Intrebare mape, module si lasere

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de raulicar, 23 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. raulicar

raulicar User

Salut, as vrea o parere din partea voastra.
    Am nivel 13 si am un PET.
    PET-ul are nivelul 5 dar nu are niciun modul, il pot folosi doar pasiv si ofensiv. Eu am doar cateva LF3-uri, restul LF2. Intrebarea este daca ar fi bine sa strang uridium pentru module PET ( as vrea modulul colector ca sa-l pun sa se plimbe pe mapa si sa ia cutiile bonus, ca mai pica si 20-50-100 uridium si e un ajutor in plus, daca sa zicem ca farmez, iar PET-ul aduna cutii ) sau sa investesc uridium-ul pe lasere LF3, bine ca mai iau lasere si din licitatii, dar nu sunt nici "caruta de credite", si asa mai iau lasere si cu uridium.
    Deci, sa investesc uridium-ul pe module PET sau pe lasere? Adica as lua doar modulul colector ma gandesc, ca deocamdata PET-ul ma ajuta doar cu ~200 dmg in ofensiv, macar sa ia cutii si sa pice uridium, dupa care as investi in lasere.
    Vreau sfaturile voastre.

Si inca o intrebare, spuneti-mi va rog o mapa de farmat, stiti voi, sa nu misune toti inamicii din MMO ( eu sunt din EIC ) pe acolo, ca am si 2 Iris si nu am nici mult uridium sa le repar mereu. Bine, stiu ca nu se poate mapa fara macar un inamic pe acolo, dar na.. o mapa mai putin populata si buna pentru farmat. Eu deocamdata farmez in 2-6 la Kristallioni ca dau 16 uridium si daca distrug multi iese ceva.
    Dar daca vreau sa farmez credite stau in 2-3 la Bossi Devolarium ca dau 200k credite, sau in 2-4 la Sibeloni.
    Deci, ce mape bune stiti pentru farmat de uridium si credite, asa cum v-am zis eu?

2. ce doresti sa faci , uite eu aleg ca petul sa colecteze iar eu ma plimb , de ce? ca totusi ma plictisesc las petul si misc mousul degeaba.
    dar eu iti recomand pet pe colectare (module recuperare , fascicol de tractare II , si dublu la cutii ) pe o harta pvp (4-X) poti sa faci pana la 450 uri daca ai ce ti-am specificat ,iar daca vrei mai mult uri iti mai trebuie si noroc I si II ,unde poti sa faci pana la 512 uri , la GG 5 pe pet .iar tu 4 , la uri la fel adica tot petul ia 512 uri ,sau a 2 varianta il tii pentru kami

3. raulicar

raulicar User

Da, dar nu am zis ca eu stau degeaba sa ma plictisesc in timp ce pet-ul colecteaza. Daca ar fi sa-mi pun pet-ul la colectare, in timpul ala as farma.

4. In loc sa bagi uridium in PET, mai bine iti cumperi lasere/scuturi/motoare. Petul are nevoie de comustibil si nu prea face mare lucru doar cu un modul. Ai nevoie de cateva protocoale radar sa poata colecta cat de cat.
    Parerea mea este sa iti cumperi motoare pe uridium (G-7900) si apoi sa strangi pentru lasere si scuturi. Dupa ce ai echipat nava cu LF3, B-02 si motoare bune, treci la drone si faci acelasi lucru :D

