Imposibil!!!

Discuție în 'Probleme generale' creată de †»ĎΛĎĎΫ«†, 1 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Buna ziua. Imi poate explica un administrator cum este posibil sa fii distrus de cineva care nu exista pe joc? uitati jurnalul de bord:
    30.09.2014 - 21:34[​IMG]Ai fost distrus de utilizatorul OWNINGPEEPS (EIC).
    30.09.2014 - 21:34[​IMG]Ţi-ai reparat nava la portalul de salt.
    Mentionez ca l-am cautat la profile si nu apare nicaieri.....
    Problema este pe serverul EG1

2. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Daca nu exista, nu ai fi fost distrus de acesta! :D
    Iar jucatorul in cauza este cat se poate de existent.

3. atunci de ce nu ii gasesc profilul?

4. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Nu am e unde sa stiu ce faci gresit. Insa profilul jucatorului exista.

5. introduc numele intreg, fara spatii, cu copy-paste, si nu imi arata nimic, au incercat si alti colegi si la fel...

6. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

interesant, am devenit curios şi am încercat şi eu să găsesc acel profil. am primit din partea sistemului acelaşi răspuns: Utilizatorul nu a fost găsit !
    ar fi foarte simplu să ne daţi şi nouă un link domnule avatar.

7. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Greu mai e..... //aici//

8. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

mulţumim domnule avatar.
    mai avem o singură rugăminte, învăţaţi-ne şi pe noi cum să ne încadrăm numele navei cu cele două "spaţii" şmechere şi care fac ca numele să nu fie recunoscut de sistem pentru logarea pe pagina de profil a jucătorului. deci †»ĎΛĎĎΫ«†, dacă adaugi cîte un spaţiu înaintea şi după numele OWNINGPEEPS sistemul are să-i recunoască numele şi are să te conducă la pagina de profil a acestuia.

ps: la profilul jucătorului respectiv există în codul sursă cel puţin două caractere interzise de sistem la alcătuirea numelui şi cu toate acestea individul a reuşit să introducă în numele lui codul HTML "non-breaking space" !:eek:

Modificat ultima dată: 1 Oct 2014
    ђyPΞR apreciază asta.