Incetarea atacurile imorale si lipsite de bun simt pe harta 5-3.

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de cotocea[F-117], 9 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti ca zona de ceata din harta 5-3 palladium sa fie non attack?

1. Da.

6 vot(uri)
    50,0%
  2. Nu.

6 vot(uri)
    50,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am facut acest sondaj in speranta ca cei de la BP se vor gandi sa ia in calcul doleanta mea ( si mai mult ca sigur nu doar a mea) de a face harta 5-3 non-attack sau macar zona cu ceata. Consider aceste atacuri lipsite de bun simt si etica. Si in cazul acesta ce valori etice promoveaza BP? Pe langa faptul ca nu ai sanse sa scapi cu nava intacta sau sa te lupti multi din cei care vin sa atace aici ( eic sau vru ) sunt suspect de buni ( nu sunt afectati de rachetele ce ii ingheata si altele ). Sau in caz contrar in postura de client nu contez prea mult pt BP si sunt bun doar sa bag bani in joc si sunt doar un jucator pe un server si atat? Probabil ca multi ma vor blama pentru ce am scris aici, dar din cate am vazut sunt jucatori cu calitati morale indoielnice.

2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

pe aici valorile sunt doar încasate nu și promovate !
    ideea de bază a jocului este chiar ceea ce te nemulțumește pe tine, adică distrugerea de nave care sunt ”inamice”, nave ce aparțin altor companii. desigur că lașii, inadaptații, incapabilii care nu reușesc să distrugă alte nave decît cele păscătoare de palladium preferă harta 5-3 și chiar își fac un titlu de glorie din a distruge pet-uri și nave subdezvoltate.
    una peste alta, bp chiar dorește ca lucrurile să decurgă în felul acesta așa că... slabe șanse.

Veneficus apreciază asta.
  3. mobob

mobob User

wizara are dreptate cind afirma faptul ca bp incurajeaza exact asta...cea mai buna dovada o constituie insusi faptul ca la distrugerea petului nu primesti notificare cu numele celui care l-a distrus....deci ,desi iti dau dreptate,si votez da,sansa implementarii este nula....

4. Amandoi v-ati expus punctele de vedere foarte bine si va multumesc pentru asta...ati adus un punct de vedere in plus la ceea ce am spus eu si totodata util.

5. relax

relax User

Vei primi si de la mine un da atunci cand "jucatorii" care pun programu' sa adune paladium cu lunile(cel putin il puneau-bp nu a scapat de ei, programul nu merge) si apoi au energii de ordinul zecilor de mii vor disparea.. atunci cand stau toti sa culeaga piatra cu piatra ca sa deschida porti si sa "creasca" sa fie non-atac. Pana atunci, multumesc, nu.

6. mobob

mobob User

::))
    nu te supara relax,dar argumentul asta cu "ajuta pe cei cu programe" deja devine obositor...orice implementare buna pentru jucatori poate fi folosita si de cei cu programe,asta e evident...stii, mergind pe aceeasi logica,internetul este folosit de unii pentru a comite excrocherii ....deci,solutia evidenta pentru eradicarea lor este interzicerea accesului tuturor la internet...

WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  7. SwizX

SwizX User

NU categoric ... dc sa nu punem si non atac in 4-x ca sa poti aduna cutii / sa stai la spaceball linistit / sa faci uberi .... prefer sa vanez la spaceball/uberi/cei care aduna in pvp cei cu jucarii de la palladium

8. :))amuzanta propunerea:))a mai fost de 20 de ori:))
    De ce sa nu puna si non atac si in pvp ? ca deh sunt cutii....si in x6 ca sunt cubi... si in x7 pt kloni...

