Hitac

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de ©ØrrØsivΞ, 14 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Î: Ce este eventul Hitac?
  R: O navă de alieni, necunoscuţi până în prezent, a fost observată în sectoarele noastre de activitate. Din câte ştim, această navă este gigantică şi niciodată singură. Nava este însoţită de Minioni, care trebuie să fie distruşi înainte de a putea ataca nava mamă. Alienii sunt în căutare de materii prime şi ne-au invadat sectoarele pentru a lua tot ce cred că li se cuvine. Piloţii de la toate cele trei companii sunt chemaţi să distrugă acest inamic comun şi să pună capăt invaziei sale.

  Î: Am găsit o capsulă... Ce pot face cu ea?

  R: Capsulele sunt dispozitive pe care le poţi transforma în lozuri pentru loteria cu două pool-uri.

  Î: Există o loterie?

  R: Da.

  Î: În ţara în care trăiesc, este ilegal să participi la astfel de concursuri. Ce trebuie să fac?

  R: Din păcate, dacă locuieşti în Italia sau Brazilia, nu poţi participa la un concurs cu premii reale. Cu toate acestea, ai posibilitatea de a participa la loteria cu premii ingame. Prin urmare, poţi cumpăra capsule şi colecta capsulele care cad de la alienii Hitac şi Minioni pentru a le converti în lozuri.
  Î: Cum pot participa la loterie?

  R: Pentru a participa la loterie, ai nevoie de capsule.

  Î: Cum pot obține aceste capsule?

  R: Există trei posibilități de a dobândi capsule:
  - De fiecare dată când finalizezi puzzle-ul de litere pentru cuvântul ANTEC, vei primi o capsulă.
  - Colectează cutiile cargo speciale de la alienii de pe nava mamă Hitac, înainte ca aceştia să moară. Fiecare dintre aceste cutii conţine o capsulă pentru loterie.
  - Le poţi cumpăra de la secţiunea de plată.

  Î: Bine, bine... Unde este loteria asta?

  R: Pe pagina de Uridium vei găsi un submeniu suplimentar pe partea stângă.

  Î: Cum pot converti capsulele?

  R: Fă clic pe butonul “Loterie” de pe pagina de Uridium. Acolo există două convertoare, unul solar şi unul lunar, prin intermediul cărora poţi transforma capsulele în lozuri pentru una dintre cele două secţiuni diferite.
  Î: Primesc şi altceva decât ocazia de a câştiga premii?

  R: Da, pentru fiecare loz investit, primeşti imediat o recompensă sub formă de muniţie, rachete, mine, un plus de energie, chei pentru prada verde, etc….

  Î: Care este diferenţa dintre cele două convertoare?

  R: Transformând capsulele prin convertorul lunar, ai şansa de a câştiga pachete de premii ingame. Utilizând convertorul solar, poţi câştiga o mulţime de accesorii pentru calculator, oferite de unul dintre Sponsorii evenimentului.
  Î: Aceste premii sunt acordate pentru toate serverele sau pentru fiecare server separat?

  R: Pachetele de premii ingame de la convertorul lunar vor fi distribuite pentru fiecare server, pe când câştigătorii premiilor de la Sponsor vor fi traşi la sorţi din rândul tuturor piloţilor participanţi.

  Î: Dacă voi converti mai multe capsule, vor creşte şansele mele de a câştiga?

  R: Cu cât ai mai multe lozuri în pool, cu atât mai mari vor fi şansele tale de a câştiga la loterie.

  Î: Când va avea loc tragerea la sorţi şi când vor fi acordate premiile?

  R: Tragerea la sorţi va avea loc în săptămâna după event. Premiile ingame vor fi distribuite la scurt timp după tragerea la sorţi. Câştigătorii accesoriilor oferite de Sponsor vor fi contactaţi pentru a ne oferi adresa de livrare (a premiilor).

  Î: Cum funcţionează aceşti Minioni?

  R: Nava mamă a alienilor Hitac poate fi atacată doar atunci când toţi Minionii sunt distruşi. Dacă alienii Hitac sunt sub un anumit nivel de HP, aceştia vor lăsa să cadă o cutie cargo, care conţine o capsulă pentru loterie. Aceste cutii plutesc în derivă, nimeni nu va fi pedepsit dacă le ridică. Hitac atacă toţi jucătorii din raza sa de acţiune. După ce a tras o lovitură, el va selecta (aleatoriu, dintre toţi jucătorii) un nou obiectiv.

  Atunci când un Minion Hitac a fost distrus, el va renunţa la o cutie cargo, care conţine o literă pentru puzzle-ul Sponsorului. În cazul în care cutia cargo nu conţine nicio literă, există şansa ca aceasta să conţină alte recompense. Minionul trage în nava care îl atacă. Dacă mai multe nave atacă mai mulţi Minioni, aceştia vor trage simultan în mai multe obiective. În nava mamă, se ascund Minioni de rezervă, care îi înlocuiesc pe cei distruşi. Nu există nicio ordine stabilită în care Minionii trebuie să fie distruşi.

  Î: Există un puzzle de litere şi pentru Minioni?

  R: Da, fiecare minion distrus va lăsa să cadă o cutie cargo, care, cu o probablitate de 50%, conţine o literă dintr-un cuvânt. Jucătorii pot finaliza puzzle-ul ori de câte ori doresc şi vor primi o capsulă de fiecare dată când îl completează. Ordinea alfabetică nu contează, pentru că de fiecare dată când jucătorul îndeplinește cerințele pentru a primi o literă, el va fi cu un pas mai aproape de a completa cuvântul. Pe harta spaţială, există o fereastră care va indica câte litere ai deja şi ce trebuie să faci pentru a obţine mai multe.

  Î: Ce se întâmplă dacă finalizez puzzle-ul?

  R: Atunci când un jucător a colectat ultima literă și a completat cuvântul solicitat, ecranul se schimbă în client și toate cele cinci litere sunt afișate. Atunci când se întâmplă acest lucru, jucătorul a primit deja capsula pentru loterie. Textul din fereastră informează jucătorul că a primit capsula și că poate începe din nou să colecteze litere.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.