Sugestie Imbunatatire hartile piratilor.

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Cold*Hearted, 23 Apr 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut!
    Am si eu o propunere pentru o imbunatatire a hartilor cu pirati, mai exact cu resursa Palladium.
    Pe harta 5-1 este o zona cu Palladium, dar acesta este foarte putin acolo. In zona de labirint si in mijlocul ei, ar putea fi introdus mai mult Palladium.
    Pe harta 5-2 in jurul fiecaruie din cele doua portale ale fiecarei companii, la fel ar putea fi o cantitate din aceasta resursa.
    Pe harta 5-3 in zona de labirint, sunt de asemenea doua spatii mai mici in care ar putea fi introdus Palladium.
    De asemenea pe zona actuala de Palladium sa creasca numarul resurselor cu 20-30 de procente/ sau tractorul navei sa aspire mai repede resursa( ca si la endurium de exemplu).
    Am tot vazut diferite propuneri in ceea ce priveste Palladiumul, dar cred ca nu este nevoie de ,,introduceri noi,, de genul in cutiile cargo ale npc pirati etc. Doua din cele patru variante de mai sus, cred eu ca ar aduce un plus jocului.
    Cea mai importanta mi se pare viteza de absorptie a tractorului navei. Ai putea aduna mult mai repede. Nu rareori mi se intampla sa ramana palladiumul in urma pentru ca nu astept destul sa se culeaga.
    Astept pareri, si idei despre cum as/ am putea noi jucatorii sa implementam o astfel de propunere/idee.
    Multumesc!

2. Salut..:))).. nu vreau sa mi-o iei in nume de rau sau sa crezi ca am ceva cu tine, inteleg ca iti place palla foarte mult (si ai si de ce..;)), dar.. nu cred ca te-ai gandit prea mult si nici nu ceri multe :eek:.. tu ai vrea ceva gen :p.. cum intri in 5-x sa ti se umple magazia cu palla si toate hartile sa fie pline cu palla si daca este posibil sa se elimine modalitatea de achizitionare uridium, energie extra.. cu bani, ca doar avem palla :confused:, iar dezvoltatorul sa faca munca in folosul comunitatii :rolleyes:? AR TREBUI SA TE GANDESTI CEVA (o idee) MAI BINE SI SA TE PUI SI IN LOCUL DEZVOLTATORULUI ZIC.. ,,frumos, elegant, cat de cat,,
    5-1 nu ar fi rau ca acea zona sa fie mai mare (ar atrage playeri si cum acolo mai sunt si ceva misiuni cu inamici..), dar 5-2 la portale :confused:? si cand vezi pe cineva cu rosu, hop, sari portalul :)))? cat despre.. «cum as/ am putea noi jucatorii sa implementam o astfel de propunere/idee.» ..simplu.. nu poti/putem :)), doar daca esti angajat la B.P. si mergi cu ea la boss, iar el iti da unda verde pt. punerea in aplicare.. dupa mergi cu ea la departamentul tehnic si o implementati ;), o propunere/idee are ceva pasi de parcurs (fie ca vine de la playeri sau de la angajatii B.P.) si poate fi implementata doar de catre departamentul tehnic B.P.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.