Intamplari cidate

Discuție în 'Probleme generale' creată de Nicoleta|Love|, 19 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. [​IMG]98046733 Saluatare in ziua de 17.09.2014 s-a intamplat un luctu cidat din punctul meu de vedere care cred io ca trebuie reclamat: Am intrat sa fac un low dar asa cu se mai intampla uneori falcon nu a intrat in bug si am vazut un alt jucator pe chat si l-am invitat sa vina sa ma ajute, el a dat curs invitatie si a venit in low . Dupa ce a intrat in low mi-a spus ca nu stie ce sa faca dupa 10 minute a spus ca nui place in low sa-i arat iesirea ca vrea sa iasa si i-am aratato eu (l-am bubuit). Apoi chem un alt pleyar vine il bagam pe falcon in bug si din senin apare ALBERT sefu clanului UNECK din europa globala 6 si ne bubuie pe amandoi apoi cel pe care l-am bubuit imi sopteste si ma intreaba daca am gasit iesirea ca el la trimis pe ALBERT sa ma bubuie. Ciudat mi s-a parut ca a intrat peste noi in low desi nu eram cu el in grup. Ce se poate face in acest caz? Este normal acet lucru ?

Mersi de intelegere

2. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Deci conform CCG este strict interzis folosirea bug-urilor :
    1.2.10 Este interzisă exploatarea bug-urilor (erorilor) şi/sau a greşelilor de programare în scopuri proprii. Bug-urile observate trebuie să fie raportate cât de repede posibil prin mesaj în forumul bug-urilor, prin IRC sau prin e-mail.
    Sfatu meu , citeste si regurile jocurilor inainte de a incepe , asa vei ajunge sa ai contul inchis pentru folosirea bug-urilor .
    Deci nu-i nimic ciudat , deci tu ai gresit total , iar un admin va lua masuri asupra ta. mult succes.

3. Vladut

Vladut User

Hai EmYy,de peste 1 an functioneaza asa harta low,crezi ca adminii nu stiu?de ce nu a fost inchisa pana la remedierea problemei?Mesaje pe forum au fost o gramada pentru semnalarea greselii de programare.Si? Ai auzit tu sa se fi luat ceva masuri? Ai perfecta dreptate,e un bug,care se pare ca traieste in perfecta armonie cu jocul...pana la remedierea problemei.

4. Silviu

Silviu User

Eu i-as recomanda Abecedarul.

5. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Au fost incercari in repararea lui , aduti aminte cand se tine-au toate npc-urile dupa tine pana murea , acuma din spusele jucatorilor pe chatu global cica nu mai primeste recompensa de la npc-urile din mijlor , deci ei incearca , e un joc mare si DO asta , deci necesita un pic de timp.

6. Vladut

Vladut User

Ok,atunci sa le acordam tot timpul de care au nevoie...

7. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Ca fapt divers, ultimele informatii pe care le detinem, specifica faptul ca se va remedia portalul LoW. Exact modul in care va fi remediat, o sa-l observam cu torii cat de curand.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.