Feedback "Îmbunătățire LF-4" - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 22 Feb 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. sa zicem ca fac ce spui tu si cel full cu magmadril castiga, iar tu faci magmadrile si iei bataie de la unu cu hiperplasmoide si nici macar full ,atunci nu o sa spui ca adminii au mintit,te-au pacalit,etc si o sa umplii forumul cu nemultumirea ta?
  p.s.parerea mea este ca ,conteaza mult cum stii sa joci si nu magmadrile sau hiperplasmoide(nu ca nu ar conta cum esti dotat:D).cred ca cel mai bine ar fi o combinatie intre cele 2 lf4
   
 2. vă arăt jucători full havoc/hercules și LF4 normale la lvl 16 cum distrug jucători full spartane și Hyperplasmoide
  cum joci face totul
   
  magontec apreciază asta.
 3. magontec

  magontec User

  foarte bine spui , sa nu ramana cu impresia gresita , cum ca HP-ul celor cu hi'plasmoide e batut in cuie :) sau daca e dublul fata de alta nava nu poate fi dat jos....mai greu oleaca dar tot cade :)
   
 4. Cehn

  Cehn User

  Pt rigoare: argument fals.
  Raspuns corect, probabil.
  In ipoteza propusa de tibles, ca sa ajungi la o concluzie nu ai nevoie mii de simulari :oops:.
   
  Modificat ultima dată: 28 Feb 2018
  Tibles, WIΖΛΓΔ și CapoHrx apreciază asta.
 5. CapoHrx

  CapoHrx User

  Nu va stresati prea tare cu obtinerea noilor hardware, caci exista jucatori cu software care ne distrug cu LF4 neupgradate complet, chiar daca noi avem dotari super. Orice am avea noi, ei mai au ceva in plus ce noua ne lipseste, si nu se poate obtine din joc sau din experienta. Nu tine doar de abilitatea personala.
   

Distribuie pagina asta