Suport harta secreta

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de DarkkWaderr., 18 Aug 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. buna ziua ..am si eu o intrebare .. lam cate sarituri pot sari si eu in harta secreta ,, pentru ca tot incerc de vreo 1500 ori dar nimic .. multumesc
   
 2. _basty13_

  _basty13_ User

  greu raspuns si eu incerc de 2 ani si nu reusesc
   
 3. sa speram ca si noi avem noroc ,, incerc de 4 zile continuu si nimic..
   
 4. Si eu la fel, de o saptamana in fiecare zi cate 40 cpu-uri si nimic.....
   
 5. Chiar daca intrati in harta secreta ??? din ce informatii am, rog sa fiu corectat poate asa retin informatia corecta, nu mai culegi x4 ci doar faci uber-protegiti pentru misiuni. In orice caz, mult succes, este vorba de noroc! Poti incerca 365 de zile 24 de ore si sa nu intrii sau poti intra din primul salt.
   
 6. eu vreau sa intru pt misiuni .. nu pt x4..
  piratu TUA de pe ce globala esti ?
   
 7. omul.negru

  omul.negru User

  cum ti-o fi norocul, cand esti pregatit nu te arunca si te arunca atunci cand nu esti pregatit !! :))) sau te arunca cand nu te astepti si chiar nu vrei :)))
   
  styv86 apreciază asta.
 8. Daca stau sa ma gandesc bine , eu am dat jump-uri acum 3 saptamani de zile si am sarit din 755 jump-uri , depinde de noroc. Am sarit in 3-3 si m-am gandit sa dau si de acolo jump , si na a fost noroc si m-a bagat . Poti incerca si din 4-5 "Gaura de Vierme" sunt sanse sa sari si de acolo . Incearca , speranta moare ultima.
   
 9. o sa incerc si de acolo ca vad ca nu am sanse atat de mari .. :(:(:(:(
   

Distribuie pagina asta