hărțile accesibile pe care se poate juca

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de WIΖΛΓΔ, 19 Dec 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

odată cu noile eventuri lansate și în contextul apropiatei dispariții a programului flashplayer unele hărți ale serverelor au devenit inoperabile, adică trecere pin portal către acestea îți blochează pur și simplu nava dincolo de portal. nu funcționează nici încercarea de salt cu cipul căci rămîi cu nava în harta aia fără posibilitatea de a o accesa.
    după cîteva teste făcute de mine am descoperit cîteva hărți „sigure„ care pot fi accesate. nu sunt cele mai ”interesante” hărți dar măcar poți să-ți manevrezi nava:

hărți sigure
    4-5
    5-2
    1-3
    1-4
    1-6

vă invit să veniți cu completări în această temă. de asemenea ar fi de apreciat ajutorul adminilor care dispun de mai multe posibilități tehnice și ne-ar putea ajuta să aflăm pe ce hărți putem juca.

2. hărțile accesibile nu depind și de serverul de joc? pe serverul pe care joc eu (globală 5) funcționează și 3-1 și 3BL

3. vise.... nu au ei timp sa tasteze niste raspunsuri. Nu ne mai baga nici un Admin/ CM in seama. :mad:

Veneficus apreciază asta.
  4. BKp0zitv MCPK, GE6, id:69009582

Propun ca acest joc sa fie inchis definitiv.
    La fel ar trebui facut si cu alte jocuri BP desi nu stiu ce fel se comporta staff-ul tehnic de acolo
    Daca sunteti de acord, ar fi bine sa creem un sondaj pe aceasta temä: DO - închis definitiv.

5. styv86

styv86 User

Chiar nimeni nu ne zice care e problema de functioneaza in asemenea hal jocul ? :mad:

6. Io-s curios cine-mi compenseaza saptamana...luna de pachete RABAT si PREMIUM, servicii pentru care am platit si nu am beneficiat de ele?

my2cents

Veneficus și styv86 apreciază asta.
  7. BENQ

BENQ User

Daca sunteti de acord, ar fi bine sa creem un sondaj pe aceasta temä: DO - închis definitiv.

eu sunt de acord cu deschiderea unui sondaj.​

8. Dupa ce-am reusit sa-mi duc 2 nave in 1-6, am fost deconectat in timpul jocului si ambele nave distruse.
    Si cum repararea navelor se face in 1-8, harta inaccesibila... cam asta e, jocul DO nu este functional.

my2cents

9. _basty13_

_basty13_ User

eu am o alta problema
    18.12.2020 - 21:29 Ai fost distrus de o navă de alieni de tipul Icy înghețat.
    18.12.2020 - 21:09 Ai fost distrus de o mină.
    in timpul de 20 de minute nu am jucat nimic ca eram blocat si asa am pierdut si nava solage care vad ca nu o mai am nici pe warp
    si la ora asta nu pot sa cred ca nu au rezolvat nimic ca daca am facut suport sunt sigur ca numai luni in raspunde si pana atunci nava solage este pierduta

10. _basty13_

_basty13_ User

acum 3 bl nu mai merge

11. Asta as intreba si eu. Dar am inteles ca ne face cinste PIANISTUL ne ia la el acasa sa facem craciunul.Ne face si o cantare, ne canta TRAVIATA la pian si orchestra.

Hideous_Hog și Veneficus apreciază asta.
  12. Eu am ramas blocat de 2 ori in portalul Alfa si am fost distrus ,mai am 3 vieti din 5 si nu am distrus nici macar un alien din portal ,mie si frica sa mai incerc pt ca voi pierde poarta si nu ma despagubeste nimeni ,iar Adminii dorm nici macar nu mai ies sa dea explicatii ,probabil uita ca isi primesc salariile datorita noua .

13. Nu va mai apucati de porti si alte probleme complexe pe jocul asta mort de altfel ca pierdeti mai mult decat aveti. Voi nu vedeti ca onanisti astia nu pot mai mult de atat? apare marele pianist si ne anunta ca problemele s-au rezolvat jocul trebuie sa mearga . Si merge nu, singurul lucru care merge este salariul lui din banii nostri. sa-ti fie rusine bai magarule PIANOMAN. Ai fi putut sa ne dai si noua niste raspunsuri ca pe spinarea noastra iti intretii familia.

14. bibicU[HQ]

bibicU[HQ] User

Ai uitat sa precizezi pe ce servar.
    EG4 1-1, 1-2 , 1-5 , 1-7 da 1-3 1-4 nu
    Restul hartilor mmo nu sunt verificate .
    EG3 1-5,1-7,1-8,1-1,1-2 DA
    1-6,1-3,1-4 NU
    Hartile PVP, Pirati si BL nu sunt verificate.

Modificat ultima dată: 19 Dec 2020
  15. Sti ce sunt curios mai DΛRTHVΛDΣR ? unde e mai sustinatorul ala al lor care se lua gura'n ..... cu noi pe aici ca astia sunt sfinti Mos Craciun daca nu ma insel sa vina sa ne dea detalii el.

Hideous_Hog și DΛRTHVΛDΣR apreciază asta.
  16. UPDATE: Am reusit sa-mi duc Orcus in Atlas A (labirintul inghetat) si acolo a ramas.
    Din moment ce harta este una in care nu te mai deconecteaza, pana maine la restartul de server s-a dus jocul, se duc si boosterele ... ma intoc eu la seriale/filme ca`s mai castigat :)

my2cents

Hideous_Hog apreciază asta.
  17. nu merge jocul CONECTARE 00000

18. Ce zici mergem la PIANOMAN de craciun la cina? ne ofera o masa din banii castigati de la noi

Hideous_Hog apreciază asta.
  19. _basty13_

_basty13_ User

acolo iti ramane eu asa am de aseara nava solage si nici acum nu a deblocato

20. S-au bagat prea multe evenimente care se pot suprapune.

Agatus Breach
    Ethernal Blacklight
    Frozen Labyrinth
    Ice Meteoroid
    Galaxy Gates Double Rewards
    Galaxy Gates Special Rewards

Asta generaza mult prea multe entitati inutile care ocupa resursele serverului.
    Aceste entitati sunt playeri, npc-uri si bineinteles BOTS.

Pana la eliberarea acestor resurse , efectiv nu putem decat sa asteptam sau:

Solutie temporara - Un server force restart ar trebui sa rezolve problema temporar.
    Solutia permanenta - Limitarea numarului de eventuri care se pot produce simultan

PS: Am uitat sa mentionez ca FREEZE-ul s-a generat imediat dupa deschderea Frozen Labyrinth

Modificat ultima dată: 19 Dec 2020