Intrebare

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de hyndus1, 9 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. hyndus1

hyndus1 User

Salut, am si eu 2 intrebari de fapt.
    1. Cum se face ca eu cu spearhead cu full gerenatoare de viteza pe el, am viteza mai mica decat unii care au goli?
    2. Aud mereu pe cheat vorbindu-se despre "duble", adica existe ceva ce iti dubleaza dmg-ul? Si daca da cum este posibil?

cri44 apreciază asta.
  2. mobob

mobob User

1 .
    pentru a obtine viteza maxima a unei nave,trebuie sa o ai complet echipata cu generatoare de viteza GN7900,si sa ai upgrade cu promerium pe ele.
    in caz contrar,nu e de mirare ca poti fi intrecut de un goli echipat in acest mod.
    de asemeni,trebuie sa tii cont ca exista si formatii de drone care afecteaza viteza (unele o scad,dar este si una care o creste cu 5%,respectiv formatia roata)
    2.
    "duble" nu inseamna ca t-i se dubleaza damage-ul...se refera la faptul ca exista doua tipuri de amplificatoare (pentru scut,hp,damage,etc): unele care pot fi achizitioante tot timpul din shop cu 10000 uri,sau la licitatie cu credite,si unele care pot fi achizitionate doar cu 10000 uri,in anumite perioade (24 ore dupa un event HH sau MHH de obicei,ldar sigur de duminica seara ora 20 pina luni seara ora 20) .astfel,se pot achizitiona cite doua amplificatoare de acelasi tip (de damage,de cut,de hp,etc) in acelasi moment,deci bonusul oferit de ele se cumuleaza,ajungind la 20%.
    asta inseamna "duble"

3. hyndus1

hyndus1 User

pentru a ajunge la 20% trebuie sa cumpar duminica seara dupa ora 20 2 amplificatoare de damage?

4. mobob

mobob User

doar DMG-BO2 trebuie neaparat atunci...DMG-BO1 poate fi cumparat oricind,chiar si la licitatie.
    in principiu,ca sa ai 20 % damage bonus,trebuie sa detii in paralel amplificator DMG-BO2 si amplificator DMG-BO1

5. hyndus1

hyndus1 User

ok, multumesc mult