inventar

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de 3lnyn0, 10 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. 3lnyn0

3lnyn0 User

mi-a picat citadel din cufar albatru si vreau sa mut generatoarele si laserele dupa goliath pe citadel .am dat jos prima data 6 lf3-uri si le-am pus pe citadel , dupa am dat jos toate generatoarele si 1 lf3 si cand dau in inventar la citadel nu imi apar dar la goliath in inventar imi apar .cum fac sa imi apara si astea in inventar ?! mersi !

2. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Salut!

Gasesti AICI mai multe informatii despre ce ai de facut in aceasta situatie.

3. 3lnyn0

3lnyn0 User

mersi mult ! nu gasisem asta mai devreme! :D

4. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Cu placere! Ai alte nelamuriri sau pot inchide tema?

5. 3lnyn0

3lnyn0 User

tot nu a mers :( ,am sters configuratiile pe ambele nave dar la fel imi arata :( in inventare

6. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Dupa ce ai sters configuratiile, da un refresh la pagina sau activeaza celalalt hangar.

7. 3lnyn0

3lnyn0 User

am dat si refresh ,m-am delogat ,am activat-o pe cealalta si nimic

8. 3lnyn0

3lnyn0 User

gata a mers :D .am intrat putin pe harta 2-8 ,am batut putin si cand am intrat in inventar si-a revenit :D .mersi!

9. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Tema inchisa si spor la joc!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.