5. mobob

mobob User

nu ai precizat ce nava ai....
    oricum...harti care sa nu colcaie de adversari veniti la vinatoare nu exista....
    deci,va trebui sa te obisnuiesti sa "coabitezi" cu ei...
    acum,la ce echipament spui ca ai,nu cred ca a face klini in 2.6 reprezinta o solutie...
    pentru jucatorii cu echipament putin,DACA vor neaparat sa faca npc-uri,nava ideala o reprezinta leonovul,care in hartile mici ofera dublarea eficientei atit a armelor cit si a generatoarelor de scut montate pe ele.
    insa pentru a aduna relativ repede uridium si alte lucruri utile ca munitie,cel mai repede si usor se face din cutii...pacat ca nu a fost nimeni sa iti explice de la bun inceput lucrurile astea...pentru ca pina la nivelul 7 poti face asta in mapa x1,unde nu te poate ataca nimeni...
    oricum,recomandarea mea este sa iei modul de colectare level 2 (atit poti la nivelul 5 al pet-ului) si nava leonov...asta in prima urgenta.
    apoi,pe masura ce aduni uridium,sau cu credite de la tirg,achizitioneaza urgent motoare gn 7900 cit sa echipezi un vengeance sau ,si mai bine ,un spearhead...si apoi ,evident,una din aceste doua nave.
    nu neglija dezvoltarea,in paralel,a skylab-ului,care iti va furniza promeriumul si sepromul absolut necesar pentru a fi pus pe scuturi si motoare....

6. csigu1

csigu1 User

Sfatul meu , e sa te duci pe 5-3 sa aduni paladium fara pet la manuta ,si sa deschizi ce poarta vrei tu din Zeta,Kappa,Epsilon asta mi se par usoare pt tine . Din uridium iti iei motoare in primul rand dupa scuturi si lasere..sa fii full elite petul poate sa astepte

7. mobob

mobob User

nu te supara,dar pentru un jucator cu echipamentul pe care il are initiatorul temei de fata,acesta este cel mai stupid sfat cu putinta....ce sa faca in 5.3? acolo il spulbera instant ...

da,poarta zeta este un mijloc bun de dezvoltare,dar doar daca face asta folsind extra enegiile obtinute din cutii...pentru harta 5.3 pur si simplu ne este suficient de bine echipat.

8. raulicar

raulicar User

Intradevar, nu am ce cauta in 5-3. M-ar spulbera aia imediat.

Am 3 nave: Leonov, Vengeance si Goliath
    Leonovul mi se pare cam slab, adica la echipamentul care il am as da maxim 1700 dmg cu laserele.
    Pe Vengeance dau maxim 2400 dmg , iar pe Goliath maxim 2700.
    Iar klinii din 2-6 ii bat in maxim 8 secunde.

crod apreciază asta.
  9. mobob

mobob User

::))
    dincolo de damage,un alt motiv pentru care ti-am recomandat leonovul este si acela ca unii inamici care sar pe tine instant cind esti cu goli sau veng, nu o vor face daca esti cu leonovul...mai ales daca respectivii sint camuflati,deoarece recompensa primita este prea mica si nu merita camuflajul stricat....

10. raulicar

raulicar User

Da, dar am mai intalnit si situatii cu inamici de genul care isi stricau camuflajul si pentru un Leonov.. na, ce sa mai zici, majoritatea sunt FE cu n milioane credite si mii de uridium.. greu sa mai supravietuiesti dupa atatia ani de cand exista jocul :))
    Eu la momentul asta stau cu Vengul, e rapid si am si un damage mai bun :D Mai ales ca stau prin uppers la uridium, si nu sunt asaltat asa de grav, dar se mai trezeste cateodata vreunul care sa strice distractia. Din cate am observat, cel putin pe EG3, inamicii din uppers stau mai mult prin 2-8, iar eu sunt in 2-7 si 2-6 si nu prea iau contact cu ei :D

11. csigu1

csigu1 User

Ma eu i-am dat un sfat si ii mai dau unu sa-si caute un clan bunicel si sa faca low misiuni pe 4-5 la el pe harta principala nustiu vede el se descurca.

12. csigu1

csigu1 User

Si eu joc pe EG3 am fost in neo si am mai jucat cu numele de Torteto

13. INVICTUS

INVICTUS User

raulicar,la valoarea actuala a navei tale ,cel mai bine bagi duplicator la cutii si tot uridiumul castigat bagi doar in echipamentul navei si registru,nu investi in pet inca ,cu ocazia asta vezi si inamicul cand vine daca stai in harta 2-2 ,merge si fara duplicator dar iei mai putin urii ,nu trebe premium inca si nici nu mori ca un erou daca stai in 2-2(ai spus ca esti eic) bafta;)