Închiderea 'Top Gamers Club' începând cu 30.06.2016

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Cehn, 30 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cehn

Cehn User

"Pusesem bazele TGC în trecut pentru a oferi asistență suplimentară pe termen lung pentru acești utilizatori dar am decis să nu mai separăm acțiunile noastre în funcție de tipurile de utilizatori. Depunem toate eforturile necesare astfel încât toți utilizatorii noștri să aibă acces la aceleași informații și să beneficieze de același nivel de suport."

Asa si?
    Joc de peste:
    Timp jucat:9,307 ore
    Si in mod evident nu am fost un "wallet warrior"
    Se poate preciza care anume informații?
    Si cum se va proceda?
    Adica jucătorii de rând vor fi tratați ca si cei din TGC ori cei din TGC vor fi aduși la nivelul celorlați?

Nu era mai practic sa ii anunțați doar pe ei decât sa ne sfidați pur si simplu?
    Sunt dezamăgit.
    Este evident in joc ca exista jucători avantajați.
    Acum ce ar trebui sa fac ?
    Sa jubilez ca a crăpat si capra vecinului?
    Sa aplaud asta?

Pe bune! Mai bine era dacă nu fi anunțat nimic.

PLUS:
    Știu bine după atâta vreme ca teoretic nu aveți, voi cei din forum nici o vina.
    Dar ce v-ați mai bucurat si jucat cu asta...
    OPS: cineva cere dovezi!
    Sa fim serioși!
    Cine naiba bănuia ca trebuie sa facă un dosar ... sa salveze convorbiri pe TS + forum ....

Modificat ultima dată: 30 Iun 2016
  2. eu am facut parte din tgc si sa stii ca nu era mare lucru.primeai mail cu noutati si cate o data un mic avantaj constand in munitie,un amplif de 5 ore(simplu) adica maruntisuri.deci nu aveam mare avantaj asa cum sugerezi tu mai sus decat faptu ca uneori aflam o noutate cu cateva ore cel mult o zi fata de cei care aflau de pe forum

3. QUALYQULA

QUALYQULA User

un mic avantaj in amploare e cam mare intro lupta un simplu amplificator de daune ca il ai in plus esti mai avantaj plus alte reduceri la gg munitie si multe avantaje care nu le stiiu cei in afara grupului deci vorba colegului de mai sus era mai bine daca il inchidea si nu anunta si asa nu multi stiau de existenta lui..........

4. Bismut

Bismut User

Lasa ca iti iei la discount pe 10 ore cu 4k uridium... Nu ai nici un avantaj ca esti in Top Gammers Club, credema.

5. Hermes

Hermes Guest

Daca doresti un alt tratament, ai o sectiune in care poti propune. Nu este nimic anormal , oriunde unde exista activitati comerciale, cei care inregistreaza activitati financiare sau de alta natura mai intense , beneficiaza la randul lor de un statut privilegiat gen, silver, gold, vip, etc. Este o practica de incurajare si recompensare a clientilor fideli. Fiecare companie isi rezerva dreptul de a-si alege si recompensa clientii fideli cum doreste.

motanu_1990 apreciază asta.
  6. Cehn

Cehn User

Am spus ce am avut de zis.
    Se poate închide.

7. Hermes

Hermes Guest

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.