Sugestie Jakpot Arena

Discussion in 'Actualizări și idei' started by andreusMMM, Aug 18, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Sunteti de acord cu realizarea acestei sugestii ?

1. Da

34 vote(s)
    82.9%
  2. Nu

7 vote(s)
    17.1%
  1. andreusMMM

andreusMMM User

Salutare ce ar fi sa se introduca jakpot arena in locul arenei UBA doar ca recompensa sa nu fie cea obisnuita, castigatorul sa primeaca un set de lasere hyperplasmoid , magmadrill , partydrill,sau chiar o nava mimesis, cyborg , hammerclaw sau ultima obtiune o suma consistenta de uridium. Mie unul imi place Jakpot Arena si am propus aceasta idee sa fie in avantajul nostru al jucatorilor si in avantajul dezvoltatorului.
    Avantaje: Numarul jucatorilor va creste.
    Incasarile jocului vor creste.
    Dezavantaje: Deranjul dezvoltatorului de a realiza aceasta sugestie.

styv86 likes this.
  2. styv86

styv86 User

Este interesant ! Dar eu stiu poate va fi realizata optiunea dumneavoastra...:)

3. rattyionut

rattyionut User

NU CLAR.
    de ce ?
    1. in primul rand diferenta dintre cele doua nu este nici una. (doar culoare hartii difera).
    2. cand am intrat pe acest joc prima data am intrat sa gastig niste bani reali.
    3. mi se pare ceva normal ca JP-ul sa revina in forta.
    4. din cauza asta au aparut si jucatorii botii si tot din cauza asta multi sau lasat de joc.
    p.s.: parerea mea.

4. andreusMMM

andreusMMM User

Parerea mea este ca jakpot arena este mult mai atractiva decat uba si ar fi chiar foarte ok daca s-ar realiza aceasta sugestie.

5. styv86

styv86 User

Daca doresti sa castigi bani, mergi la munca sau incearca un 6/49...este un joc nu o sursa de venit !

***Tora_Bora*** likes this.
  6. TipOK

TipOK User

avand in vedere ca multe jocuri sunt promovate prin campionatele Mondiale si din care se castiga bani ( o suma intre 1.000 EURO- per membru ) si tot odata acestea fiind promovate prin metode foarte simple si doar prin simplul fapt ca la mijloc sunt niste campionate, oare la darkorbit de ce nu poate face o chestie de genu??? ,in plus ar fii un bine facut comunitati acesteea( in continua scadere), oare de ce in 2k6 erau atati playeri si avand in vedere ca atunci exista ca premiu pe luna 10.000 EURO sau doar ce aveai colectat la jackpot
    nu ce?
    P.S: Daca nu cunosti jocurile de genu cauta MOBA, sau un joc pe mobil lansat in 2015 (prin simplul fapt actualizarii la zii reparatii BUGURI , sa axat pe fiecare saptamana sa aibe 1 actualizare si eventuri noi + optimizarea pentru ca mai multi playeri sa poata juca) pe numele de Mobile Legends.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Asa ca votul meu ramane DA, si nu prin simplul fapt ca anumiti playeri vor fiimai ''bogati'' cu 1000 euro , ci pentru binele comunitatii pentru a restrange grupurile formate in 2k6-2k11
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7. andreusMMM

andreusMMM User

Eu ii inteleg pe dezvoltatori nu mai este ce a fost odata ma refer la faptul ca multi sau lasat de joc de cand sa inchis jakpot si veniturile au scazut tot odata. Dezvoltatorii nu isi mai permit sa acorde premii de 10.000 de euro. De asta am realizat aceasta sugestie sa fie in avantajul nostru si a dezvoltatorului. Din punctul meu de vedere UBA nu ma atrage cu nimic e foarte enervanta si cand spun asta ma refer ca nu se pune pe lasere, rachete sepromul si are un aspect neatragator fata de jakpot arena care mi se pare foarte tare cu sau fara premiul de 10.000 de euro, spun ca mi se pare tare deoarece are fundalul mult mai ok si daca iesi din zona de lupta vei primi daune ca in radiatii.

Last edited: Aug 19, 2017
  8. rattyionut

rattyionut User

eu unul oricum lucrez dar desteptul de tine nu are cum sa stie.
    NU CLAR la acesta intrebare nu este nici o diferenta intre cele doua.

9. Nu va mai bateti gura de pomana pt ca se stie dece nu mai este Jakpot !!!
    Dupa cum functioneaza jocul mai vreti si jakpot ? puteti fi siguri ca nu o sal castigati voi !!!!
    Rattyionut si TipOK, voi vati bagat intro discutie care defat va depaseste !!!!

styv86 likes this.
  10. andreusMMM

andreusMMM User

Noi suntem clientii acestui joc si clientul are mereu dreptate pentru ce a fost creat forumul ? ca sa putem noi sa ne exprimam parerile si sa ne informam in legatura cu jocul.

