iteme pierdute nici un raspuns de la suport...

Discuție în 'Probleme generale' creată de *GR*, 29 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *GR*

*GR* User

Buna seara! Am o problema de acum 4 saptamani miau disparut itemele de pe nave in inventar le pot gasi dar pe nave nu. Am luat fiecare fiecare hangar in parte si leam dat Stergere config si degeaba am contactat Suportu si mi sa spus sa astept dar cat sa astept ca au trecut deja 4 saptamani si nici un raspuns toate pachetele achizitionate stau si se consuma degeaba pe cont si nu pot profita si eu de ele asa cum ar trebui...

Server: Europa globala 6

Multumesc anticipat!

2. Ca să facem haz de necaz, puteţi să vă consideraţi norocos că problema vă afectează doar de acum 4 săptămâni. Problema datează şi este cunoscută echipei tehnice de la jumătatea lunii iunie a.c.

Din păcate nu vă pot da un termen când va fi rezolvată problema, la fel cum nu pot preconiza cum anume va înţelege dezvoltatorul jocului să se revanşeze faţă de cei afectaţi de această problemă.

Singurul lucru pe care l-am putut face, a fost să adaug şi contul dvs. la o lungă listă de utilizatori afectaţi de această problemă.

3. *GR*

*GR* User

si eu ce ar trebui sa fac cu pachetele care stau si se consuma aiurea pe cont sa le las asa si sa le cumpar iar cand o sa mi se rezolve problema ??? ar trebui sa imi cer bani inapoi pt ca nu pot profita de ele din cauza BUG-urilor pe care tot BP le creeaza cu asa zisele "imbunatatiri"

4. nu credeti ca ar fi bine ca dumneavoastra sustinuti de noi sa faceti cumva sa inteleaga dezvoltatoru ca este in interesul sau sa rezolve problemele aparute si mai apoi sa aduca tot felul de chestii noi?sa lase pe locul doi implementarile de noutati si sa rezolve problemele aparute dupa primele noutati introduse.
    p.s.eu unul vad ca pe zi ce trece sunt tot mai putini jucatori activi si asta datorita mai ales problemelor aparute (si nerezolvate)sau a faptului ca jocul a devenit mai mult un joc cosmetic decat unul competitiv,cel putin asta e parerea mea si a catorva prieteni de joc

deyu_camataru și ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  5. ..BAU..

..BAU.. User

EXACT!

Infectiile care pot fi puse una peste alta, molia si roata care raman fara sa mai scada scutul si multe altele!
    Este inacceptabil ceea ce se intampla ! Problemele cu misiuni de acum o groaza de timp si totusi, in loc sa se rezolve problemele se introduc noutati! Sunt oameni care au facut si 8-9 porti pentru un Surgeon (pentru ca iar este un bug pe care dezvoltatorul il cunoaste deja)...
    S-a ajuns sa dea citadelul 140-150k cu x4 de la atatea infectii puse una peste alta.
    Dezvoltatorul stie, si? Ce face in sensul asta? Introduce noutati? Poate,poate se rezolva de la sine toate bugurile sau ne invatam cu ideea? Pana si cel de seprom e folosit in continuare... desi fusese ``eliminat``.
    Am ajuns la stadiul la care se fabrica ``chinezarii``... Macar puteati scoate updateurile si sa le reintroduceti cand erau stabile...
    Inteleg sa apara buguri minore dar actualele au depasi stadiul acesta!

6. Scriem cumva în aceeaşi limbă? :rolleyes:

Săptămânal se transmit către dezvoltatorul jocului rapoarte, întocmite de membrii echipelor de administrare/moderare ale tuturor comunităţilor existente în joc, care au la bază opiniile furnizate de utilizatorii jocului.

Că anumite caracteristici nu funcţionează aşa cum ar trebui să funcţioneze este un aspect însă, faptul că această nefuncţionare afectează pe toată lumea deopotrivă, nu vă dezavantajează în vreun fel!

