Sugestie Implementarea kamikaze in noul LoW

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de sandu04, 5 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti kamikaze in LoW?

Sondaj închis pe 26 Mar 2015.
  1. Da

83,3%
  2. Nu

16,7%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. sandu04

sandu04 User

Din nou..revin pentru a incepe votul in implementarea kamikaze (din nou) in portalul de grup LoW.Dupa cum a-ti vazut domnul Hermes mi-a inchis postarea trecuta pe motiv ca a fost implenentat de prea putin timp...Ok..atunci de ce nu mi-ai dat o sansa Hermes la vot? Imediat la-i inchis.
    Avantaje jucator: Terminarea LoW-ului cat mai repede,mai mult uridium.
    Dezavantaje jucator: Uridiumul consumat de repararea PET-ului,premiumul scuteste acest dezavantaj.
    Avantaje dezvoltator: Mai multe lume care vor cumpara premium.
    Dezavantaje jucator: Nu vad nici un dezavantaj.

Din nou..domnule Hermes te-as ruga sa-mi dai dreptul ca la aceasta postare sa se voteze..nu sa o inchizi pe motiv ca LoW-ul e prea recent. Multumesc.

2. relax

relax User

Pai da ma ca numai ieri au modificat low pe toate serverele si tu vrei inca o modificare la o zi dupa.. aoleo ce nu ai inteles din ce ti-a explicat dl. Hermes ? Este prea curand sa vina cu "upgdae-uri" la noul portal low pana nu vad cum functioneaza si pana nu se descopera alte buguri.. ca unii se pricep bine la asta.

3. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

Aceasta propunere NU va fi trimisa mai departe indiferent de cate voturi se aduna.
    Schimbarea din portal a aparut doar din cauza folosirii modulului kamikaze intr-un mod ce nu era in concordanta cu regulile jocului. NU se va pune problema sa cerem o asemenea modificare dupa ce am insistat atat de mult ca exploatarea portalului sa fie oprita.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.