11. Veneficus

Veneficus User

in timp...vei realiza ca aceasta regula nu se aplica in cadrul BP...

doar daca parerile exprimate sunt "umile" ( asa cum spunea -pianoman- in ultima postare ) si nu sifoneaza prea tare dezvoltatorul jocului...

cat despre tema de fata ...am votat negativ ...
    singurul motiv e ca aceste "capionate" ar fi castigate de trisorii adoptati de BP...tolerati in continuare fara nici o jena...

12. Aici are dreptate

13. andreusMMM

andreusMMM User

Trisori sau nu noi trebuie sa publicam pe forum idei ca sa putem sa orientam dezvoltatorii sa creeze eventuri satisfacatoare pentru noi si sa modifice jocul in asa fel sa ne placa . Nu sa modifice jocul in asa fel sa ne lasam noi de el, de ex design-urile de aspect la drone , pet-uri si nave practic alea ne sunt inutile si culmea mai vor sa dam si bani pe ele sa le cumparam :rolleyes:.

14. Eu am votat cu NU

15. Bismut

Bismut User

Si eu am propus in trecut ca JPA sa revina cu premii in bani fara ca BP sa piarda nimic, exemplu: inregistrarea la JPA 3 euro/ 500 participanti-1500 euro, locul 1- 50% din suma / locul 2 - 20% si semifinalistii 15%. La momentul respectiv mi s-a zis ca este o idee buna dar acolo se trisa prea mult, se profita de fiecare bug la maxim, cel cu techul backup, 75k scut la secunda, cooldownul la emp,ish si smart-bomb, deschideai 2 ferestre in joc cu acelasi cont si cand dadeai reconectare aveai totul incarcat, conturi sharuite, accesarea panoului de control a unui admin, ii stergeai adversarului scuturile si tie iti puneai dmg de 250k cu x2..si multe altele, in mare parte si asta a dus la desfiintarea acestui event.
    Am votat DA dar degeaba.

Sтєρнαη likes this.
  16. Eu te inteleg dar pana la urma tot un NU O SA RAMANA :))

17. Veneficus

Veneficus User

pardon!
    eventuri satisfacatoare pentru care dintre voi?
    pentru trisori sau pentru utilizatorii corecti?
    ultimele (multe) eventuri au fost concepute pentru trisori...la fel ca si cel la care tu doresti sa aduca modificari dezvoltatorul jocului...
    tu din care categorie faci parte? ups! retoric...subiectul temei tale zugraveste intr-o anumita nuanta raspunsul...
    de la mine tot nu!
    succes!

18. andreusMMM

andreusMMM User

Nu e vina mea ca unii jucatori care se afirma pe forum sunt NOOBI!! eu am nava full si am muncit la ea din 2013. Eu jocul asta il joc corect nu folosesc programe pentru ca acest joc e creat sa il joci tu nu pc-ul.

19. TipOK

TipOK User

Aici nu e vina noasta ca anumiti angajati lucreaza doar sa dea ''buleala'' sau nu isi fac treaba calumea , avand in vedere ca detin un server de teste.
    daca ai deschide totusi ochii inca din 2k6 Bigpoint se lupta cu boti si nimic , aici unde putem arunca cu namol? in cel care le folosesc sau in cei care nu-si fac treaba in orice moment.

20. Bazaconii mai mari, nici ca nu puteaţi scorni...dacă le-aţi scornit dvs., dacă nu, cei de la care le-aţi auzit/citi, sunt sigur că s-au amuzat copios pe seama dvs.

Utilizarea "panoului de control a unui admin" înregistrează orice acţiune făcută de un admin pe un cont de joc. Dacă dvs. aţi aflat că s-a folosit "panoul de control al unui admin", cu siguranţă s-a aflat şi de către CM-ul / suportul jocului căruia îi este arondat respectivul cont de admin iar astfel de cazuri au toleranţă zero!

De asemenea, utilizând "panoul de control al unui admin" nu se pot modifica constantele jocului (de ex. valoarea daunelor provocate de utilizarea unui anumit tip de muniţie, tun laser etc.). Poţi modifica, de exemplu, nivelul de "upgrade" al unui tun laser până la maximul permis de mecanica jocului, dar nu valorarea daunelor provocate de acesta. De asemenea, şi o astfel de acţiune ar fi marcată în istoricul contului de joc.

Utilizând "panoul de control al unui admin" nu poţi "şterge" scuturile, dacă prin "ştergere" înţelegeţi dezechiparea generatoarelor de scut de pe configuraţiile navei. Dacă un admin utilizează "panoul de control al unui admin" pt a şterge un generator de scut, atunci acel generator de scut nu va mai fi regăsit de către utilizator în inventarul navei sale. Pt. a dezechipa un generator de scut, trebuie accesat efectiv contul de joc....bineînţeles, oricare din acţiunile amintite de mine, se înregistrează şi rămân înregistrate în istoricul contului de joc.

Orice caz în care un admin şi-a depăşit atribuţiile pe care le are, încălcând etica profesională ce guvernează domeniul specific activităţii exercitate, a fost exclus din rândul echipei de administrare de care aparţinea!