Anunț Informare din partea dezvoltatorului: JPA în pauză

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de ©ØrrØsivΞ, 27 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Salutări piloți!

  După cum spuneam recent, trișările, discrepanțele privind posesorii conturilor și alte încălcări similare ale termenilor și condițiilor nu vor fi tolerate în Jackpot Arena.

  Aceasta este cea de-a treia lună la rând în care ni s-a solicitat să anulăm rezultatele Arenei Jackpot, iar acum suntem forțați să regândim modul de implementare și folosire a JPA.

  Pentru moment, nu vor mai fi organizate Arene Jackpot. În perioada următoare vom discuta planuri pentru JPA, atât în echipă cât și cu comunitatea.

  Din păcate, există anumiți factori critici pe care nu îi putem controla momentan atunci când jucătorii se înregistrează pentru JPA. Din acest motiv, doar o verificare manuală amănunțită ne permite să depistăm cazurile de jocuri suspecte.

  Știm că vasta majoritate a jucătorilor noștri își doresc mult un joc corect și șanse reale de a câștiga această competiție. Din nefericire, datorită valorii premiului din această competiție, unii jucători au fost prea încurajați să găsească o oportunitatea de a trișa.

  Când se întâmplă asta, se irosesc timp și bani pentru noi toți, și rămâne în urmă o experiență neplăcută pentru toți cei implicați.

  Acestea fiind spuse, dorim să alocăm un timp în care să vedem nu doar cum să rezolvăm problema, dar și cum să găsim o soluție care va fi interesantă pentru o bază mai largă de jucători, transmițând astfel mai bine scopul dorit pentru joc.

  Scopul nostru este să oferim lupte PvP recompensate corespunzător într-un context corect, și să recompensăm cât mai mulți concurenți posibil. În acest moment, JPA nu atinge acest obiectiv.

  Până când vom găsi soluția potrivită, după cum spuneam, nu vor mai exista competiții Jackpot Arena.

  Al vostru,
  RickDekard  FEEDBACK: Vă rugăm să utilizaţi ACEASTĂ temă pt. a ne transmite opiniile şi părerile dvs.

  Varianta originală a informării făcute de dezvoltatorul (producătorul) jocului: AICI.
   
  motanu_1990 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta