Intrebare Havoc

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de VânătoruIl, 1 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am o intrebare in legatura cu designul de drone Havoc. Daca am 9 drone si 9 havocuri se i-a in considerare bonusul de 10% sau trebuie cele 10 drone si 10 havocuri? O alta intrebare... Am citit pe undeva ca daca avem toate havocurile si dronele upgradate la lvl 6 bonusul de atac creste la 20%. Este adevarat? Adica daca dau dmg 16k se adauga 3200 =19.200?

2. alex75

alex75 User

Bonusul de 10% se aplica atunci cand ai havoc pe tôate dronele, indiferent de numarul acestora. Bonusul de damage se calĉuleaza inmultind nivelul de upgrade cu 0.4,la drone, lf4 si lansator.

3. mobob

mobob User

da,bonusul se aplica daca ai toate dronele pe care le posezi echipate cu designuri havok.

la a doua intrebare,e un "catch"...
    ce ai auzit tu se refera la nivelul dronei (1-6),nu la upgrade-urile alea cu uridium (1-16).
    si da,o drona aflata la nivelul 6 da un bonus de atac de 10%,si unul de scut de 20%.
    deci daca adaugi si bonusul de la havoc,ajungi intrade-var la acel 20%.
    la care se adauga acel bonus de 0,4%,dat de fiecare nivel de upgrade (ala cu uridium,sau credite,la flaxuri)) al dronei .

4. Intervenţii suficiente, mulţumesc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.