Chiar aşa, un bug?! :rolleyes: ...de asemenea, sunt oameni care l-au achiziţionat cu bani peşin! ;)

7. ..BAU..

..BAU.. User

Daca e pe asa, se numeste altfel ceea ce se intampla, domnule Corrosiv! Se putea afisa ca mai poti primi aceeasi nava, doar trebuia modificat anuntul.

Si de asemenea, viteza aceea uimitoare de pe lightning, dai slow, dai racheta de inghet si ramane la fel.. Dumneavoastra spuneti ca nu ne dezavantajeaza, ba din contra! EU nu mai am mine de infectie deci nu pot sa ma ``buguiesc`` sa dau acel damage ingrozitor si nici nu am acel design la veng sa ajung la acea viteza. Deci momentan am cumparat aiurea Tartarusul! Asa ca e un mare dezavantaj!

8. *GR*

*GR* User

Apai daca e pe asa in raportul de saptamana asta spunei ca sa facut cu un nou proces in instanta... Si iti reamintesc un proces in fata unui jucator care a fost banat pe nedrept pt bot si ce sa vezi BP a pierdut jucatorul sia recuperat contul plus despagubiri eu nu cred ca iar coveni sa plateasca cateva mii de euro pt cateva zeci care le platesc eu pt acele pachete

9. ...sau 10.000 uridium. Bag de seamă că nimeni nu se plânge de suma respectivă! ;)

Anunţul cu siguranţă se va modifica / adapta la un moment dat însă, ţinând cont de priorităţile existente, consider (personal) că altele sunt urgenţele iar cu un anunţ editat mai puţin fericit, se poate juca fără a fi dezavantajat în vreun fel ...trebuie doar puţin interes din partea celui/celor interesaţi.

Nu pot confirma cele susţinute de dvs.! Tot ce a fost Lightning a sfârşit în "log-ul" meu, fără a sesiza dacă a apăsat şi alte "pedale", în afară de cele permise de joc.

Nu contest existenţa sau inexistenţa unui asemenea "bug" însă, cert este că până în acest moment, adversarilor mei echipaţi cu Lightning, "bug-ul" fie nu le-a fost de folos, fie nu-l utilizau (în cazul în care există).

În altă ordine de idei, ca utilizator avansat ce nevoie aş avea de Lightning (chiar şi "dopat")?! Să-mi dovedesc măiestria în a fugi din faţa unui adversar de acelaşi nivel / talent cu mine dar dotat cu un Tartarus? ...sau, cumva, dvs. eraţi cel cu Tartarus care încerca să scape de un Lightning?

Vorbim în termeni generali, nu de ce îşi poate permite sau de ce deţine un utilizator, la un moment dat, pe contul de joc. Toţi utilizatorii au acces la aceleaşi resurse, în egală măsură.

"Bug-ul" respectiv a fost descoperit ulterior eventului în care se puteau procura rescpectivele mine, deci minele nu au fost procurate de cei care şi le-au procurat, cu scopul de a le utiliza în reproducerea "bug-ului". Absolut nimic nu v-a împiedicat să deţineţi astfel de mine!

Să înţeleg că dacă aţi fi deţinut minele respective, nu aţi fi avut motive să vă mai plângeţi? :rolleyes:

Am precizat mai sus că anumite caracteristici ale jocului nu funcţionează aşa cum ar trebui să funcţioneze şi, cu siguranţă, vor fi remediate. De aceea le denumim "bug-uri" / "erori" de joc! ;)

Vă urez succes în demersul dvs. juridic!

Avocatul dvs. ar trebui să ştie că astfel de înştiinţări / comunicări ce privesc diverse litigii, se fac pe cale oficială, la adresa oficială de corespondenţă a părţilor ...şi nu "izmene pe călător"! ;)

P.S. Nu vă chinuiţi să utilizaţi conturi multiple de forum (aşa cum aţi făcut-o deja), pierdeţi vremea în zadar! ;)

Bismut, styv86 și Seth[RO] apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.