intrebare zeta

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Drogatu, 13 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Drogatu

Drogatu User

salut as vrea sa stiu si eu cat e sansa de a lua un desing havoc?

2. SwizX

SwizX User

Modificat ultima dată de către moderator: 14 Iul 2015
  3. Ce intreaba el si ce raspunzi tu...Nu este un procentaj anume,este aleatoriu si tine de noroc

4. Vladut

Vladut User

Procentajul sau probabilitatea de a primi havoc exista,dar nu este cunoscut de noi sau de domnii moderatori. Norocul il ai daca te incadrezi in acea probabilitate pe care nu o cunoastem.

5. SwizX

SwizX User

daca vorbim fara sa aruncam o privire .....

• 35,000 Uridium
    • 25000 UCB-100 ammo.
    • 200000 Honor
    • 6,000,000 Experience Points.
    • 50 ficheros
    • un pene al que no le sale havock :))
    • 25 Booty Keys.
      [*]25% or 30% A chance to gain the Havoc Drone Design.
    • Zeta Ring.
    • Kronos Gate Piece.
    *12,096 Uridium from alien kills

6. mobob

mobob User

vis a vis de probabilitatea de a primi sau nu havok din zeta,discutiile si parerile sint nesfirsite,chiar de cind a fost introdusa poarta....

::)) din experienta personala, am tras urmatoarea concluzie: sansa de a primi havok este invers proportionala cu nivelul contului....

DAR,indiferent daca primesti sau nu havok,poarta zeta reprezinta cel mai bun mijloc de a dezvolta un cont. este cea mai usor de facut poarta ( e mult mai usoara decit alfa),si recompensa e cea mai generoasa,chiar si fara havok.

asa incit,da-i inainte!

si ca sa ii raspund si lui Swizx...procentajele alea cu 25% sau 30%...sint o abureala... am avut ocazia sa fac 13 porti zeta la rind fara a primi havok....pe alt cont,din 16 porti facute,am obtinut cele 10 designuri necesare sa echipezi complet o nava...asa incit,eu zic ca alte comentarii sint de prisos.

7. SwizX

SwizX User

Procentele au fost luate de pe linkul postat mai sus ... acum depinde de noroc sunt norocosi care au prins 10 porti 10 havok .... sunt "norocosi" cu 50 zeta 8 havok :))))

8. mobob

mobob User

::))
    pai si eu nu am zis acelasi lucru?