Intrebare pt jucatori

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de -*AIRFORCE*-, 27 Ian 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am fost banat pt injurii adresasate unui jucator(soapta),si nu neg ca am facut acest lucru dar am tot fost amanat cu revenirea pe chat de 3 ori pana sa citesc ultima postare a sistemului:

Sistem: Ai fost exclus de către sistem!
    Sistem: Ți s-a interzis accesul în chat. Te poţi autentifica din nou abia în 10/11/2108 la ora 17:23.
    [A forbidden language]
    Nici dezvoltatorul jocului nu o sa fie in viata atunci!
    Oare e mai important limbajul sau mesajul ca se poate trisa si cei mici si cei mari pot folosi programe nepermise , vaz doamne de DO, dar permise tot de ei.Va intreb pe voi daca se poate face vreun paralelism intre cele 2 probleme si daca era cu adevarat necesar sa procededeze asa in acest caz?

Viorel_77 apreciază asta.
  2. Durata penalizării primite pe chat-ul jocului, neproporţională cu gravitatea abaterii, se poate datora şi neatenţiei moderatorului care a acordat-o. Totuşi, nimic nu justifică utilizarea unui limbaj suburban / vulgar în chat-ul jocului.

Pe de altă parte, atunci când vă consideraţi nedreptăţit de măsura luată împotriva dvs. în cadrul chat-ului, aveţi la dispoziţie ACEASTĂ rubrică din forum unde, furnizând userID-ul dvs., puteţi solicita reconsiderarea penalizării aplicate.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.