Intrebare plata

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Myhaytza2, 30 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Myhaytza2

Myhaytza2 User

Salut.
    Am si eu o intrebare , am dat odata sa iau ceva si am vazut jos acolo paymant call phone sau ceva de genul , am dat click pe el si mi-a schimbat tara de provincie in Italia (pentru ca era de plata doar din italia , eu nu am confirmat plata deci nu stiu de ce s-a schimbat) , adica au crescut preturile :))
    Cum pot face sa scimb inapoi in Romania ( Acolo Registru pilot , este setat Romania )
    Uitati o poza : https://gyazo.com/1011433db24ab9d720709ced43d747e2 ma scuzati daca nu am voie cu link-uri , vreau ca acolo sa apara Romania ( am luat un pin de 25 de lei precum era inainte 20 de lei puteam cumpara , iar acum imi apare 26 de lei , si nu pot achizitiona :)) )

2. mobob

mobob User

eu as sugera sa scrii la suport si sa le explici dansilor....e destul de incilcita treaba cu geo ip-ul acum.
    daca tu esti actualmente in iatalia,nici nu te mai obosi,pentru ca asa o sa ramina.

3. Myhaytza2

Myhaytza2 User

Nu , nu , nu sunt in romania , nu stiu care e faza , nu m-am conectat niciodata din italia sau ceva de genul

4. mobob

mobob User

atunci contacteaza suportul.

doua teme sub a ta,e o alta,pe acelasi subiect....citeste-o pe aia.
    despre problema asta cu schimbarea tarii la plata se discuta de ceva vreme...da de,daca unii intra pe forum doar cind ii arde buza,nu au de unde sa fie la curent cu noutatile.

Modificat ultima dată: 30 Apr 2016
  5. Myhaytza2

Myhaytza2 User

Am citit acum , dar eu ce vina am ca am Italia acolo , odata ce eu am facut contul din Romania , am jucat doar in romania , am platit doar ROMANIA .. ?
    Oricum mersi de raspuns , m-am adresat suportului

6. mobob

mobob User

Nu e vorba de vina,ci doar ca ,daca citeai,nu te jucai absolut deloc la chestiile alea cu plata.
    Pentru ca,de cind a aparut treaba aia cu geo-ip,sistemul e paranoic,si are tendinta sa te arunce automat cu plata acolo unde te pot ei arde mai tare la buzunar daca le oferi pretextul.
    deci simplul fapt ca ai schimbat tara de plata,chiar fara sa confirmi efectiv plata,a fost suficient sa fii categorisit de catre sistem ca o gaina mai "grasa" de jumulit.
    Din cite am inteles,suportul poate rezolva problema.

7. Myhaytza2

Myhaytza2 User

Le-am dat un mesaj , insa vad ca intarzie cam mult sa raspunda il am de pe la 1/2.
    Dar e un rahat , asa cum au putut sa-mi schimbe in Italia ar trebui sa-mi schimbe si in Romania odata ce ei vad ca de vreo luna de cand m-am reapucat pe joc sunt numai din romania conectat + toate platile oferite sunt din romania .

Insa mai am o intrebare: Am citit undeva ca trebuie anumite date ... eu nu am nici o factura pe numele meu , daca le dau poza buletin , nu e suficient ? As vrea sa-mi raspunda un admin , sau pe langa buletin , inafar de facutri ( care nu le am pe numele meu ) Nu pot atasa altceva? Nici pasaport n-am .

Modificat ultima dată: 30 Apr 2016
  8. Hermes

Hermes Guest

Aceste probleme le poti rezolva strict cu suportul jocului, in forum nu te poate ajuta nimeni. Tinand cont ca este Pastele , este posibil ca raspunsul colegilor de la suport sa intarzie .

9. Myhaytza2

Myhaytza2 User

Ok , mersi , se poate inchide

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.