cu x2 - dauna maxim +820k"? Doriţi cumva şi o schiţă? :rolleyes:

Faptul că utilizatorul _NATASHA_ din videoclipurile prezentate de dvs. utilizează un astfel de "panou de control", nu înseamnă că îl utiliza neîndreptăţit sau abuziv. Aveţi cunoştinţă dacă la vremea respectivă, utilizatorul _NATASHA_ nu făcea parte dintr-o echipă de administrare, nefiind astfel îndreptaţit să aibe acces la un astfel de panou?

Chiar a fost cel puţin un caz în care datele de acces la un astfel de panou au încăput pe mâna cui nu trebuie. Bineînţeles că situaţia a fost rezolvată cu promptitudine iar problemele create altor utilizatori, remediate.

Ideea este că utilizarea unui "panou de control al unui admin" (indiferent de către cine) în scop abuziv şi altul decât cel pt care există un astfel de panou, nu poate trece neobservată mult timp iar eventualele "beneficii" astfel obţinute, anulate dintr-un click! ;)

3. Bismut

Bismut User

2.700.000 scut pe configuratia de viteza cu formatia gheara si daune de 830.000, se putea ajunge la aceste numere doar cu full upgrade ?

"Utilizând "panoul de control al unui admin" nu poţi "şterge" scuturile"

Ati explicat gresit, acum doriti sa spuneti ca scutul si daunele au fost modificate cu ajutorul unui bug ci nu din ACP ? "Bazaconii mai mari, nici ca nu puteaţi scorni." Sunt sigur ca cei care citesc aceasta conversatie si inteleg ceva din ea se amuza copios pe seamna dvs ;)
    Doresc o schita.

Aha deci daca ai acces la un astefel de panou de control nimic nu este in neregula, poti amana eventuri unde este vorba de bani reali...accesezi contul altor jucatori si le modifici echipamentul...da, "nu înseamnă că îl utiliza neîndreptăţit sau abuziv" da.
    Chiar daca ar fi facut parte dintr-o echipa de administrare, ceea ce este foarte posibil.. totusi era reseller la un program de tip bot, acestia au tentacule peste tot, era indreptatit sa faca acest lucru ?

Nu este vorba despre cum si cat timp a avut utilizatorul _NATASHA_ acces la acel panou, eu doar am enumerat cateva cauze/cazuri care au dus la inchiderea eventului JPA, dupa care dvs mi-ati zis ca vorbesc bazaconii si ca inventez totul.

Sтєρнαη și OLĐ^SHATTΣЯHAИĐ apreciază asta.
  4. andreusMMM

andreusMMM User

Deci au fost trisori in trecut dar cauza era premiul in bani reali si foarte cosistent daca JPA s-ar modifica comform sugestiei nu cred ca se vor mai folosi mijloacele precedente de a trisa nici altele noi deoarece premiul nu mai este in bani reali si asa de mare.

5. Înţelegeţi mai puţin decât am sperat însă nici n-am vreun motiv să insist în a vă face să înţelegeţi, deşi...

...lăsaţi să se înţeleagă că sunteţi familiarizat şi aveţi ştiinţă de anumite metode prin care se puteau atinge anumite "performanţe" nemeritate! :rolleyes:

De asemenea, doriţi să lăsaţi impresia că aţi avea habar ce vorbiţi atunci când vorbiţi de ACP...nu este cazul!

Aşa cum am menţionat deja:

...orice articol deţinut de un utilizator în inventarul navei sale poate fi şters utilizând "panoul de control al unui admin" însă respectivul articol va dispărea din inventarul navei şi acestă acţiune va fi înregistrată şi în istoricul contului de joc ....şi nu cred că dispariţia unui genereator de scut, la nivel 16, nu va fi sesizată şi reclamată de către utilizator.

Am explicat suficient de clar şi de corect ce se poate face cu"panoul de control al unui admin", mai rămâne să faceţi efortul să înţelegeţi. Una este să fie şters un articol din inventarul navei şi alta să se poată modifica anumite caracteristici ale respectivului articol, utilizând "panoul de control al unui admin". În niciun caz nu se poate mări / micşora, de exemplu, valoarea puterii de scut (10.000) şi cea de absorbţie (80%) a unui generator de scut (SG3N-B02).

Sunt ferm convins că nu aţi avut ocazia de a mânui un asemenea panou însă insistaţi să-mi vindeţi "castraveţi"!

:) ...sunteți haios, nefericit de haios! Atâta timp cât ești investit cu anumite prerogative într-o echipă de moderare / administrare, ți se pun la dispoziție și ”uneltele” cu care să îți poți exercita reapectivele prerogative.

Din "panoul de control al unui admin" nu se pot anula eventuri și mă mir că din vastele dvs. cunoștințe cu privire la rolul, destinația și modul de utilizare al unui astfel de ”panou”, lipsește tocmai acest amănunt. În schimb, tocmai acesta este scopul ”panoului”, să poți accesa contul unui utilizator pt. a putea identifica și rezolva eventualele probleme cu care se confruntă și pe care le reclamă (ex. blocarea într-o hartă, creditarea / debitarea unor articole care din motive obiective și documentate lipsesc / se află în plus etc. etc. ...în general chestiuni care nu vă privesc pe dvs., ca utilizator).

Nu încercați dl. Bismut să acreditați idea cum că accesul unui admin la un instrument de administrare care îi este destinat, ar fi ceva greșit.

Am mai făcut vorbire despre conștiința și integritatea adminilor / moderatorilor. În definitiv, sunt tot oameni iar fiecare pădure își are uscăturile ei.

Deși astfel de atribuții sunt acordate pe baza experienței și a încrederii, caracterul și integritatea unui om nu sunt virtuți accesibile oricui însă, ori de câte ori a fost cazul, după cum am mai menționat deja, toleranța a fost zero!

De asemenea....faceți niște afirmații pe care nu le puteți susține cu dovezi irefutabile. Vorbiți din experiență sau...? ...țin să vă aduc aminte că ați făcut subiectul unor acuzații asemănătoare, chiar în cadrul acestui forum! :rolleyes:

...iar eu nu am intervenit cu privire la posibilele cauze care au dus la închiderea eventului JPA ci cu privire la (cu adevărat bazaconii, exprimate în necunoștință de cauză și din, probabil, prea multă încredere în sine că le știți pe toate) la afirmațiile făcute în legătură cu posibile imixtiuni ale adminilor / "panoului de control al unui admin" în buna desfășurare a jocului.

styv86 apreciază asta.
  6. Bismut

Bismut User

In fiecare postare ati repetat:

Daca persoana a avut acces la acel panou de control printr-o "metoda neortodoxa" si vrea sa
    se foloseasca de acest lucru pentru a castiga jackpot-ul (fiind constient ca nu o sa primeasca nici un premium, cred) credeti ca
    il mai intereseaza ? totusi a facut videoclip cu asta si l-a incarcat pe YouTube.

Acel event JPA din data respectiva a fost reprogramat pentru duminica urmatoare din cauza acestui player, la asta m-am referit
    cand am zis anulat.

Am am sustinut ca acel jucator _NATASHA_ face parte dintr-o echipa de moderare/administrare?

Sтєρнαη apreciază asta.