intrare in cont

Discuție în 'Probleme generale' creată de ```wildfire```, 28 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut, am o problema destul de enervanta, incerc sa ma conectez pe cont, pe un browser dar imi tot zice asta :

http://int15.darkorbit.bigpoint.com/index.es?action=externalHome&loginError=99

nu-mi spune cum ca am gresit parola sau altceva, doar se incarca si tot pe pagina de logare imi sta,insa daca intru pe chrome ma pot loga pe cont, am sters tot din el, l-am curatat foarte bine, am schimbat si parola, si emailul, dar tot eroare 99 vad ca-mi afiseaza... insist pe browserul asta deoarece e singurul care imi merge bine pe pagina de joc..mersi

ps int15-AG5

2. Pheno

Pheno User

Contul tau a fost blocat .Din aceasta cauza apare error acolo.

3. LeGIoNsS

LeGIoNsS User

Cel mai bun raspuns si cea mai buna solutio ti-o va da suportul ! Un ticket acolo de pe alt cont si ei te vor lamurii cu tot ce este nevoie !

```wildfire``` apreciază asta.
  4. Contul nu este blocat, pot intra pe el cu alt browser, de ex chrome, insa pe comodo dragon, nu vrea in ruptu' capului sa intre, de fiecare data eroare 99,repet contul nu-i blocat...

Asadar,sa scriu la support?

5. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Faci print sau coppy-paste cu eroarea . SI eu te vor ajuta.

6. Hermes

Hermes Guest

Cu siguranta , da !

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.