Anunț Informații - "message_contact_spam_lock"

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de ICHIGO, 11 Iun 2026.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salutare, piloți ai spațiului,

Mulți jucători au raportat probleme în timpul jocului cauzate de apariția mesajului „Spam Lock”. Suntem conștienți de această situație și dorim să vă oferim mai multe informații despre acest sistem.

În ultima perioadă, am întâmpinat probleme de performanță pe diferite servere, care au afectat experiența de joc a unui număr mare de jucători. În urma analizelor efectuate, am identificat cauza principală a acestor probleme.

Acestea sunt provocate în principal de atacuri rău intenționate care vizează constant serverele noastre, în special prin transmiterea unui număr foarte mare de solicitări într-un interval scurt de timp. Din acest motiv, a fost implementat sistemul Spam Lock, cu scopul de a reduce impactul acestor atacuri și de a îmbunătăți performanța serverelor pentru toți jucătorii.

Am observat însă și rapoarte din partea unor jucători care întâlnesc mesajul Spam Lock în timpul activităților normale de joc. Echipa noastră lucrează constant la optimizarea acestui sistem pentru a reduce cât mai mult apariția sa în cazul jucătorilor legitimi.

Dacă întâmpinați acest mesaj în timpul jocului normal, vă rugăm să ne ajutați să îmbunătățim sistemul oferindu-ne cât mai multe detalii despre activitățile desfășurate în momentul apariției mesajului. Aceste informații trebuie transmise printr-un tichet către Suport, pentru a putea investiga fiecare caz în detaliu.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru sprijinul acordat!

Echipa voastră, DarkOrbit

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.