Sugestie Inapoi in timp

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de andreusMMM, 25 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ati vrea ca aceasta sugestie sa fie realizata ?

1. Da

100,0%
  2. Nu

0 vot(uri)
    0,0%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. andreusMMM

andreusMMM User

Salutare, dupa cum se vede jocul acesta sa stricat de tot, parerea mea si a altor fosti jucatori foarte numerosi ar fi sa se refaca jocul asa cum a fost in 2013, sa se scoata formatiile 3d, design-urile de drone si nave care sunt inutile , toate lf4-urile noi , navele noi care au facut ca cele clasice sa devina inutile, toate npc-urile noi , asamblarea , toate resursele noi etc. Jocul acesta a fost cel mai tare cand nu existau aceste "imbunatatiri", mai ales cand ati scos Jakpot Arena( cel mai tare event ) jocul a pierdut mai bine de jumatate din jucatori. Eu si numerosii jucatori care sau lasat de acest joc datorita "imbunatatirilor" aduse sugeram sa se refaca jocul asa cum era in 2013.
    Avantajele dezvoltatorului: - Multi jucatori se vor reapuca sa cutreere spatiul cosmic al acestui joc.
    -Jocul nu va mai avea o multime de buguri ca in prezent.
    -Jocul va fi mai usor de intretinut.
    -Multi jucatori care se reapuca de joc ar cotiza cu achizitionarea pachetelor: premium, rabat, duplicator si alte pachete atractive (care existau in anul 2013) pentru a ajunge in topuri de invidiat.
    -Jocul va merge mult mai bine fara a ne mai plange de sacadari sau blocari cauzate de serverul impopotonat cum este in ziua de azi.
    Dezavantajele dezvoltatorului: -Munca ce trebuie depusa pentru a realiza aceasta sugestie.

Modificat ultima dată: 25 Iun 2017
  2. styv86

styv86 User

Dupa tine cam tot si de la capat :).. A da, designurile colorate pentru cei full si chiar pentru cei micuti nu sunt de folos ( vorba vine cu haina de pe tine, la un pantof merge un pantalon la dunga pentru asortare). Formatiile 3d eu unul am achizitionat uridium sa le cumpar, ar fi prea de tot dupa tine sa le scoata ( imi dai tu banii inapoi atunci ? ). Ce incurcatura ati aduce lf4-urile noi sau designurile pe joc ( cele colorate)..Sper ca nu te superi ca am si eu o parere pe tema deschisa de tine? Eu stiu poate ai noroc si te citeste cineva dintre realizatorii jocului ;) .

3. andreusMMM

andreusMMM User

Eu unu as da si 5 milioane de uridium numai sa fie jocul ca in 2013 e urat tare acum , dar il joc pe 2 d si nu folosesc decat navele clasice havocurile si hercules atat.

4. styv86

styv86 User

5 miliaone de uridium, daca zici tu :) Oricum scuze daca am deranjat !?!

5. Propunere respinsă!

...mai aveți puțin și veți propune componența Consilului de Directori de la BP! :rolleyes:

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.