9. "Sunt 3 companii care se lupta intre ele pentru resurse vitale" aceasta este ideea de baza a jocului iar daca este lupta atunci lupta sa fie... Probabil tu ai vrea ca BP sa iti puna si o perna calda sub sezut ca sa iti fie cat mai comod cat timp tu aduni paladium, o cafeluta sau poate un coctail si sa mai vina cateva cadane sa iti faca si un masaj, iara daca nu cer prea mult poate ca paladium-ul o sa se autocolecteze in cargo-ul navei tale. In acest joc BP nu promoveaza nici un fel de valori morale sau imorale, iar daca un jucator trage in tine in harta 5-3 o face pentru ca acolo este zona de razboi. Tu trebuie sa te lupti ca sa supravietuiesti pe acest joc ca si in viata reala, nimeni nu iti ofera nimic gratuit pe tava. BP iti ofera protectie non atac pana cand nava ta ajunge la un anumit nivel ca sa te ajute ca sa cresti, odata ce ai trecut acel nivel se aplica legea junglei: "scapa cine poate" trebuie sa fii cu ochii in 10 directii si sa iti intaresti nava cum am facut si noi inaintea ta. In cazul in care te supara ca un membru al unei companii rivale trage in tine fie si in harta 5-3 iti recomand sa te apuci de alte jocuri mai pasnice cum ar fi Farmerama, Pokemon, Barbie....etc. unde cu siguranta nimeni nu va trage in tine. De la mine ai un NU !!!

10. Vladut

Vladut User

Cu siguranta propunerea o sa fie respinsa,dar nici unul din argumentele aduse de tine nu o sa contribuie la asta. Ideea de baza a jocului de care pomenesti a disparut de ceva vreme,mai exact in momentul aparitiei clanurilor mixte. Pernute,cafelute,cadane....exagerezi. Valorile morale..astea trebuie promovate de toata lumea,chiar si in joc,dar nu prea ai sa le vezi in afaceri astea. Iar acesta este un joc pentru tine,pentru altii o afacere. Lupta,supravietuire,legea junglei,ochii in 10 directii,viata reala...iar exagerezi.

11. Nu trebuie sa imi ofere nimeni nimic pe tava. Nu am cerut cadane sau cine stie ce altceva. Daca pe alt server s-a putut face asta de ce nu si aici. Pe de alta parte sa va dau un exemplu: Esti la cules palladium si iti atrage atentia ceea ce au scris unii colegi pe chat...intri in discutie si pentru cateva momente pierzi nava din vedere...in aceste cateva momente vine un individ din alta companie si isi incepe atacul. Din start esti o prada usoara, mai ales ca sunt multi care vin ajutati si de programe si cu atat mai mult nu mai ai nici o sansa. Iar in privinta faptului ca daca este lupta, lupta sa fie sunt atatea harti pe care se poate face acest lucru, in special hartile pvp. Dar bineinteles ca e mai usor sa te atace cand stai la cules sa faca puncte usor ( mare parte din rangul lor mi se pare fals castigand punctele astfel ).

12. mobob

mobob User

comparatiile intre culesul cutiilor in celelalte harti,incluzind 4x,si culesul paladiumului in 5.3 sint cel putin fortate...desi eu personal le-as numi o batjocura din partea celor care pun semnul egal intre ele la adresa celor mai putin dezvoltati...
    ideea e, chiar cei mai mici si mai putin dezvoltati au nevoie vitala de a aduna gg-uri pentru porti...ori tocmai ei sint cei care practic,cu citeva exceptii ,nu au acces in acea harta,pentru ca sint vinati pina la extinctie imediat ce patrund in ceata. nici apartenenta la un clan mai zdravan nu ii ajuta,pentru ca sint multi vinatori fara clan care oricum ataca tot ce misca acolo... si nu au nici macar posibilitatea sa scape cu fuga,asa cum o pot face in celelalte harti,zona de ceata din 5.3 fiind prin definitie o capcana a mortii....deci,in final,tot cei ufe beneficiaza de beneficiile paladiumului,cu sau fara programe,si e evident ca cei ajunsi deja in acele stagiu vor fi contra a orice implementare care vizeaza vre-o limitare a "superioritatii" lor...

WIΖΛΓΔ și cotocea[F-117] apreciază asta.
  13. Harta 5-3 a fost si v-a fi mereu o mapa PvP ! :) Nu cred ca o sa rezolvi mare chestie cu sondajul tau !

14. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Propunere respinsa!
    De ce?

Exact pentru acest motiv:

drdistractie123 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.