în sfîrşit ceva bun pentru jucători !

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de WIΖΛΓΔ, 6 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Vladut

Vladut User

Si lasere lf4 la fel,in functie de nivel,n-ar strica si niste pct de cercetare...a pomenit cineva de scoaterea hartii 5-3?

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  2. Iaca, acuma vreti totul moca ...
    Nu a fost mare tragedie cand s-a bagat cooldown la kamikaze, nu va fi nici acum.

Vladut apreciază asta.
  3. Vladut

Vladut User

Simte-mi ironia din "ton"...;)

•тнє♥яσ¢к• apreciază asta.
  4. Cum spunea cineva:Este prea tarziu.. pentru ei... pot sa=l faca si reloaded si ...remake ..etc..

Atata timp cat aceiasi jucatori ajutati de diferite scripturi sunt pe harti ..iar ei ii mangaie cu o jumatate de penalizare...jocul nu va fi jucat corect.

Vor scoate probabil si folosirea kamikaze la cub...in curand..

DAR NU VOR RENUNTA NICIODATA LA ACEI JUCATORI

Veneficus apreciază asta.
  5. [].BeNy.[]

[].BeNy.[] User

mie nu prea îmi place NOUA ACTUALIZARE... poate o să primească dezvoltatorul destul feedback negativ ca să înțeleagă cum trebuie exploatată harta 5 3.. din punctul de vedere al unui jucător

6. profita toata lumea, ca esti clan cu probleme in 5-3 doar nu te astepti sa faci battleray ori palladium ?, e ca si cum as da la unu in cap si apoi ma plang ca de ce fac puscarie.. fii serioasa !!

de acord.. insa daca tot te dai asa de sfant, eu abia astept ziua aia sa baneze BP-ul pe smecherasii care fac bugul din low

Modificat ultima dată de către moderator: 8 Mar 2014
  7. RedStar

RedStar User

Vrei sa joci singur?:))

•ALL_STARS• apreciază asta.
  8. ursulet81

ursulet81 User

•ALL_STARS• poti raporta erorile/bugurile pe care le întalnesti în joc AICI.
    Si eu dau cartonas rosu la smecherasi care imi dau replica ba de pe un cont, ba de pe altu asa se afle si ei in treaba. Sper sa nu te numeri printre ei.
    Noroc ca nu fac low...sa-i baneze:D:D:D.

9. RedStar

RedStar User

Nu faci , sau nu mai faci ? ;)
    Intotdeauna hotul striga hotul .

Daca tot e perioada implementarilor noi, de ce nu ar face BP cumva sa putem vedea de cate ori a facut fiecare falconul :D Asa cum vezi cata exp sau onoare are cineva , sa poti vedea de cate ori a facut portalul low . Ce ziceti ? :cool:

•ALL_STARS•, chiradal și -boghyy- apreciază asta.
  10. ursulet81

ursulet81 User

Imi parea cunoscut de undeva numele steluța roșie.
    Măi pârâcilă pentru #622 din rubrica reclamatii...., ai una bucata cartonas rosu.
    Urat sa ma faci hoț; parca adunam cutii in aceasi harta cand ai disparut din peisaj si te-ai ales cu o luna premium gratis.
    Incarci tema de aiurea, vezi ca avem rubrica pentru ideei.....

11. mobob

mobob User

mda,am citit anuntul,si posturile,dar tot am ramas cu o nedumerire: daca acum ceata nu mai ataca scuturile,ea te mai decamufleaza?
    (nu as vrea sa stric 500 de uri si o gramada de timp cu drumul pina acolo ca sa aflu singur raspunsul::)))

12. da, te dacamunfleaza .ai vrea sa fie vreo40 jucatori toti pe inv? si sa vezi ca dispare pala din fata ta?:)

13. mobob

mobob User

::))
    mda,aici ai dreptate...

14. Miruna

Miruna User

Problema s-a rezolvat teoretic, dar practic nu s-a rezolvat nimic. De ce?
    Ma aflam zilele trecute in 5-3 adunand paladium, cand, pe ,marginea din stanga a ~cetii~, cateva punctulete de diferite culori, la distanta unele de altele. Am oprit nava sa vad si eu ce se intampla.
    MINUNE : Nava camuflata, asezata pe o bomba, pet-ul pe colector resurse. La ceva timp aparea bomba, exploda dand damage navei, si tot asa.... Astfel ca nava NU SE DECONECTEAZA si nu este distrusa deoarece intre momentele de aparitie a bombei, se repara automat.
    Exista si un dezavantaj : trebuie sa mai intri in joc din cand in cand sa verifici pet-ul sa nu fie distrus de acele bombe.
    Deci ce s-a rezolvat?

15. nimic, ca sunt destui si pe xxxx ,asa ca tot se aduna pala fara sa fii pe calc.

16. Sau cum ar spune poetul:

"[...]
    Era pe când nu s-a zărit,
    Azi o vedem, şi nu e.

[...]"

:rolleyes:

17. multi se plang de harta 5-3 ca nu au loc de alte nave sa adune palladium, palladiumul este pt toti jucatoti, nu este altul mai presus decat altul, este si pentru cei mici si pentru cei mare, daca nu poti aduna de altii jucatori ca te bubuie poti face un NAP la palladium si nu o sa te mai bubuie, sau nu ai loc de ei ca sunt prea multi, asa cum vii si uh asa vin si ei...