Iconita pe joc

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de [RO]ΝēćŕōМāńŤ[EIC], 11 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. [​IMG] [​IMG]
    Aceasta am vazut astazi cred ca este o greseala de programare... nu pate fi miscata si doar este vizibila,nu stiu cand a aparut acea aconita
    ID:36397816 Europa Globala 2
    Folosesc Laptop Dell , Windows 10 ,browser Chrome.
    Aceasta am vazut-o la ora 9:30 PM .
    Sa imi spuneti daca doriti mai multe detalii.

Modificat ultima dată: 11 Dec 2015
  2. MaDLuCk

MaDLuCk User

Si eu am am patit aceasta, presupun ca e o eroare cu afisarea FPS-urilor.

3. Probabil , dar nu am folosit fps

4. Seth[RO]

Seth[RO] User

Tuturor ne apare, indiferent de server. Posibil sa fie tot o "greseala"care va rezulta in detectia si banarea altor utilizatori de programe ilegale! Sper sa am dreptate, le doresc pauza definitiva "prietenilor"cu autolock, mixere de x4-rsb, combo-uri de emp-invizibilitate, etc etc!

crod apreciază asta.
  5. Nu stiu daca nu vezi dar nu are nimic de a face cu detectie si banare . Daca te uiti in dreapta este o programare de grafica a jocului.Grafica nu are de a face cu programele de le utilizeaza alti jucatori.
    Totusi nu se poate rezolva sa nu mai apara?

6. Seth[RO]

Seth[RO] User

Lasa, ca si background-ul a fost o "eroare", si uite cati bot-isti si-au luat ciubotica-n partea dorsala! Cado' de sarbatori! (La cat mai multe BP!!).

7. Nu vreau sa zic ca "bot-isti" nu exista pe joc poate ca exista , sau poate ca nu exista , eu doar vreau sa pun in evitenta ca in programarea HTML in browser , apare o fereastra vizibila.Atat. Nu sari in alta discutie , te rog.
    Uite cauta undeva pe internet HyperTextMarkupLanguage si gasesti la ce ma refer , ceea ce vezzi tu in dreapta este un limbaj de prezentare (care este scris gresit).